Dodaj do ulubionych

Internet Sadowa 14

18.02.13, 20:59
Czy ktoś z Państwa mieszka w tym bloku i korzysta z internetu? Mój dotychczasowy dostawca nie obsługuje tego bloku i mam problem. Czy Rajska Net tam działa? Jacyś inni dostawcy? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • robb80 Re: Internet Sadowa 14 18.02.13, 21:13
      rajska net... bez komentarza. ja jestem zadowolony z upc
      • laarko Re: Internet Sadowa 14 18.02.13, 22:50
        Kiedyś miałem Rajska Net przy Jonatan i było ok. Czyli przy Sadowej 14 Rajska Net jest? To UPC to razem z tv trzeba?
        • rajski_man Re: Internet Sadowa 14 19.02.13, 07:32
          Moi sąsiedzi chwalą sobie JMDI, ale też moich paru znajomych ma UPC i też są zadowoleni.
          W JMDI sam internet nie jest drogi, a serwis jest bardzo sprawny. Ja mam internet z Orange/nic specjalnego- tutaj działa , ale w terenie słabo/. Pozdrawiam .
          • iwus-1982 Re: Internet Sadowa 14 19.02.13, 10:21
            Sąsiedzi, czemu nie jestescie zadowoleni z rajska_net?

Ja mam i powiem szczerze ze problemy sa bardzo rzadko.
            Szybko chodzi itd.
            Koszt to 42 zł, a w JMDI mówicie, ze cena jest niska, czyli jaka to jest kwota? mi sie wydaje, ze cos ok 60 zł w najnizszej wersji ..

Pozdrawiam
            • robb80 Re: Internet Sadowa 14 19.02.13, 16:31
              ja w tej chwili mam z kablówką c+, wszystkie możliwe kanały z oferty+ nagrywarka za 120 zł. poprzednio miałem sam internet o prędkości chyba 20 za 49 zł. można też zobaczyć czy nie ma żadnej promocji. jak narazie mam upc z3 lata i bez problemów
              • k_jablonna Re: Internet Sadowa 14 19.02.13, 20:39
                Ja jestem zadowolonym użytkownikiem JMDI, internet ponad 20M, 140 kanałów TV w tym chyba 20 HD, telefon stacjonarny i mnóstwo minut darmowych. Ostatni rachunek 116PLN. Centralę mają na białołęce, w razie awarii mają blisko, przez półtora roku miałem jedną awarię, naprawioną w godzinę.
                Polecam
            • zasik Re: Internet Sadowa 14 21.02.13, 11:58
              No właśnie... dlaczego rajska.net jest be ?
              • robb80 Re: Internet Sadowa 14 21.02.13, 14:25
                zasik napisał:

> No właśnie... dlaczego rajska.net jest be ?

więcej jej nie miałem niż była
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka