Gość: kz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:51 ...znacie jakąś ? Kiedyś znałem dwie: Fuks i Nova, ale żadnej z nich już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.03, 20:06 green way poszukaj na necie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamtejszy Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: *.proxy.aol.com 29.12.03, 08:23 Półtora roku temu jadłem w bardzo miłej restauracji na Nowym Świecie, gdzieś tak pośrodku między Alejami Jerozolimskimi a Świętokrzyską po stronie wschodniej (od skarpy) w podwórzu trochę na lewo z bramy. Może mam gdzieś adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hair Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 10:40 Restauracja na Nowym Swiecie to Zielony Swiat. Ale niestety nie znam dokladnego adresu, wiem tylko ze przed restauracja jest taki zielony wolnostojacy szyld. A Green Way'a nie ma w Warszawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helper Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: *.proxy.aol.com 29.12.03, 17:00 Znalazłem: ZIELONY ŚWIAT, restauracja indyjsko - wegetariańska Nowy Świat 42 tel. 826 4677 Także: www2.gazeta.pl/cjg/982085,31905,0,P_KNAJPY2,963113.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: *.proxy.aol.com 29.12.03, 17:11 Znowu nie wchodzi wprost. Wróć do adresu internetowego, kliknij go. Kliknij "Restauracje w Warszawie" ( u góry, drobnym drukiem), zaznacz w "wybierz rodzaj kuchni" - wegetarianska. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie 29.12.03, 17:10 Na Nowym Swiecie jest Melon (dawna Mata Hari) - to jest w okolicach Cofee Heaven. Poza tym Vega na tylach kina Femina i na Kazury na Ursynowie, Masala na Hozej prawie na rogu Poznanskiej i Sadhu na Walowej. Niestety nie znam dokladnych adresow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNK Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie IP: 213.227.72.* 30.12.03, 10:42 na kazury juz niestety nie ma tego wege baru :-( a co do zielonego świata to mają tam super jedzenie chodziaż sama restaruacyjka wygląda jak typowy wietnamski/chiński bar. trafić tam łatwo trzeba przejść przez bramę przy restaracji San Marzano na nowym świecie i się wychodzi na zielony świat który właściwie znajduje się na gałczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
instruktortancapaulina Re: Restauracja wegetariańska w Warszawie 06.09.18, 10:49 Ja znam i mogę polecić Restaurację Akademia na Mokotowie. Miejsce idealne zarówno na lunch, obiad, czy kolację a nawet imprezę rodzinną, właśnie dzięki której dowiedziałam się o istnieniu tego miejsca. Jestem tam kilka razy w tygodniu, a na weekend to już obowiązkowo. Mają naprawdę wyśmienite dania... Zarówno wegetariańskie jak i tradycyjne. Mnie szczególnie urzekł krem z dyni na mleku kokosowym oraz kotlety z cieciorki z pieczonymi warzywami. Nie znam lepszego miejsca w Warszawie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś