rajski_sadownik 06.07.10, 18:05 Bardzo proszę o przestawienie samochodu z miejsca ewidentnie nieprzeznaczonego do parkowania!!! To jest droga pożarowa!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rajski_sadownik Re: Skoda WCI 78WT 06.07.10, 18:10 Jeszcze stoi druga Skoda WZ na drodze pożarowej !!! To nie są miejsca do parkowania sąsiedzi!!! Chodzi o Sadową 16, blokujecie dojazd!!! Odpowiedz Link
rajski.pl Re: Skoda WCI 78WT 07.07.10, 08:39 Witam, Widzę, że urodziła się u nas nowa "Tradycja" - parkowanie częściowe na drodze i trawniku. Główna droga przy G1. Myślałem, że to osiedle młodych, ale większość nie ma siły dojść do domu jak jest wiecej niz 50 m od samochodu - porażka. Proponuje takie małe elektryczne pojazdy dla starszych osób. Łatwo się składa i mozna sobie podjechać jak by się zostawiało samochód na miejscu postojowym troszeczkę dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mycloud Re: Skoda WCI 78WT 07.07.10, 14:05 Mogę wspomniec też o innych samochodach ,które stoją na skrzyżowaniach,ludzie no tragedia,żeby skręcić w prawo nie widzę nic czy jedzie coś czy nie,bo zasłania mi samochód stojący na skrzyżowaniu.Pomyślcie trochę zanim dojdzie do tragedi. Odpowiedz Link
kudlaty007_rj Re: Skoda WCI 78WT 07.07.10, 16:58 Gdyby myśleli to parkowali by rozsądnie Jednak im sprawia to jakiś problem. Może głowa od tego boli? Odpowiedz Link