dzikoozka Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 19:59 stara bieda, )) nudy na pudy a co u Ciebie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:00 dzikoozka napisała: > stara bieda, )) nudy na pudy a co u Ciebie? moj maz ma czerwonego ptaszka) Odpowiedz Link
annajustyna Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:03 Moj tez, zadna rewelacyja... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:04 annajustyna napisała: > Moj tez, zadna rewelacyja... o! a oswojony juz?))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:04 podciągnąć to pod "starą biede" u Ciebie? D Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:05 dzikoozka napisała: > podciągnąć to pod "starą biede" u Ciebie? D chodzi o ptaszka? nie! ptaszek jest nowiusienki. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:06 Co tak skromie? A czemu nie ptaszysko? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:06 dzikoozka napisała: > Co tak skromie? A czemu nie ptaszysko? bo to kanarek! Odpowiedz Link
dzikoozka Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:07 myślałam że kanarki to żółte som, albo pomarańczowe ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:10 dzikoozka napisała: > myślałam że kanarki to żółte som, albo pomarańczowe ) ten wlasciwie jest kolu pomaranczowego, albo raczej lososiowy,ale fachowo nazywa sie czerwony isabel czy jakos tak.kocham go coraz barzdiej Odpowiedz Link
dzikoozka Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:11 a pudelek nie jest zazdrosny? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 20:17 dzikoozka napisała: > a pudelek nie jest zazdrosny? oj jest, bardzo.ale byl tylko kilka dni i wywiezilismy go na wczasy pod grusza))) boje sie , co to bedzie, kiedy wroci. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach i tak nie bedziesz tak wygladala, jak ja .... 27.06.07, 10:35 ...kiedy bedziesz miala moje lata Odpowiedz Link
reniatoja uff, dzięki, wlałaś nadzieję w moje serce 27.06.07, 16:34 powyższa obietnicą )) Odpowiedz Link
c.eastwood u mnie po staremu 26.06.07, 21:20 tutaj ch..nocuje same niedopchnięte i kilku gejów Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Ciebie nie pytam, bo ty stara dupa jestes:) nt 27.06.07, 10:36 c.eastwood napisał: > tutaj ch..nocuje > same niedopchnięte i kilku gejów Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: hej foczka:) 27.06.07, 08:28 martuś, czy ja ci gratulowałam? tak czy inaczej GRATULUJĘ i zyczę zdrowia. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: hej foczka:) 27.06.07, 10:52 dziękuję z całego serca. Dzisiaj mam co miesięczną wizytę, to będę znała szczegóły Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: hej foczka:) 27.06.07, 10:54 marta.uparta napisała: > dziękuję z całego serca. Dzisiaj mam co miesięczną wizytę, to będę znała > szczegóły a ktora to juz wizyta? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: hej foczka:) 27.06.07, 11:02 trzecia. Jestem w 11 tygodniu jeżeli o to chodzi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: hej foczka:) 27.06.07, 11:03 marta.uparta napisała: > trzecia. > Jestem w 11 tygodniu jeżeli o to chodzi to z najgorszego wyszlas Odpowiedz Link
marta.uparta Re: hej foczka:) 27.06.07, 11:07 mam nadzieję, jak na razie przechodzę to jak 18tka. Właściwie to ze wszystkich objawów urosły mi tylko cycki (muisiałam kupić sobie rozmiar c), ale oczywiście to b. przyjemny objaw. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: hej foczka:) 27.06.07, 16:46 eh, ja też z rozrzewnieniem wspominam mój ciążowo-karmienny rozmiar C. to se nevrati... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach foczka-sroczka 27.06.07, 10:37 marta.uparta napisała: > u mnie trochę nowości np. jestem w ciązy a jakim cudem?)))))) bardzo sie ciesze. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: foczka-sroczka 27.06.07, 10:51 jaki tam cud, ja nie Matka Boska. Normalnie, mąż mnie bzyknął Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: foczka-sroczka 27.06.07, 10:52 marta.uparta napisała: > jaki tam cud, ja nie Matka Boska. > Normalnie, mąż mnie bzyknął u mnie to bylby cud)) to gratuluje mezowi!!! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: foczka-sroczka 27.06.07, 10:55 a mnie to nie???? a kto rozłożył nogi???? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: foczka-sroczka 27.06.07, 11:00 marta.uparta napisała: > a mnie to nie???? a kto rozłożył nogi???? ale maz sie bardziej napracowal) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 26.06.07, 23:04 cze Pasiasta! po staremu. zapieprz az milo. a u Cie? jak nowa tyrka? nie zmienisz zdania w sparwie zawodu? u was w Danzingu sie szykuje rewolucja...ja sie chyba tam przeniose jak tak dalej pojdzie. to co moze sie skusisz? ) ogloszenia wisza na drzwiach. zaczyna sie naklejac juz druga warstwa. biora nawet bez praktyki byle rece do pracy byly jakies. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:40 pszczolaasia napisała: > cze Pasiasta! po staremu. zapieprz az milo. a u Cie? jak nowa tyrka? nie > zmienisz zdania w sparwie zawodu? u was w Danzingu sie szykuje rewolucja...ja > sie chyba tam przeniose jak tak dalej pojdzie. to co moze sie skusisz? ) > ogloszenia wisza na drzwiach. zaczyna sie naklejac juz druga warstwa. biora > nawet bez praktyki byle rece do pracy byly jakies. ale o so chozi? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 17:27 o prace Kobieto o prace Odpowiedz Link
krysica Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 08:07 Tragicznie rozwija sie akcja w moim scenariuszu Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:44 krysica napisała: > Tragicznie rozwija sie akcja w moim scenariuszu czy cos przeoczylam? rozwod to nie dramat, tylko porazka Odpowiedz Link
raduch Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:39 To co widać. Nuda. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:44 raduch napisał: > To co widać. Nuda. to rzuc te robote w cholere Odpowiedz Link
raduch Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:53 Racja. To se idę. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:55 raduch napisał: > Racja. To se idę. nie zapomnij o torebce Odpowiedz Link
marta.uparta Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:50 Vandzia (z Kopovem) Renia (zdiagnozowana ciaża mnoga) a Mamba zostanie babcią )))))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach nie doceniasz mojego IQ:)) nt 27.06.07, 10:56 marta.uparta napisała: > i spaliłam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 10:53 marta.uparta napisała: > Vandzia (z Kopovem) > Renia (zdiagnozowana ciaża mnoga) > a Mamba zostanie babcią > )))))))) a ja wdową he he Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 16:38 nie wandzia z kopovem jest w ciąży, tylko kopov z wandzią )) Odpowiedz Link
khaki3 Re: co tam u was slychac, smarki jedne? he he 27.06.07, 12:34 za 29 dni mam urodziny, za 12 M idzie na urlop, mam sliczna senioritke znaczy sie kotka i pozatym to ok Odpowiedz Link