19jablek 15.09.10, 23:58 Jak myślicie ile czasu zajmie jutro rano dojazd do centrum? dzisaj od 7.00 jechałem autobusami, pieszo, tramwajem imetrem ok 2h 15 min Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robb80 Re: dojazd do centrum 16.09.10, 08:19 nie wiem dokładnie ile,ale pks od nas wiele szybciej jedzie Odpowiedz Link
nowatu_2 Re: dojazd do centrum 16.09.10, 09:35 Ja jechałam wczoraj 3,5 godziny Bosko, co? Ale nie uśmiecha mi się teraz płacić i za kartę ZTM i jeszcze za busa, aby być trochę wcześniej.... raz - można, w akcie desperacji... Ale chyba powinni coś jednak z tym zrobić, co? Podobno przy Żeraniu jeden pas się zapadł [?]. Odpowiedz Link
water_bong Re: dojazd do centrum 16.09.10, 09:36 Wczoraj stała Modlińska, bo zapadł się fragment jezdni nad kanałkiem żerańskim i szedł jedynie jeden pas w stronę mostu Grota. Dzisiaj już wszystko OK, do centrum dojechałem w 40 min. spod bloku na rajskiej... Odpowiedz Link
osiedlowyboy Re: dojazd do centrum 16.09.10, 10:21 Dlatego moi drodzy aby nie mieć takich problemów z dojazdami pracuje w Legionowie) współczuje ale pociesze was za rok będzie lepiej) Odpowiedz Link
19jablek Re: dojazd do centrum 16.09.10, 23:56 Jutro piątek, rano dojazd ok 45 min do metro centrum, rekord 30 minut do marymontu, ale kierowca E4 - wariat wyprzedzał na środkowym pasie. Najgorsze są chyba poniedziałki. Odpowiedz Link