ziyi 12.03.05, 10:07 hej! Zastanawiam sie czy wegetarianie czesciej dbaja o swoje cialo niz ludzie jedzacy mieso. Czy Wy uprawiacie jakies sporty? Czy lubicie ruch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinia Re: sport 12.03.05, 10:22 Nie wiem czy czesciej, chyba pod tym wzgledem specjalnie sie nie roznimy. Ja uwielbiam ruch! Najbardziej taniec, ale i plywanie, skakanka, tenis, jazda na rowerze, bieganie po polanie i zabawa z psem w pilke, dlugie wedrowki po gorach, lasach - lubie najbardziej. Ale nie bardzo rozumiem ludzi, spedzajacych godziny w zamknietych pomieszczeniach pelnych spoconych ludzi - na silowni - wykonujac te same ruchy na roznorakich przyrzadach. Pare lat temu sama toto uprawialam, ehh :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: sport 12.03.05, 10:31 Wiesz co Balbiniu, moglabym napisac dokladnie to co Ty. Ja tez uwielbiam ruch. Dlatego wlasnie zalozylam taki watek. Nie moglabym usiedziec dlugo w jednym miejscu. Lubie swieze powietrze, morze, gory, las. Uwielbiam jezdzic na rowerze, na lyzwach, plywac. Silownia jest dla mnie jakas nudna i zatloczona. Ale nawet wtedy gdy nie bylam wegetarianka bylo podobnie. Kiedys, podstawowce, trenowalam lekkoatletyke. Kiedy ta wiosna nadejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: sport 17.03.05, 22:36 U nas wiosna juz nadeszla. Wczoraj 25 stopni C !! Dzisiaj ponad 20. Nareszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: sport 20.03.05, 09:50 Jeśli chodzi o mnie to lubię sport, uprawiam go zarówno biernie jak i czynnie. Biernie oglądam tylko piłke nożną;) A czynnie to wszystkie sporty wodne, pływanie, nurkowanie, żeglarstwo,itp. Oprócz tego to koszykówka i rower, ale to raczej latem, które mam nadzieję juz niedługo nadejdzie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulini86 Re: sport 26.03.05, 19:17 ja też czekam na wiosnę-kiedy rozpocznę mój sezon jeździecki(oczywiście amatorsko).kocham konie, jazdę na rowerze, ale ostatnio zrobiłam prawko i martwię się czy miłość do samochodów nie przeważy..;) ale postaram się żeby tak nie było,pzdrv! Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: sport 07.04.05, 13:51 No pewnie ze kocham sie ruszac! Tez nie rozumiem jak mozna spedzac cale zycie w zamknietych pomieszczeniach i przemieszczac sie metalowa puszka, a jedyny kontakt z powietrzem miec przez te 3 metry pomiedzy samochodem a budynkiem. Lubie biegac, spacerowac, grac w tenisa, jezdzic i biegac na nartach, na lyzwach i rowerze, a takze tanczyc. POzdro, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś