Dodaj do ulubionych

Zasięg T-Mobile

08.05.12, 09:01
Witam,

Właśnie jestem po długiej korespondencji z siecią T-mobile odnośnie zasięgu i jedyne co mogę powiedzieć to zasięg już się nie poprawi. Napisali mi że słaby zasięg jest spowodowany warunkami atmosferycznymi (śmieszne), prawdopodobnie mój telefon może być zepsuty (szkoda że na innych jest to samo) a najlepiej żebym sobie kupił antenę zewnętrzną. Tak więc nie liczcie na to aby się coś poprawiło. Jedyne co zostaje to zmiana sieci smile

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mmmieszkaniec Re: Zasięg T-Mobile 08.05.12, 12:56
      No coz, pozostaje Panom z ich punktu w Kauflandzie zyczyc powodzenia, moze byc ciezko sprzedac niedzialajace w okolicy uslugi.
    • wosseba Re: Zasięg T-Mobile 08.05.12, 18:29
      Wiemy, wiemy.... w kulki z nami grają, ale przyjdzie kryska na matyska smile)))
      • lw73 Re: Zasięg T-Mobile 15.05.12, 00:10
        Od kiedy weszło T-mobile zasięg jakotaki mam tylko w kuchni reszta mieszkania albo zanika albo przerywa. Badziewie totalne
        • elwirra28 Re: Zasięg T-Mobile 15.05.12, 19:43
          Ta żenada trwa od jakiegoś sierpnia zeszłego roku, od kiedy zlikwidowano antenę przy naszym osiedlu. Od tej pory T-mobile i Orange nie mają zasięgu, a jak już jest to słaby i przerywa rozmowy. Olali sprawę. T-mobile dodatkowo udaje że nie wie o co chodzi. Widocznie nasza wioska nie jest im do niczego potrzebna. Ja czekam do końca umowy i dziękuję za współprace.
          • kosztelanin Re: Zasięg T-Mobile 16.05.12, 22:25
            elwirra28 napisała:

> Ta żenada trwa od jakiegoś sierpnia zeszłego roku, od kiedy zlikwidowano antenę
            > przy naszym osiedlu. Od tej pory T-mobile i Orange nie mają zasięgu, a jak już
            > jest to słaby i przerywa rozmowy...
            Pani Elwiro!
            ja nawet umowę z Erą rozwiązałem z tego powodu, ba, nawet karę zapłaciłem (Erze) za wcześniejsze rozwiązanie. I przeniosłem nr do Orange. Początkowo Orange nie powalał zasięgiem ale od jakichś kilku tygodni nie mogę się nadziwić! łapię 3G na parterze Koszteli1. Ale zgadzam się z Panią co do Ery, T-mobile lecą w wuja, podobnie jak nasze chłopaki i dziewczyny z OSP ;D ze swoją debilną syreną.
    • mablo36 Re: Zasięg T-Mobile 15.05.12, 23:12
      W sprawie zasiegu T-mobile interweniowała wójt gminy.Proszę wejść na stronę Gmina Jabłonna i przeczytać pytanie do wójta i odpowiedż z dn.23.04.
      • lazior25 Re: Zasięg T-Mobile 22.05.12, 18:46
        Masz Firmę przejdź do Plusa i ciesz się zasięgiem nawet LTE. a.bubienko@biznes.plus.pl
    • czarnej Re: Zasięg T-Mobile 13.06.12, 22:53
      Przez kilka dni na początku czerwca byłem zaskoczony, gdy w T-Mobile łapałem 3G w pokoju, w którym przeważnie nie było sieci... Miałem nadzieję, że w końcu coś poprawili, ale ostatnio wszystko wróciło do "normy".
      • rajski_mieszkaniec Re: Zasięg T-Mobile 24.06.12, 20:25
        Czy ktoś z sąsiadów ma problem z zasięgiem innych sieci ? Od kilku dni mam problem z zasięgiem w Plusie. Po tych burzach jakoś rozmów bardzo się pogorszyła. Zasięg jest max, a i tak cały czas trzaski i przerywane połączenie jakby brak zasięgu.
    • nic-ky Re: Zasięg T-Mobile 04.07.12, 10:28
      I już nawet salon sprzedaży T-mobile z Kauflandu się ulotnił..
      • mmmieszkaniec Re: Zasięg T-Mobile 05.07.12, 13:09
        "No coz, pozostaje Panom z ich punktu w Kauflandzie zyczyc powodzenia, moze byc ciezko sprzedac niedzialajace w okolicy uslugi. "

Tak jak przewidywałem w maju, ale do tego nie trzeba nawet być Nostradamusem. Wiec zamiast T-Mobile będziemy mieć Plusa, i bardzo dobrze.
      • mmmieszkaniec Re: Zasięg T-Mobile 05.07.12, 13:10
        "No coz, pozostaje Panom z ich punktu w Kauflandzie zyczyc powodzenia, moze byc ciezko sprzedac niedzialajace w okolicy uslugi. "

Tak jak przewidywałem w maju, ale do tego nie trzeba nawet być Nostradamusem. Wiec zamiast T-Mobile będziemy mieć Playa, i bardzo dobrze.
    • rajski_man Re: Zasięg T-Mobile 25.10.12, 15:16
      Ja zmieniłem operatora i teraz wszystko gra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka