lajton 14.07.08, 07:48 witam w ten piękny, zimny, deszczowy poranek nareszcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: dzień dobry :) + teleranek ;-) 14.07.08, 07:58 Był sobie jeden dobry aktor. Z biegiem czasu jednak pojawił się u niego problem z zapamiętywaniem tekstu. Nikt nie chciał go już zatrudniać. Pewnego dnia, na szczęście, pewien reżyser, chcąc jakieś znane nazwisko w sztuce przypomniał sobie o nim. Dał mu jedną linijkę do powiedzenia. Rzekł: - Musisz tylko wyjść na scenę, z różyczką, podnieść ją do nosa i powiedzieć: "Ooh. cudowny zapach mojej kobiety." - To wszystko, nic więcej, dasz radę? - Powinienem. Nadszedł dzień sztuki. Sala pełna, romantyczny spektakl. Stary aktor wychodzi na scenę, rzekł co miał rzec, bo przecież cały tydzień powtarzał linijkę w kółko. Kurtyna opadła. Śmiech na sali. Reżyser do niego podchodzi i mówi: - Zrujnowałeś mnie! Durniu jeden! - Dlaczego?! spytał zdziwiony aktor - powiedziałem źle swój tekst? - Nie, IDIOTO! - krzyczał reżyser - zapomniałeś róży! Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego ehehe a u mnie w koncu sonko :))))... 14.07.08, 10:08 popoludniu pewno bedzie padac, ale co se slonca za oknem zobacze to moje nie? Odpowiedz Link
aguszak Re: dzień dobry :) 14.07.08, 11:24 dzień dobry, taki jak ten, to może być tylko, jeżeli wstaje się z nadzieją, że to co za oknem, to tylko chwilowy oddech przed kolejnymi gorącymi dniami )) Tobie też wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
baba_krk Re: dzień dobry :) 14.07.08, 11:55 ja tam rozpaczam, bo plery chciałam sobie doopalać ) Odpowiedz Link