heniusemeryt 14.06.07, 17:58 Na spotkaniu z szefem ochrony proponuję, by ochroniarze oprócz pilnowania, by dzieci nie wysypywały piasku z piaskownicy zbierali kupki po psach. Są odpowiednie rękawice a i spać nie będą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesta77 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 14.06.07, 18:09 Rozumiem,że to co napisałeś,było żartem? Jeśli uważasz,że wszyscy ochroniarze śpią (a wyraziłeś się w liczbie mnogiej),to chyba powinieneś zgłosić to do Administratora. Odpowiedz Link
tonieja12 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 08:03 heniusemeryt napisał: > Na spotkaniu z szefem ochrony proponuję, by ochroniarze oprócz pilnowania, by > dzieci nie wysypywały piasku z piaskownicy zbierali kupki po psach. ??????????????????????????????????????????????????? kto zbiera te kupki????????????????????!!!!!! Są odpowiedn > ie rękawice a i spać nie będą. JA jestem za tym by ochrona chodziła po osiedlu powinno być ich dwóch jeden na wjeździe a drugi w terenie- za taka kasę jaka placimy!20 dychy od lokalu to przeliczcie sobie ile wychodzi z całego osiedla z tego jakieś 1500 dla pracownika a reszta ???? Pozdr. GG Odpowiedz Link
anita2006 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 09:04 Według mnie ochrona w nocy powinna robić obchody, jednak od zbierania kupek psów są ich właściciele, a jeżeli oni tego nie zrobią to osoby sprzątające osiedle. Odpowiedz Link
szwejas Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 11:09 O Jezuś!!! Do pilnowania dzieci, czy nie wysypują piasek z piaskownicy są rodzice, a do czyszczenia psich kup są właściciele psów (skoro mają psy na osiedlu to znaczy że zgadzają się na zasady panujące na osiedlu - zbieranie kup po psach w tym przypadku). Ochrona ma dbać o bezpieczeństwo na osiedlu, czyli o to aby nikt niepowołany na nie, nie wchodził, no i rozumiem że pracownicy ochrony powinni interweniować w razie niebezpieczeństw zaistniałych na osiedlu. I właśnie, według mnie, należy zadbać o to aby pracownicy ochrony do tych zadań bardziej się przyłożyli. Jeżeli będą zbierać psie kupy to na pewno się z nich odpowiednio nie wywiążą. Odpowiedz Link
anucha7 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 12:55 Ochrona do ochrony jak najbardziej (nie do pilnowania dzieci i sprzątania), tylko jak to się ma do tego, że ta druga furtka osiedlowa bardzo często jest otwarta? No i znajdująca się przy niej brama wjazdowa, która często się zacina też daje nieograniczony dostęp na osiedle. Trochę jakby brak konsekwencji... Więc może DRUGI ochroniarz powinien mieć swoje miejsce w pobliżu tego drugiego wejścia? Odpowiedz Link
marey1 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 13:33 Jest rozpatrywany temtat drugiego posterunku, który działałby przy ul. Złotej Renety Drugi ochroniarz miałby za zadanie patrolowac osiedle w dzien i w nocy Mam juz propozycje i koszty, bedę rozmawiał o tym z Zarzadem RJ Admistrator Odpowiedz Link