kobieta_na_pasach 03.08.07, 18:43 a gdzie moj wczorajszy watek z listem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: hola hola! 03.08.07, 18:52 został wykasowany, naruszał moją prywatność, pisałam go do ciebie, a nie do wszystkich na tym forum. Weź już skończ z tym. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: hola hola! 03.08.07, 18:58 reniatoja napisała: > został wykasowany, naruszał moją prywatność, pisałam go do ciebie, a nie do > wszystkich na tym forum. Weź już skończ z tym. he he , prywatnosc to ty masz w realu. mam prawo publikowac moja prywatna korespondencje.trzeba bylo zalozyc watek na forum z inwektywami, nie bylo by problemuciekawe,ze nie naruszaja twojej prywatnosci zdjecia czlonkow rodziny publikowanych przez ciebie w necie? Odpowiedz Link
reniatoja Re: hola hola! 03.08.07, 19:11 kobieta_na_pasach napisała: > reniatoja napisała: > > > został wykasowany, naruszał moją prywatność, pisałam go do ciebie, a nie > do > > wszystkich na tym forum. Weź już skończ z tym. > > trzeba bylo zalozyc watek na forum z inwektywami, nie bylo by > problemu poza toba nikt nie ma problemu ciekawe,ze nie naruszaja twojej prywatnosci zdjecia czlonkow rodziny > publikowanych przez ciebie w necie? no widzisz, jakie to ciekawe Odpowiedz Link