dzikoozka 31.03.08, 08:44 suchajcie no tak sie wczoraj wytrzęsłam ze strachu i złosci na tym filmie ze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I skończył sie tak ...ujowo, ale polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: "Mgła" 31.03.08, 09:54 ja za to oglądałam 1 odcinek serialu na tvn wieczorem. no taki badziew, ze az bede ogladac 2 odcinek )))) wszyscy niemożebnie bogaci i agata buzek jako programistka nasa..no nie moge Odpowiedz Link
baba_krk Re: "Mgła" 31.03.08, 10:17 też miałam w planach oglądać, ale w efekcie zagadałam się i jak się zorientowałam to była już 2 w nocy Odpowiedz Link
dzikoozka Re: "Mgła" 31.03.08, 10:54 ale jaki serial? Misie tylko Niania podoba, no i ten durny 39 i pól sie troche rozkręcił, jak sie okazało ze kochanka jest z głównym bohaterem, co to juz do zony wrócił na łono, w cionzy ))) Odpowiedz Link
dr.verte Re: "Mgła" 31.03.08, 16:37 A komu żal paru zyli na bilet może se za darmo obejrzeć na Youtubie całość: www.youtube.com/watch?v=JrCWNi1pK-g Film jest raczej cinki ale przynajmniej źle się kończy i za to ma u mnie Plusa. Można obejrzeć. Odpowiedz Link