kobieta_na_pasach Re: konkluzja 29.07.07, 15:38 moj mazpo spedzeniu ze mna wczoraj kilku inut na AO stwierdzil,ze nisko upadlam,. nigdy by mnie nie posadzil o to,ze moge spedzac czas na forum, w ktorym glownym tematem jest kupa i puszczanie bakow. mial pecha,ze trafil akurat na taki okres, czy faktycznie bylam zaslepiona? > Odpowiedz Link
veeto1 Re: konkluzja 29.07.07, 15:50 Mój zawsze puka się znacząco w głowę, gdy widzi mnie na forum. Niezależnie od tematu. Odpowiedz Link
annajustyna Re: konkluzja 29.07.07, 15:52 A moj jezd bardzo dumny, ze mam wlasnego foruma)). Tylko troche dokucza, ze jezdem od niego uzalezniona... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: konkluzja 29.07.07, 15:54 annajustyna napisała: > A moj jezd bardzo dumny, ze mam wlasnego foruma)). Tylko troche dokucza, ze > jezdem od niego uzalezniona... a gdzie go masz? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: konkluzja 29.07.07, 15:59 kobieta_na_pasach napisała: > annajustyna napisała: > > > A moj jezd bardzo dumny, ze mam wlasnego foruma)). Tylko troche dokucza > , ze > > jezdem od niego uzalezniona... > > a gdzie go masz? o kurde, pomylilo mnie sie)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: konkluzja 29.07.07, 15:53 veeto1 napisała: > Mój zawsze puka się znacząco w głowę, gdy widzi mnie na forum. Niezależnie od > tematu. no,ale ostatnio naprawde to,co sie dzieje na forum, to jaki horror gastryczny! Odpowiedz Link
mmagi powiedz staremu ze to chwilowa głupawka,ze 30.07.07, 09:42 chcielismy Vandikie oswoic ze sraniem w kazdym miejscu))))))) Odpowiedz Link