six_a 04.10.07, 19:55 bierz go bura suko, bieeeerz i premiera też wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4547833.html hahaha może pies by startował do sejmu z pis, w sumie i tak już tam jakby mieszka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Saba na prezydenta 04.10.07, 20:49 trzeba puscic jakiegos burka do niej i zeby sie na sejmowym korytarzu szczepiły i niech bbc pokaże i cnn tez jacy jestesmy tolerancyjni i do przodu he he Odpowiedz Link
six_a Re: Saba na prezydenta 04.10.07, 21:12 nowa partia PiES, piąta noga pis PiES - Prawi i Ewentualnie Sprawiedliwi wiadomości: prezes partii, saba dorn starła się w kuluarach z warszawską dwójką nel rokitą. Nieprzyjaciele rodziny są zdania, że nel podała sabie zatrutą karmę. Minister ziobro na specjalnie w tym celu zwołanej konferencji prasowej, piętnastej w tym tygodniu, wygłosił godzinną homilię, i dopuścił do głosu 1 (słownie: jednego) dziennikarza telewizji sram, ale trwam. Skandalem sejmowym zajmie się w przyszłym tygodniu specjalna komisja, na której czele stanie pierwszy kot, busław kaczyński. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 10:29 a niechby ja łyżwa posunął i dostał w końcu dozywocie za swoje orgiastyczno-mobbingujące praktyki Odpowiedz Link
six_a Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 10:33 aaaa, wiedziałam, że kogoś mi w tej bajce brakuje jest saba, jest nel, a staś w pierdlu. Odpowiedz Link
falafala Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 10:39 no nie a wydawalo sie ze czasy w ktorych konie byly poslami to zaszla egzotyka. Nic sie nie zmienilo od tych tysiacilestam lat Odpowiedz Link
raduch Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 11:08 Będzie Andrew, jak wymienią lampy w solarium. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 12:05 a słyszałeś to: stopnie opalania w solarium: brąz ciemny brąz lepper Odpowiedz Link
six_a Re: ale pustynia będzie 05.10.07, 12:12 po co komu nil, pis niesiony falą zawiści narodowej zlikwiduje oligarchów, bezrobotnych, pracujących, chorych, lekarzy, opozycję i nie będzie niczego już to przepowiedział prorok conon i tego należy się trzymać Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: ale pustynia będzie 05.10.07, 12:36 nil niesie żyzny muł któren daje zycie maluczkim piramidy powstały dzieki nilu Odpowiedz Link
six_a Re: ale pustynia będzie 05.10.07, 13:23 właśnie o to chodzi, i niektórzy a zwłaszcza oligarchowie, mogliby ten muł dla siebie tylko zgarnąć, dlatego najlepiej jak mułu wogle nie będzie. piramidy dzięki nilu? myślałam, że dzięki donaldu tusku, ale co ja tam wim Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 10:49 no czynnego prawa nie dostanie ale w USA jedna obywatelka zarejestrowala swojego pupila jako wyborce i przyslali mu karte do glosowania... Odpowiedz Link
aguszak Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 12:29 i smieszno, i straszno... i smutno trochę też... Odpowiedz Link
raduch Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 20:57 Co wy, blja, wiecie o psach?! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4551082.html Odpowiedz Link
six_a Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 22:54 nieno, ale dlaczego putnin zrzyna psa ode mnie??? świństwo koni to pewnie na cześć kononowicza w ogóle putin daje świetlany przykład IV najjaśniejszej i mogę się założyć, że jarosław niedługo wystartuje na prezia, a lechosław do parlamentu i tak się będą do usranej śmierci (oczywiście, swojej) wymieniać. hahaha Odpowiedz Link
raduch Re: Saba na prezydenta 05.10.07, 23:49 six_a napisała: > nieno, ale dlaczego putnin zrzyna psa ode mnie??? > świństwo > koni to pewnie na cześć kononowicza No nie, to jednak inicjatywa oddolna. Se naród wychował i uświadomił, to na jesień żniwuje. > > w ogóle putin daje świetlany przykład IV najjaśniejszej i mogę się > założyć, że jarosław niedługo wystartuje na prezia, a lechosław do > parlamentu i tak się będą do usranej śmierci (oczywiście, swojej) > wymieniać. > > hahaha > Jak dla mnie "jest rzeczą w najwyższym stopniu oczywistą", że one już na to wpadły. Zresztą dawno temu był taki film, jak wygrali wyścig wespół wzespół. Tylko który to zebrał laury? Hmmmm.... Odpowiedz Link