Dodaj do ulubionych

ASTER - opinie

13.09.11, 12:10
Proszę o wasze opinie z usług Aster. Osobiście mam przeprawę z tą firmą i gdyby nie umowa którą na swoje nieszczęście podpisałam, zrezygnowałabym sad Wstępnie podpisałam umowę na dwa pierwsze miesiące po 1 zł, a oni mi tu dowalają rachunki za 130 zł. Nie wspomnę że dodzwonić się do nich graniczy z nabawieniem się nerwicy, a konsultanci zazwyczaj nic nie wiedzą i odsyłają do salonu. A w salonie - 2 godziny z zegarkiem w ręku niewyjęte. Wiem co piszę bo już swoje odstałam sad Nikt nawet szklanki wody nie zaproponował, tylko ochrona która się kręci wyłapuje zdesperowanych klientów - bo tych nie brakuje. Przedstawiciel z którym podpisywałam umowę już nawet telefonów nie raczy odbierać - podpisałaś umowę - teraz radź sobie sama. Proszę o wasze opinie. Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • robb80 Re: ASTER - opinie 13.09.11, 12:30
      dlatego nie powinno się podpisywać czegoś co sie nie doczyta. jak także mam w aster neta, umowa z tego co pamiętam na czas nieokteślony. przez pierwsze 2 lata miałem opłatę 24 zł w cenie promocyjnej. promocja sie skończyła o czym oczywiście zapomniałem wink i przysłali mi do zapłacenia 107 zł. pojechałem do ich punktu koło arkadii, i zmniejszyli mi abonament do 49 zł jednocześnie powiększyli prędkość neta. koło arkadii w kolejce stałem około 15 minut lub nawet krócej. w sumie jestem zadowolony z tej firmy
      • wosseba Re: ASTER - opinie 13.09.11, 12:38
        brzmi różowo - proszę o dalsze opinie

Dziękuję
        • nowatu_2 Re: ASTER - opinie 13.09.11, 15:16
          Ja jestem z Aster zadowolona. Koło Arkadii kolejki faktycznie gigantyczne, ale w salonie na Pradze kolejki nie było prawie żadnej, więc tam polecam jeździć smile
          • wosseba Re: ASTER - opinie 13.09.11, 18:11
            Byłam przy Arkadii - właśnie wróciłam. Kolejki niestety nie dało się ominąć (45 min) ale za to załatwiłam wszystko jak należy. Firma zwróciła mi to, co moje. Pełen profesjonalizm - na miejscu dokonano korekty faktury. Niemniej jednak problem nie z mojej winy a po stronie przedstawiciela. Tak czy inaczej jest już po sprawie. Szkoda tylko, że nie można było od razu wszystkiego dokładnie dokonać, tylko fatygować klienta po salonach. Ale firma spisała się ok. Tylko trzeba mieć dowód na to, ze firma popełniła błąd - ja akurat miałam smile Pozdrawiam smile I Aster polecam smile
            • robb80 Re: ASTER - opinie 13.09.11, 19:10
              no to gratuluję smile
              • wosseba Re: ASTER - opinie 13.09.11, 19:42
                dzięki robb80 smile
                • iwus-1982 Re: ASTER - opinie 05.11.11, 12:26
                  A czy to ten przedstawiciel który co i raz rozwiesza swoje ulotki na klatkach?
                  Prosze o imie i nazwisko.
                  Mam ostatnio nerwa na lichą obsługe i tzw kładzenie lachy po podpisaniu umowy.
                  W chwili obecnej wiele umów mi sie konczy, wiele osób do mnie dzwoni z ofertami i firmy z którymi miałam przejscia podczas trwania umowy maja ze mna przechlapane, miła nie jestem wink - teraz ja z Nich robie "frajerów".
                  Nie uwazam tez ze to ja straciłam na Ich zlewajacej obsłudze.
                  Konkurencja na rynku duza i ceny konkurencyjne.
                  Jestem leniwa, nie zmieniałabym wielu umów, ale z racji tej ze jestem pamietliwa ruszyłam sie i zorientowałam w temacie. Mogłam zostac u jednych przechodze do drugich.
                  Takze jesli ten przedstawiciel jest nierzetelny - warto zrobic Mu reklame.
                  Olał jednego klienta, a tak naprawde moze stracic duzo wiecej.
                  Dbajmy o to by obsługiwali nas rzetelni pracownicy, w ten sposób mozemy wyeliminowac takich jak ten.
                  No i jesli imie i nazwisko bedzie zgodne z tym ktore jest umieszczone na tych ulotkach, w mojej klatce taka ulotka nie powisi dluzej niz jeden dzien, czyli od chwili kiedy Pan zawiesi do chwili kiedy ja bede zschodziła na doł lub wchodziła na góre.

Pozdrawiam serdecznie,
                  • water_bong Re: ASTER - opinie 08.11.11, 21:11
                    Ta.. Tylko uważaj abyś podczas zchodzenia ze zchodów nie zpadła na tyłek smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka