Dodaj do ulubionych

RATUJMY POLSKIE KONIE!

IP: 10.128.130.* 30.11.01, 23:27
WŁAŚNIE TRAFIŁY W MOJE RĘCE PRZERAŻAJĄCE ZDJĘCIA.BYŁY NA NICH RANNE CHORE I
WYCZERPANE KONIE.NIEKTÓRE Z NICH JUŻ NIE ŻYŁY.INNYM POZOSTAŁO ZALEDWIE KILKA
DNI ŻYCIA WYPEŁNIONEGO CIERPIENIEM.ZDJĘCIA TE DOKUMENTOWAŁY DROGĘ POLSKICH KONI
EKSPORTOWANYCH NA MIĘSO.
DLA DOBRA KONI PRZYŁĄCZCIE SIĘ DO PROTESTU.
www.viva.org.pl/konie/
Obserwuj wątek
    • Gość: końpolsk Cóż jedzenie nie musi być szczęśliwe... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 16:00
      ...jedzenie musi być smaczne! Dlatego śmieszą mnie te protesty.
      • Gość: Yano Re: Cóż jedzenie nie musi być szczęśliwe... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 01:15
        Gość portalu: końpolsk napisał(a):

> ...jedzenie musi być smaczne! Dlatego śmieszą mnie te protesty.

głupiś

Yano
        www.vege.pl

• Gość: Alex Re: Cóż jedzenie nie musi być szczęśliwe... IP: 193.0.117.* 01.02.02, 14:35
          Jedzenie musi być smaczne, a pielęgniarz musi zarobić pieniądzę, które zresztą
          pewnie powinien zarabiać. Zabić konia, aby go zjeść, a zabić człowieka, gdyż
          dostanie się pieniądze z zakładu pogrzebowego, to nie jest wcale aż tak wielka
          różnica. W końcu my też jesteśmy tylko ssakami, zwierzętami.
      • Gość: Ktosiek Re: Cóż jedzenie nie musi być szczęśliwe... IP: *.chello.pl 11.02.02, 23:02
        To ciekawe, że istnieją jeszcze ludzie, którzy nie umieją odróżnić konia od
        jedzenia. Nawet moje dziecko to umie!
      • Gość: ja Re: Cóż jedzenie nie musi być szczęśliwe... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 00:11
        Nie chodzi tu o to jak smakuje jedzenie, lecz o to jak traktuje sie zwierzeta
        zanim stana sie jedzeniem.Jezeli smieszą cię protesty dotyczące traktowania
        zwierzat i warunków ich transportu to nie jesteś godny tego, by nazywano cię
        człowiekiem.Nie potrafię zrozumieć jak mozna być tak pozbawionym uczuć,by
        cierpienia zwierząt były czymś co może śmieszyć!
        W przeciwieństwie do ciebie te biedne zwierzeta maja uczucia.
        Wytłumacz mi jak mozna byc takim egoista?!
        Współczuję ci bo ja nie potrafiłabym życ będąc tak obojętną wobec cierpienia
        niczemu nie winnych zwierząt!
    • kajet_ Re: RATUJMY POLSKIE KONIE! 17.02.02, 12:02
      to prawdziwe skurwysyństwo
      nie dziwi mnie, że są ludzie zdolni do takiego procederu, tak samo jak
      do "handlu skórami"; dziwi mnie przyzwolenie społeczne i łagodność wymiaru
      sprawiedliwości, bo przecież prawo jest łamane
      sam chętnie wesprę Vivę pry nalbliższej okazji, tak, żeby plakaty "made in
      Poland" były w każdym mieście i miasteczku; smacznego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka