Dodaj do ulubionych

Złe parkowanie...!

31.03.14, 20:02
Mam na myśli włascieli Toyoty Starlet parkującej przed klatką/Sadowa /. Juz kostka sie zapadła przed klatką schodową. Czyli trzeba ją przełożyc. Może własciciele Toyoty Starlet niebieskiej/zdjęcie zrobiłem/pokryją koszty!!!! Zgloszę do administracji ten pobyt na trotuarze dojścia do klatki schodowej . Są czy nie są honorowi! Zobaczymy, ale bat jest!
Nam to utrudnia życie. Nawet dostarczanie zakupów jest utrudnione, wejscie do klatki, z wózkiem to już tragedia.
Pozdrówki dla czytających,
smile
Obserwuj wątek
    • sui Re: Złe parkowanie...! 16.04.14, 15:08
      I że niby to tylko ten mały samochodzik spowodował odkształcenie się chodnika?
      • etam1234 Re: Złe parkowanie...! 17.04.14, 17:03
        niektórzy to maja jakąś obsesje na punkcie parkowania? zrobili strefę i myśleli ze problem się rozwiąże!!!
    • lovi-boy Re: Złe parkowanie...! 11.05.14, 21:53
      Wolny kraj !kazdy parkuje gdzie chce i tyle! Ktos Ci kazal wykupywac miejsce parkingowe?
      JAk Ci sie nie podoba to dzwon po policje.
      • adam.adam27 Re: Złe parkowanie...! 11.05.14, 23:12
        Zadzwonię. A Ty sobie jaja robisz. Inni mają płacić za Ciebie?
        Jajcarz z Ciebie , ale zrób to na własny rachunek. Ja zgłoszę do administracji , aby Ciebie obciążyli za to przełożenie kostki. To nie są małe pieniadze. Moze zrozumiesz , jak zapłacisz z własnej , a nie z naszej kieszeni.Zdjęcia zrobiłem.
        Pozdrawiam czytających z wyłaczeniem cwaniaka toyoty!
        P.S.
        A parking obok naszego osiedla jest z wolnymi miejscami.Ale po co wydawać 50zł skoromozna za darmo! Niestety, już dla Ciebie nie.
        • rajska_mama Re: Złe parkowanie...! 12.05.14, 14:01
          Lepiej by Ci pasował nick "rajski_reporter", ale zdaje się, że ten nick już jest przez kogoś zajęty smile
          • adam.adam27 Re: Złe parkowanie...! 12.05.14, 22:43
            rajska_mama napisała
            smile
            • adam.adam27 Re: Złe parkowanie...! 12.05.14, 22:58
              smile
              • etam1234 Re: Złe parkowanie...! 13.05.14, 13:41
                rajski reporter to dopiero miszcz !!!
    • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 16.05.14, 11:41
      Witam wszystkich.
      Przedstawiam wam właściciela Forda i jego parkowanie które uniemożliwia wjazd do garażów.
      zapodaj.net/159870c505652.jpg.html
      Trzeba nie mieć mózgu żeby tak parkować.
      Ale jeśli jeszcze raz będzie tak zaparkowany samochód porostu zgłoszę to na policję.
      • rekiin Re: Złe parkowanie...! 22.05.14, 23:28
        Wudu41 Chcesz mi powiedzieć, że sobie nie poradzisz z wjazdem i wyjazdem?>
        To niedzielny kierowca jestes czy co. Fakt ze koles zle stanal ale do jasnej ciasnej nie staje tam codziennie..Kazdy kto ma garaz, miejsce parkingowe to myśli że jest królem osiedla.Jeżeli ktos kupił mieszkanie i nie bylo miejsca to gdzie ma parkowac?Owszem są miejsca za 10tys były po 3tys mozna wynajac ale po co skoro administracja ma to w dupie,.,,,,pozdro
        • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 23.05.14, 09:10
          rekiin napisał(a):

> Wudu41 Chcesz mi powiedzieć, że sobie nie poradzisz z wjazdem i wyjazdem?>
          > To niedzielny kierowca jestes czy co. Fakt ze koles zle stanal ale do jasnej ci
          > asnej nie staje tam codziennie..Kazdy kto ma garaz, miejsce parkingowe to myśli
          > że jest królem osiedla.Jeżeli ktos kupił mieszkanie i nie bylo miejsca to gdzi
          > e ma parkowac?Owszem są miejsca za 10tys były po 3tys mozna wynajac ale po co s
          > koro administracja ma to w dupie,.,,,,pozdro

Jakoś ta twoja odpowiedź do mnie nie przemawia i nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dyskusję.
          Każdy kto następnym razem będzie tak stawał to porostu inaczej będziemy to załatwiać.
        • druid.rajska Re: Złe parkowanie...! 23.05.14, 15:10
          rekiin
          Nie wygłupiaj się ,sytuacja przedstawiona na zdjęciu naprawdę woła o pomstę do nieba, obrazuje brak jakiegokolwiek myślenia o innych. Nigdy nie przyłączałem się do częstych tutaj krucjat przeciwko parkującym "inaczej" ponieważ w większości to puste bicie piany, ale w tym przypadku w pełni popieram osobę jaka wykonała zdjęcie i skomentowała sposób pozostawienia samochodu widocznego na zdjęciu.
          • rekiin Re: Złe parkowanie...! 23.05.14, 22:25
            Rozumiem Was Kochani umówmy sie że chodzi o jednorazowe zaparkowanie powiedzmy jakaś ciotasmilezrozumcie że jak ktos wiedzie pierwszy raz na osiedle to myśli ze moze zaparkować gdzie chce.Ja tego nie rozumiem ale tacy są ludzi.Ja nie mam miejsca parkingowego staje w bezpiecznych miejscach i chyba nie macie do mnie pretensji?smileByłem w administracji powiedzieli że nie ma juz miejsc i co mam parkować na Starzyńskim i dalej z buta??
            • rookie35 Re: Złe parkowanie...! 29.05.14, 07:13
              Nie chodzi o pretensje same dla sobie. Jeżeli nie utrudniasz życia innym to nie ma problemu (ja akurat mam garaż). Ale np. pewien taryfiarz z okolicy Sadowa 8 - 10, lekko mówiąc przegina. Bez przerwy zielony mercedes bus-taxi blokuje skrzyżowanie i nie jest to jednostkowy przypadek. To właśnie jest chamstwo, które powinno być piętnowane. Chyba w końcu zabawię się w "konfidenta" i "zapodam na milicję" włączając w to także srebrną tigrę, parkującą zawsze obok niego...lol
              • majshred Re: Złe parkowanie...! 29.05.14, 11:26
                rookie35 napisał:

Chyba w końcu zabawię się w "konfidenta" i "zapodam na
                > milicję" włączając w to także srebrną tigrę, parkującą zawsze obok niego...lol
                "Zawsze" to srebrna tigra parkuje na swoim miejscu parkingowym. Chyba ze mowiac "zawsze" szanowny sąsiad ma na mysli raz na 3 tygodnie gdy miejsce jest zajęte. Tak wiec zachecam do truchciku na policje z donosem tyllko niech buciki sasiadowi nie pospadaja bo ostatnio troszke chlodno na dworzu mozna sie przeziebic smile pozdr smile i zycze tylko samych takich "powaznych" problemów w zyciu jak ten smile
              • majshred Re: Złe parkowanie...! 29.05.14, 11:28
                rookie35 napisał:

Chyba w końcu zabawię się w "konfidenta" i "zapodam na
                > milicję" włączając w to także srebrną tigrę, parkującą zawsze obok niego...lol

"Zawsze" to srebrna tigra parkuje na swoim miejscu parkingowym. Chyba ze mowiac "zawsze" szanowny sąsiad ma na mysli raz na 3 tygodnie gdy miejsce jest zajęte. Tak wiec zachecam do truchciku na policje z donosem tyllko niech buciki sasiadowi nie pospadaja bo ostatnio troszke chlodno na dworzu mozna sie przeziebic smile pozdr smile i zycze tylko samych takich "powaznych" problemów w zyciu jak ten smile
                • rookie35 Re: Złe parkowanie...! 30.05.14, 07:21
                  tak, tak "NA DWORZU jest troszke chlodno", co racja to racja...dlatego "NIE WYCHODZILEM"....i MOZE nie jestem w temacie...poprawię się...a "buciki" mam dosyć solidnie przymocowane, tak więc bez obaw...
                  • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 12.12.14, 09:26
                    Witam
                    A o to następny kierowca który nie myśli przy parkowaniu.
                    zapodaj.net/887f0bc1e865e.jpg.html
                    • joziorajska Re: Złe parkowanie...! 12.12.14, 12:04
                      a rozumiem że chodzi o samochód po lewej i prawej , bo oba sa źle zaparkowane.
                      • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 12.12.14, 14:42
                        takie odpowiedzi lubię najbardziej. No przecież widać kto tu z tych dwóch samochodów źle parkuję.
                        Przecież wystarczyło by parkować nie przy ścianie bloku lecz po drugiej stronie i to by sprawę rozwiązało.

• joziorajska Re: Złe parkowanie...! 12.12.14, 16:37
                          a możne tym drugim trzeba wjechać do garażu bo tez wystaje na jezdnie ?
                          • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 15.12.14, 07:48
                            to teraz wychodzi że ci co posiadają garaż i stają przed nim to są winni.
                            Brak słów.
                            • assessander Re: Złe parkowanie...! 15.12.14, 07:57
                              W sumie to można autko do garażu schować zamiast Rusiecki 😀
                            • joziorajska Re: Złe parkowanie...! 15.12.14, 19:03
                              a dlaczego ten co ma garaż może blokować jezdnie?
                              • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 18.12.14, 10:58
                                jak nie widzisz kto najbardziej blokuję dojazd to sobie kup okulary.
                                • joziorajska Re: Złe parkowanie...! 18.12.14, 12:43
                                  nie ma kto bardziej albo stosujemy sie do przepisów albo nie
                                  • wudu41 Re: Złe parkowanie...! 19.12.14, 10:43
                                    ok następnym razem pofatyguję się na policję z tym tematem i zobaczymy co z tego wyniknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka