kobieta_na_pasach 06.07.07, 18:47 najpierw cchialy sie strzyc ala sekretarka, a teraz beda oprawki okularow zmieniac na ala sekretarka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 18:51 lajton napisała: > szerokie hokeje sobie sprawiłaś? juz dawno, hie hie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 18:53 lajton napisała: > dawno, a dopiero teraz zauważyły? wyobraz sobie,ze mam nowe oprawki od ub. roku, a pracuje od marca w nowej firmie. użarlo cie co? Odpowiedz Link
lajton Re: robie w pracy furore 06.07.07, 18:55 od marca? albo są ślepe, albo nie rzucasz sie w oczy, hie hie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 19:15 lajton napisała: > od marca? albo są ślepe, albo nie rzucasz sie w oczy, hie hie. raczej baly sie mnie hie hie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 18:54 marta.uparta napisała: > a szef Cię nie molestuje? raczej ja jego. jest przed 60tka, ale fajny. a ten drugi skonczyl 50tke i chcialby, ale mu stanowisko nie pozwala, hie hie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach molestwowana to bylam w poprzedniej firmie nt 06.07.07, 18:55 kobieta_na_pasach napisał: > marta.uparta napisała: > > > a szef Cię nie molestuje? > > raczej ja jego. jest przed 60tka, ale fajny. a ten drugi skonczyl 50tke i > chcialby, ale mu stanowisko nie pozwala, hie hie. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: robie w pracy furore 06.07.07, 18:55 no to jesteś, kochana, królową sytuacji)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 19:13 marta.uparta napisała: > no to jesteś, kochana, królową sytuacji)) poniekad. ale nie plyne na fali, bo za stara jestem lisica Odpowiedz Link
marta.uparta Re: ide do suszarni,zaraz wracam nt 06.07.07, 18:57 a co prałas, białe czy kolory? bo ja muszę białe wyprać, ale odkąd syn wyjechał na obóz strasznie wolno brudy się zbierają i mam niepełną pralkę. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide do suszarni,zaraz wracam nt 06.07.07, 19:13 marta.uparta napisała: > a co prałas, białe czy kolory? bo ja muszę białe wyprać, ale odkąd syn wyjechał > > na obóz strasznie wolno brudy się zbierają i mam niepełną pralkę. zmiana poscieli. moi tez wyjechali, a jak wroca nowa dostawa bedzie Odpowiedz Link
raduch Re: robie w pracy furore 06.07.07, 19:03 A-ha. Jeszcze żeby wszystkie chciały zarabiać jak sekretarka i pełnia szczęścia. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: robie w pracy furore 06.07.07, 19:15 raduch napisał: > A-ha. Jeszcze żeby wszystkie chciały zarabiać jak sekretarka i pełnia > szczęścia. he he. nie zalapiesz mnie tutaj. wiem, ile kto zarabia, bo przez moje rece przechodza co miesieczne wyciagi z przelewow do banku. i przyznam,ze jestem w szoku,ze mozna dac soe tak wyzyskiwac przez 30 lat. ja nie zamierzam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ale zeby nie bylo za slodko, dba o to... 06.07.07, 19:24 gruba, czyli asystentka zarzadu. czekam, kiedy ja szlag trafi. jak nikomu - jej zycze.ale bedzie ciezko, bo podobno pokonala nowotwora, to i mnie pewnie przezyje.... Odpowiedz Link