six_a Re: Spicie??????? nt 24.11.08, 23:10 niezupełnie jakby idziemy se nalać porto, sixa i ja, znaczy. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Spicie??????? nt 24.11.08, 23:23 eee, ja tam o tej godzinie w porty nie leje Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Spicie??????? nt 24.11.08, 23:56 a ja ze gewinta se dziobiem jak mody pelykan łiskacza Odpowiedz Link
six_a Re: Spicie??????? nt 25.11.08, 00:27 a u mnie porto było, ale się wzięło i wypiło. a portos oda do porto na szafki dnieeeee znalazłam cieeeee czy o tym wieeeeesz, że wychlam cieeeee gdy jest mi źleee, otwieram cieee bo kto to wie, czy pić się chceeeeee to fragment piosenki mojego skromnego autorstwa z myślą o monumentalnym wykonaniu przez artystę zwanego wiśniewskim z towarzyszeniem orkiestry filharmonii wrocławskiej oraz chóru rubika. Odpowiedz Link
lambert77 Re: Spicie??????? nt 25.11.08, 07:52 nie nie śpimy i nie spaliśmy. Mój syn postanowił dostać zapalenia drugiego ucha skoro jedno już zostało wyleczone to złośliwie uznał że na drugie tez mu się należy więc nie śpię Odpowiedz Link