Dodaj do ulubionych

do Brumbaka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 15:50
czesc Brumbak

mam takie pytanie czy Ty czasem nie mieszkasz w Bielsku (badz oklolice)?,bo
tak cos mi sie zdaje ze kiedys pisales o nowej restauracji weg. wlasnie w
Bielsku(tylko nie podales ulicy).Mam taka prosbe jesli moglbys mi powiedziec
gdzie miesci sie ten lokalik.

z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krystyna.opty Re: do Brumbaka 01.02.04, 19:00
      Bumbak to kretyn ktorego wszscy znaja- nawet w Bielsku. Sproboj schabowego.
      • Gość: brumbak Re: do Brumbaka IP: *.crowley.pl 01.02.04, 20:04
        krystyna.opty napisała:

- jak zwykle dała pokaz chamstwa i głupoty - ale to normalne w Bractwie od
        Kwaśniewskiego
        - swoją drogą jak trzeba mieć nasr... w głowie ,żeby na forum vege propagowac
        tłustokwasna głupotę
        - porażające ale niestety prawdziwe..
        • krystyna.opty Nie masz racji ze DO jest porazajaca 01.02.04, 20:43
          To twoj uklad nerwowy zostal juz totalnie porazony i DO nie ma z tym nic
          wspolnego.

Brumbak, jestes bezlitosnym morderca prawdy a twoje wnioski to klasyczne
          truposze lingwistyczne.

www.optymalni.pl
        • Gość: Krystynaopty1 Re: do Brumbaka IP: *.biaman.pl 02.02.04, 03:02
          Gość portalu: brumbak napisał(a):

> krystyna.opty napisała:
          >
          > - jak zwykle dała pokaz chamstwa i głupoty - ale to normalne w Bractwie od
          > Kwaśniewskiego
          > - swoją drogą jak trzeba mieć nasr... w głowie ,żeby na forum vege
          propagowac
          > tłustokwasna głupotę
          > - porażające ale niestety prawdziwe..

Porażające jest to, że w swej spostrzegawczości nie zauważasz, że na forum
          ostatnio grasuje przedziwny typ, który do swych wypowiedzi używa nicków
          użytkowników tego (i nie tylko tego) forum. Niestety, nie może się jednak
          zalogować IDENTYCZNYM nickiem. Dlatego w każdej fałszywce jest drobna zmiana,
          na przykład: myślnik, podkreślenie, a ostatnio kropka. Odróżniaj więc mnie od
          fałszywki z kropką: Krystyna.opty

Jak widzisz, spostrzegawczość u żywiących się optymalnie - nie jest najgorsza.
          Oczywiście pzreprosin nie oczekuję. Kazdy się może pomylić, nawet
          wegetarianin... ;)))

Krystyna
        • Gość: Krystynaopty1 Re: do Brumbaka IP: *.biaman.pl 02.02.04, 03:08
          Acha, i jeszcze jedno. Przy moim poście w nagłówku widoczny jest mój IP.
          Przy fałszywym moim poście - nie ma.

Nie zdziwię się, jak wkrótce pojawią się inne fałszywki, a może także pojawi
          się fałszywy Brumbak (?) :)

Krystyna
          • krystyna.opty Brumbak, uwazaj na podrobke Krystyny! 02.02.04, 05:34
            To jest bardzo kreatywna osoba i z jakiegos powodu czepie sie wlasnie mnie.
            Naprawde nie zalezy mi co ty o mnie o i o DO myslsiz ale twoje komentarze o
            mnie sa smieszne. Najlepszym dowodem jest ze ty mas zproblemy z koncentracja i
            lecisz jak much an lep na kazda prowokacje.
            • Gość: raw Re: Brumbak, uwazaj na podrobke Krystyny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 20:43
              to jak Brumbak odpowiesz na moje pytanie?
              • Gość: brumbak Re: Brumbak, uwazaj na podrobke Krystyny! IP: *.crowley.pl 02.02.04, 20:57
                oczywiście , odpowiadam
                - jestem " z okolic Bielska"
                - okolice bywaja róznie rozumiane, np. sa takie tabliczki przed domami: "
                zabrania się grac w piłke przed blokiem" nie precyzując do jakiej maksymalnej
                odłegłości....
                - namiarów niestety nie mam i w gazecie ich nie było
                - ale zapewne w Bielsku , wszyscy wiedzą...
                ( dzieki za ostrzezenie, rzeczywiście idiotów nachodzi to forum tylu ,że trudno
                się opędzic i zorientować)
                pzdrv znad pomarańczy
                ( nie chodzi o rancho z pomaranchami)

brumbak oryginalny
                • Gość: Brumbak Re: Brumbak, uwazaj na podrobke Krystyny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 21:13
                  > brumbak oryginalny

Kłamiesz fałszywy "Brumbaku"!. Ja jestem prawdziwy Brumbak
                  • krystyna.opty1 Re: Brumbak, uwazaj na podrobke Krystyny! 11.02.04, 04:28
                    Brumbak, to jest naprawde nie wporzadku co wypisujesz. Nie uwazasz ze twoja
                    dieta zaczyyna dawac negatywne rezultaty? Przeciez wystarczy poczytac twoje
                    posty i nie ma tam zadnej mysli przewodniej!!!

Pozdrawiam i zycze szybciutkiego powrotu do zdrowia.
                    Krystyna
          • boza-krowka o falszerstwie do Krystyny 10.02.04, 22:28
            Nieslusznie zarzucasz nam nieuwaznosc. Po pierwsze - jesli ktos sie
            zarejestruje i nie wystepuje jako gosc, znika jego IP i koniec.
            Po drugie - wpisywalas sie zawsze jako gosc jako KrystynaOpty1 i mozna bylo
            domniemywac, ze zdecydowalas sie przejsc na staly nick.
            Ja zauwazylam, ze krystynaopty sie zarejestrowala na stalym nicku , nie byla
            gosciem ,ale skad moglam przypuszczac, ze to nie Ty podjelas te decyzje?
            W przypdaku mojego klona ktos po prostu zarejstrowal sie po kolejnymi wersjami
            mojego nicka.
            Weic Twoje zarzuty sa nieco, hm, przesadzone.
            • boza.krowka Re: o falszerstwie do bozej_krowki 11.02.04, 04:08
              przestan ludziom mulic w glowach glupia cipo!!!!!!!!!!!!!! To jest
              niedopuszczalne zebys ciagnela ten rzekomy zart. To jest niesmaczne co
              wyrabiasz. Opaietaj sie boza_krowko!
            • Gość: Krystynaopty1 Re: o falszerstwie do Krystyny IP: *.biaman.pl 12.02.04, 19:43
              boza-krowka napisała:

> Nieslusznie zarzucasz nam nieuwaznosc. Po pierwsze - jesli ktos sie
              > zarejestruje i nie wystepuje jako gosc, znika jego IP i koniec.
              > Po drugie - wpisywalas sie zawsze jako gosc jako KrystynaOpty1 i mozna bylo
              > domniemywac, ze zdecydowalas sie przejsc na staly nick.

Dlatego, abyś nie domniemywała wyjaśniałam już kilkakrotnie jak mnie mozna
              odróżnić od klona. I dziwnym trafem tylko emka_waw (jedząca mięso ;))
              wyraźnie dała do zrozumienia, że obie Krystyny odróżnia. Wegetarianie jakoś
              nadal tego nie potrafią.

> Ja zauwazylam, ze krystynaopty sie zarejestrowala na stalym nicku , nie byla
              > gosciem ,ale skad moglam przypuszczac, ze to nie Ty podjelas te decyzje?

A stąd mogłaś wiedzieć, że ja Krystynaopty1 o tym zamiarze nie poinformowałam.
              I nadal tego nie zmieniam.

Krystyna
              • Gość: hydrogen Re: o falszerstwie do Krystyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:37
                Rzeczywiście wegetarianie mają zabużoną zdolnośc do postrzegania i analizowania
                rzeczywistości. Jakis czas temu po długiej nieobecności zajrzałem na to forum i
                od razu zauważyłem, że z nickami stałych bywalców dzieje się coś dziwnego.
                Wszelkie wątpliwości rozwiała lektura kilku postów. W zasadzie takich
                użytkowników jak Brumbak, emka_waw, misu czy krystymaopty(1) mozna rozpoznać
                nawet gdyby podpisywali się innymi nickami. Podobnie łatwo jest rozpoznac
                podszywanie się pod innych (choć jak widać nie wszystkim).

Pozdro
                • hydrogen1 Re: o falszerstwie do Krystyny 07.03.04, 21:13
                  popieram hydrogena po dwukroc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka