euroanna 12.05.08, 12:18 Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martvica Re: Pytanie 12.05.08, 16:16 Następna... czy wyście wszyscy powariowali? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: Pytanie 12.05.08, 17:05 martvica napisała: > Następna... czy wyście wszyscy powariowali? Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Pytanie 12.05.08, 21:15 Manię prześladowczą się leczy. Pamiętasz jeszcze cyberskiego? Też niby był pascalem, chyba emką_waw i nie pamiętam kim jeszcze. To nawet przestaje być zabawne, zaczyna się robić żałosne :| Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jesli trzy 13.05.08, 14:12 osoby ci mowia, zes pijany, idt do domu i wytrzezwiej ang. przyslowie skad sie biora takie przypuszczenia do do nicka bpascal i misiu1? z powietrza chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: jesli trzy 13.05.08, 15:48 Pod warunkiem, że te trzy osoby same nie są pijane w sztok. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: jesli trzy 13.05.08, 16:41 Czasem się zdarza że dwie osoby myślą podobnie, a równocześnie - inaczej niż Ty. Ale to nie znaczy automatycznie, że te dwie osoby są jedną. Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: jesli trzy 13.05.08, 17:00 martvica napisała: > Czasem się zdarza że dwie osoby myślą podobnie, a równocześnie - inaczej niż Ty > . > Ale to nie znaczy automatycznie, że te dwie osoby są jedną. Tak trudno to zrozumieć? ............ - czy tak trudno ci zauważyć pewne dziwne" zachowania" niektórych nicków na tym forum, w tym b.pascala; jest jakaś podejrzana symbioza nicków oto zupełnie niezależna opinia jakim epitetem okreslisz tego internautę ? Autor: hiperrealizm 22.04.08, 20:40 Istnieją pewne poszlaki wskazujące na to że jedna osoba posługuje się nickami b.pacal i misiu-1 (lub dwie osoby mają dostęp do obu tych nicków). - ♫♪♪♫♫♪♫♫♪♫♫ Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: jesli trzy 13.05.08, 17:11 > - czy tak trudno ci zauważyć pewne dziwne" zachowania" niektórych nicków na ty > m > forum, Sprecyzuj 'dziwne'? Chodzi o to, że się z Tobą nie zgadzają? Ich święte prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: jesli trzy 13.05.08, 19:30 martvica napisała: > > Sprecyzuj 'dziwne'? Chodzi o to, że się z Tobą nie zgadzają? Ich święte Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: jesli trzy 13.05.08, 21:20 brumbak111 napisał: >przytoczyłem ci zupelnie niezależna opinię podobną do mojej >moge podac i świadectwa innych nicków Wychodząc z Twojego toku rozumowania, te inne nicki mogą być Twoimi alternatywnymi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: jesli trzy 14.05.08, 17:48 martvica napisała: > Wychodząc z Twojego toku rozumowania, te inne nicki mogą być Twoimi > alternatywnymi ;o) ............. nie z mojego tylko z Twojego i to nie z rozumowania ale z jego braku zabawiasz sie teraz własnie w bezmyslnie sugerowaniem czegoś co jest na co nie ma żadnych przesłanek by tak było twoje oceny prezentowane w tym wątku sa nie tylko całkowicie bledne ale i złośliwe - jak sama piszesz poniewaz ja jestem osoba troche naiwną ( nie zakładam od razu że cos jest takie złe na jakie wygląda) przecenilem cie i myslalem że jestes osobą .. naiwną niestety złośliwość i odrobina cynizmu zbliżaja cię do paru osobnikow tego typu nawiedzających to forum Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie o to chodzi 13.05.08, 17:18 to sa np. te same zwroty i wyrazenia uzyte w mailu do mnie przez jeden nick i na forum przez drugi nick nietypowe zwroty i wyrazenia, dodam ale teraz misiu1/pascal bardziej sie pilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 13.05.08, 02:20 euroanna napisała: > Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? A czy brumbak to ggigus ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
euroanna Re: Pytanie 13.05.08, 11:36 snajper55 napisał: > A czy brumbak to ggigus ? Raczej nie. Natomiast ty (snajper55) jakoś tak podobnie śpiewasz jak figgin1 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 13.05.08, 17:43 euroanna napisała: > Raczej nie. > Natomiast ty (snajper55) jakoś tak podobnie śpiewasz jak figgin1 ;( A także jak misiu ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Pytanie 15.05.08, 18:10 euroanna napisała: > snajper55 napisał: > > > A czy brumbak to ggigus ? > > Raczej nie. > Natomiast ty (snajper55) jakoś tak podobnie śpiewasz jak figgin1 ;( > O matko, kim ja tu nie byłam? I o pascala mnie posądzali, i o fiolatoresa... To się nazywa paranoja i urojenia. Ale łatwo sie leczy. A tak na serio, myślisz, ze to niemożliwe, by więcej niż jedna osoba nie była w stanie znieść głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 13.05.08, 17:02 snajper55 napisał: > > A czy brumbak to ggigus ? > ............ nie ma żadnych podstaw by tak sądzić: porównaj język, zainteresowania, błędy "klawiaturowe" nic tu nie pasuje co cię skłania do przypuszczania ,że tak jest ? ten twój post pasuje do taktyki manipulacyjnej " łapaj złodzieja" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 13.05.08, 17:47 brumbak111 napisał: > nie ma żadnych podstaw by tak sądzić: > porównaj język, zainteresowania, No nie powiedziałbym. Taka sama agresja, ten sam brak kultury, ten sam wegetariański fanatyzm, ten sam brak choćby śladu poczucia humoru. To bardzo dużo zbieżności. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 13.05.08, 17:58 snajper55 napisał: > > > No nie powiedziałbym. Taka sama agresja, ten sam brak kultury, ten sam > wegetariański fanatyzm, ten sam brak choćby śladu poczucia humoru. To bardzo > dużo zbieżności. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Pytanie 13.05.08, 21:17 Fanatyzm anty-vege i totalny brak poczucia humoru u snajpera55? Hmmm. Ja go w sumie całkiem lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 14.05.08, 01:34 martvica napisała: > Fanatyzm anty-vege i totalny brak poczucia humoru u snajpera55? Hmmm. > Ja go w sumie całkiem lubię ;) A wzajemnie, wzajemnie. :) Jakiś czas temu, gdy już się zacząłem zastanawiać, czy wy wszyscy nie jesteście tacy jak brumbak czy ggigus, przywróciłaś mi swoimi postami wiarę w normalność wegetarian. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Pytanie 14.05.08, 10:07 No to teraz będzie że jesteśmy jedną osobą, zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Pytanie 14.05.08, 10:56 martvica napisała: > No to teraz będzie że jesteśmy jedną osobą, zobaczysz :) A nie jesteście? Potraficie to udowodnić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 14.05.08, 11:24 misiu-1 napisał: > Potraficie to udowodnić? :) Ja nie potrafię. :( Na szczęście brumbak nie potrafi udowodnić, że nie jest ggigus. A wiele wskazuje na to, że jest. S. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 14.05.08, 17:49 snajper55 napisał: >:( Na szczęście brumbak nie potrafi udowodnić, że nie jest > ggigus. A wiele wskazuje na to, że jest. > >- Wiele to niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 14.05.08, 22:58 brumbak111 napisał: > snajper55 napisał: > > > A wiele wskazuje na to, że jest. > > > >- Wiele to niby co? Już to pisałem a ty wczoraj moje wyjaśnienie cztałeś. Już nie pamiętasz ??? Chyba twoja dieta jest niepełnowartościowa, skoro masz takie kłopoty z pamięcią. Podobnie zresztą jak ggigus. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=79456476&a=79519355 S. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 15.05.08, 08:12 snajper55 napisał: > > > >- Wiele to niby co? > > Już to pisałem a ty wczoraj moje wyjaśnienie cztałeś. Już nie pamiętasz ??? -Nie chodziło mi o twoje oszczerstwa, insynuacje tylko czy mozesz wskazać na cos konkretnego racjonalnego co mogloby dawać podstawy do przypuszczania ze brumbak i ggigus to moglaby bybyc ta sama osoba. - Na forum jest dowód wprost: zapisane posty autorstwa tych dwóch nickow .Sa zupelnie inne a bledy z klawiatury sa charakterystyczne dla każdej z tych osob. Nie jest mozliwe robienie tego ... celowo. Spytaj się specjalistów i nie insynuuj więcej. > Chyba twoja dieta jest niepełnowartościowa, skoro masz takie kłopoty z pamięcią > .... i znów odzywa się szowinista i nieuk -nie wiesz jeszcze że dieta vege jest pełnowartościowa? do ksiazek snajper, do ksiazek insynuacja typowa dla 2 nickow nawiedzjacych to forum piszących w identycznym styly, manipulujących i cynicznych a nawet nadajacych czasem o jednej i tej samej minucie w tym samym dniu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=79081013&a=79583693 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=79456476&a=79583721 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 15.05.08, 10:53 brumbak111 napisał: > - Na forum jest dowód wprost: > zapisane posty autorstwa tych dwóch nickow .Sa zupelnie inne a bledy z > klawiatury sa charakterystyczne dla każdej z tych osob. > Nie jest mozliwe robienie tego ... celowo. Ha, ha, ha. Nie ze mną te numery Bruner. "Błędy". Ha, ha, ha. > > Chyba twoja dieta jest niepełnowartościowa, skoro masz takie kłopoty > > z pamięcią.... > > i znów odzywa się szowinista i nieuk > -nie wiesz jeszcze że dieta vege jest pełnowartościowa? > do ksiazek snajper, do ksiazek Nie insynuuj. Nie napisałem, że dieta vege jest niepełnowartościowa. Napisałem, że chyba twoja dieta nie jest pełnowartościowa, skoro wczoraj przeczytanych postów nie pamiętasz. Kto cię tam wie, co w ukryciu pojadasz. Może krwawą wątrobę cielęcą na surowo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus snajperze, prosze, abys 19.05.08, 22:10 zaniechal wycierania sobie Twojej geby moim nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajperze, prosze, abys 20.05.08, 02:18 znana.jako.ggigus napisała: > zaniechal wycierania sobie Twojej geby moim nickiem Niestety, ale nie mogę zaprzestać tego, czego nie robię. S. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jestes zupelnie niepotrzebnie 14.05.08, 11:06 zlosliwa i slepa na argumenty nie ma podobienstw stylistycznych miedzy toba a snajperem przyjmij to jako komplement Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: jestes zupelnie niepotrzebnie 14.05.08, 16:47 Lubię być złośliwa. To cecha ludzi inteligentnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus niepotrzebne bycie 15.05.08, 21:42 zlosliwym ma jednak niewiele wspolnego z inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 14.05.08, 17:53 snajper55 napisał: > ) Jakiś czas temu, gdy już się zacząłem zastanawiać, c > zy wy wszyscy nie jesteście tacy jak brumbak czy ggigus, przywróciłaś mi swoimi > postami wiarę w normalność wegetarian. :) > ................... poniższy post jurka przwrócił mi wiare w moderację były moderator napisał tak: "A tu piękny przykład, jak swój chroni swego. Snajper jest moderatorem więc wolno mu bezkarnie obrażać innych forumowiczów i trollować i włos z głowy mu nie spadnie, a Brumbaka się wycina, gdy o tym napisze. Coraz bardziej żałosne to widowisko. Jura >"forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=79457443&a=79541432 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie 14.05.08, 01:22 brumbak111 napisał: > snajper55 napisał: > > > No nie powiedziałbym. Taka sama agresja, ten sam brak kultury, ten sam > > wegetariański fanatyzm, ten sam brak choćby śladu poczucia humoru. To bar > dzo > > dużo zbieżności. > > oszcerstwa Nie żadne oscerstwa, tylko smutne fakty. S. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Pytanie 13.05.08, 09:15 Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą... ale moim zdaniem to bardzo prawdopodobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lek.lek To jest oczywiste 13.05.08, 21:39 euroanna napisała: > Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? To jest oczywiste. Jednak nie jest zabronione posiadanie kilku nicków. Grozi to jedynie rozklekotaniem jaźni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? 15.05.08, 15:24 Każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią brumbaka jest pisany przez jedną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? 15.05.08, 16:09 m.rycho napisał: > Każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią brumbaka jest pisany > przez jedną osobę. ................................. Dlaczego czepiasz się nicku brumbak a nie np, "hiperrealizm". Na wypowiedź hiperrealizm (inną) powoływal się i snajper - więc uznajmy ,że to niezależny obserwator: 'Autor: hiperrealizm 22.04.08, 20:40 Istnieją pewne poszlaki wskazujące na to że jedna osoba posługuje się nickami b.pacal i misiu-1 (lub dwie osoby mają dostęp do obu tych nicków). - ♫♪♪♫♫♪♫♫♪♫♫ Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Pytanie 15.05.08, 18:11 taka opinia z 2004 roku: To forum to kpina i bezprawie ktore uprawia szalony "opiekun" misiopascal z swoimi klonami-paczkami:)))) Ty na tym forum tylko w zalosny sposob spamujesz, bo jestes wyjatkowo nietolerancyjnym i agresywnym czlowiekiem, ziejacym nienawiscia do wszystkiego co nie jest zgodne z twoim widzeniem swiata. Moge sie zalozyc, ze chetnie tez bijesz Murzynow, bo maja inny kolor skory anizeli ty. Powyzsze uzasadnienie twojej dzialalnosci na tym forum jest tak samo komiczne jak i caloksztalt twoich dzialan tutaj:))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=17633321&a=17634695 Odpowiedz Link Zgłoś
goldfaq Re: Pytanie 27.05.08, 14:34 euroanna napisała: > Czy nick musiu-1 to nick b.pascal? To jest bardzo, bardzo oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś