Dodaj do ulubionych

przedszkole gminne

03.09.14, 15:58
hmm na własne uszy słyszałem w lutym. Dzieci od września będą chodzić od przedszkola w Jabłonnie . tymczasem dupa 3 miechy poczekacie . Głosuj na Olgę tak jak ona nie obieca Ci nikt !!
www.miejscowa.pl/jablonna-mobile/item/2147-pani-wojt-nie-dotrzymala-slowa.html
Obserwuj wątek
    • aga_mama_zosi Re: przedszkole gminne 03.09.14, 22:42
      Oficjalna wersja jest taka, że przedszkole ruszy 15 września.

--
      • assessander Re: przedszkole gminne 04.09.14, 09:05
        oby, szczerze nie wierzę aby urzędasy zdążyły z organizacją. w kwietniu nie rozpoczęli nawet procedury otwarcia przedszkola
        • 3maurycy Re: przedszkole gminne 09.09.14, 18:13
          witam i co wiecie coś z tym przedszkolem.doszły mnie słuchy że raczej nie zdążą z remontem i zostanie to odłożone.pani dyrektor wcale nie odbiera telefonu.
          • fotoszymi Re: przedszkole gminne 09.09.14, 22:49
            a ta informacja też nie działa?

Został uruchomiony numer telefonu do Przedszkola Gminnego w Jabłonnie. Dane kontaktowe Przedszkola znajdują się poniżej.
            Przedszkole Gminne
            ul. Modlińska 103B
            05-110 Jabłonna
            nr tel. 22 732-02-09
            • donpedr Re: przedszkole gminne 10.09.14, 08:18
              www.legio24.pl/jablonna-zdaza-do-15-wrzesnia
              • rajski_sadownik Re: przedszkole gminne 10.09.14, 10:32
                Najważniejsze, że wreszcie będzie gminne przedszkole niedaleko od osiedlasmile Pytanie tylko komu tak naprawdę to zawdzięczamy czy rzeczywiście Pani Wójt tego chciała? Czy to raczej Radni Ją do tego zmusili? Pytam bo nigdy na Wójtową nie głosowałem a niedługo wybory? Pan Zbigniew G. Radny z naszego osiedla i Pani Sołtys Agata L. lobbowali za przedszkolem
                • rabarbarowa_1 Re: przedszkole gminne 29.09.14, 15:15
                  Aha wyremontują za nasze gminne pieniądze i może znowu przejmie prywaciarz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka