Dodaj do ulubionych

Co z tym prądem

20.12.12, 22:38
Czyżby koniec świata zaczął się w Jabłonnie?
Obserwuj wątek
    • mf06 Re: Co z tym prądem 20.12.12, 22:48
      Kontaltowalem sie z Pania Administrator. powiedziala, ze jest awaria w elektrowni i za godzine powinien do nas wrocic wink
      • rajski_man Re: Co z tym prądem 21.12.12, 11:03
        mf06 napisał:

> Kontaltowalem sie z Pania Administrator. powiedziala, ze jest awaria w elektrow
        > ni i za godzine powinien do nas wrocic wink

Dziękujemy za info. @-3 dni temu też były zakłocenia w dostawie prądu / zaniki krótkotrwałe/.
        Ja wracałem akurat do domu i wszędzie był prąd /oświetlenie/ oprócz naszego osiedla. Sądzę, ze była to awaria lokalna.
        Przy takich wyłączeniach dobrze jest zakupić sobie listwy przeciwprzepięciowe/p-przeciązeniowe zasilające w prąd urządzenia elektroniczne. Nie są już takie drogie.
        Warto by administracja wyjaśniła do końca sprawę wyłączenia prądu na naszym osiedlu i poinformowała nas o konkretnych przyczynach. Pozdrawiam.
    • nic-ky Re: Co z tym prądem 20.12.12, 23:13
      Kurcze, dopiero w takich momentach człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że brak prądu rzeczywiście jest dla nas tak trochę końcem świata. Nie ma prądu = nie ma wody i nie ma również ogrzewania, co przy obecnych temperaturach byłoby bardzo odczuwalne
      • iwus-1982 Re: Co z tym prądem 21.12.12, 18:36
        Awarie krótkotrwałe sie zdarzały w ostatnim czasie. Myslałam, ze to wynik złego podpiecia choinek..
        Natomiast wczoraj takze uzyskałam info od p. administrator, ze jest awaria w elektrowni.
        Po tym jak włączyli, za jakis czas znów była przerwa w dostawie prądu.

Dzis byłam w Kaufie - sparalizowane punkty usługowe.
        OBI rano tez zamkniety.
        I podobno to OBI cos wywaliło..(ale nie wiem czy to nie plotka..)
        Awaria moze potrwac nawet do jutra. Dobrze, ze udało sie u nas na osiedlu włączyc smile

Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka