paulini86 24.11.04, 15:55 ostatnio modny sposób na 'odzyskanie zdrowia'.podobno bez żadnych efektów ubocznych...próbowaliście? znacie jakieś opinie na ten temat, czy wogóle warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_joe Re: krioterapia 25.11.04, 16:57 Nie probowalem.Nie chce.Jestem niemodny.Basta. <usmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: krioterapia 23.02.05, 01:06 Witam wszystkich :-) Moja koleżanka z pracy chodziła na krioterapię. Skierował ją na to ortopeda - cierpi na zwyrodnienia kręgosłupa. Twierdzi, że jej pomogło, tzn. ustąpiły bóle i czuła się sprawniejsza. Przed terapią nie była w stanie np. odwrócić w bok głowy. Wiem, ze krioterapia polecana jest też m. in. w stanach depresyjnych i problemach dermatologicznych. Można na nią uzyskać skierowanie od lekarza rodzinnego i korzystać bezpłatnie w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: krioterapia 24.02.05, 01:50 Mój promotor regularnie chodzi i jest bardzo zadowolony. Twierdzi, ze pomaga dosłownie na wszystko:) Ponoć mozna chodzic też bezpłatnie jeśli załatwi się skierowanie od rodzinnego. Jak spróbujesz to opisz nam wrażenia:)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: krioterapia 03.03.05, 18:42 A jak przebiega taka krioterapia??? A slyszeliscie o zuciu oleju? Podobno pomaga. Na forum zdrowie sporo osob wypowiadalo sie bardzo pozytywnie, zachwalajac efekty tej "terapii". Odpowiedz Link Zgłoś