zubi-zu 20.12.12, 22:38 Czyżby koniec świata zaczął się w Jabłonnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mf06 Re: Co z tym prądem 20.12.12, 22:48 Kontaltowalem sie z Pania Administrator. powiedziala, ze jest awaria w elektrowni i za godzine powinien do nas wrocic Odpowiedz Link
rajski_man Re: Co z tym prądem 21.12.12, 11:03 mf06 napisał: > Kontaltowalem sie z Pania Administrator. powiedziala, ze jest awaria w elektrow > ni i za godzine powinien do nas wrocic Dziękujemy za info. @-3 dni temu też były zakłocenia w dostawie prądu / zaniki krótkotrwałe/. Ja wracałem akurat do domu i wszędzie był prąd /oświetlenie/ oprócz naszego osiedla. Sądzę, ze była to awaria lokalna. Przy takich wyłączeniach dobrze jest zakupić sobie listwy przeciwprzepięciowe/p-przeciązeniowe zasilające w prąd urządzenia elektroniczne. Nie są już takie drogie. Warto by administracja wyjaśniła do końca sprawę wyłączenia prądu na naszym osiedlu i poinformowała nas o konkretnych przyczynach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nic-ky Re: Co z tym prądem 20.12.12, 23:13 Kurcze, dopiero w takich momentach człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że brak prądu rzeczywiście jest dla nas tak trochę końcem świata. Nie ma prądu = nie ma wody i nie ma również ogrzewania, co przy obecnych temperaturach byłoby bardzo odczuwalne Odpowiedz Link
iwus-1982 Re: Co z tym prądem 21.12.12, 18:36 Awarie krótkotrwałe sie zdarzały w ostatnim czasie. Myslałam, ze to wynik złego podpiecia choinek.. Natomiast wczoraj takze uzyskałam info od p. administrator, ze jest awaria w elektrowni. Po tym jak włączyli, za jakis czas znów była przerwa w dostawie prądu. Dzis byłam w Kaufie - sparalizowane punkty usługowe. OBI rano tez zamkniety. I podobno to OBI cos wywaliło..(ale nie wiem czy to nie plotka..) Awaria moze potrwac nawet do jutra. Dobrze, ze udało sie u nas na osiedlu włączyc Pozdrawiam, Odpowiedz Link