vandikia 10.07.07, 14:28 przycielam 15minutowego komara w samochodzie, teraz kawa i do przodu, mam powera, mam mnostwo roboty, mam metlik w glowie i czuje się dziś jak wątek, jak podbijany wątek no to up Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: up up up up 10.07.07, 14:38 hehehe tak tak wracajac ze spotkania, ja bylam pasazerem wiec sobie pozwolilam Odpowiedz Link
maretina Re: up up up up 10.07.07, 14:40 po 15 minutowym komarze w aucie jestem jak mucha w smole Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: up up up up 10.07.07, 14:48 jak vanda będzie w naszym wieku, to tez jej się energia skończy he he Odpowiedz Link
sjena1 Re: up up up up 10.07.07, 14:47 to sie kurde ciesz babo, ja umiem i nie potrafie sie opanowac, potrafie zasnąć wszedzie i o kazdej porze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: up up up up 10.07.07, 14:59 no cos Ty...potem przychodzi godzina 23-cia i normalnie sie zycie zaczyna a ja jestem beton;-D no czasami mi sie uda wytrzymac do 2-giej w nocy...)) Odpowiedz Link
maretina Re: up up up up 10.07.07, 14:53 ja sie nauczylam w ciazy. jak urodzilam, to akzda chwile, w ktore kajtek nie domagal sie mamy wykorzystywalam na sen teraz w weekendy, jesli moje dziecko spi o 12 to ja razem z nim Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: up up up up 10.07.07, 15:01 mi sie w likendy wydluzylo...wstaje juz o 7-mej zamiast o 6-stej jak zawsze;-D Odpowiedz Link
vandikia Re: up up up up 10.07.07, 20:02 żałuj, ja usne wszedzie prawie ))) a taka drzemka jest dla mnie jak zbawienie czasem Odpowiedz Link
vandikia wkręt roku 10.07.07, 15:32 szukamy pewnej kobity z pewnej firmy i sie nie mozemy jej doszukac. zadzwonilam do oddzialu tej firmy i gadam z babka i w tym czasie kopov przyniosl mi koperte z adresem i numerem tel, a ze jestem jzu dzis taka zakrecona, to nie zauwazylam, ze tam jest jego nr tel no i dzwonie odbiera facet, slysze znajomy glos..zgłupialam i cisza, a on w czym moze pomoc, to sie ladnie przedstawilam po "yyy" "eee" i mowie ze chodzi mi o taka i taka pania, a ten, czy o pania X , mowie ze tak, a on "a prosze bardzo" i w ryk zabic to mało poplakalam sie do lez, bo dopiero jak zobaczylam rozesmiana gebe sczailam, ze to wkret Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: wkręt roku 10.07.07, 16:36 to kiedy wykręt robimy? mozesz zaktualizować ze kobita zmieniła nazwisko w międzyczasie))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: wkręt roku 10.07.07, 20:02 wykret to jutro popoludniu ))) haha no tez niezłe, matko jedyna ile termedii ))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu ... 10.07.07, 19:33 ...auta, ale czy spalas prowadzac auto? Odpowiedz Link
vandikia Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:02 kopov prowadził Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:12 vandikia napisała: > kopov prowadził a co? krecicie z soba? Odpowiedz Link
vandikia Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:27 od zawsze aa.. no i pracujemy razem, wiec kontakt nieunikniony Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:40 vandikia napisała: > od zawsze > aa.. > no i pracujemy razem, wiec kontakt nieunikniony he he. Odpowiedz Link
vandikia Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:46 tez jestem zadowolona Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:48 vandikia napisała: > tez jestem zadowolona kazda z nas z czego innego Odpowiedz Link
vandikia Re: eeeee, ten tego, nie znam sie na prowadzeniu 10.07.07, 20:59 taki life :] Odpowiedz Link
aguszak Re: up up up up 10.07.07, 20:18 Noooo... szybko się regenerujesz, ja bym była bardziej nie do życia po takich 15 minutach... Odpowiedz Link
raduch Re: up up up up 10.07.07, 20:53 No no, jakbym przyciał komara, obudził się i zobaczył to co za oknem, to chyba bym udawał że dalej śpię. Odpowiedz Link
vandikia Re: up up up up 10.07.07, 21:00 no z tym masz racje, zimno dzi bylo jak w listopadzie a nie lipcu az sie zbuntowałam i włączylam godzine temu ogrzewanie w domu, jest juz przyjemnie cieplo Odpowiedz Link