Dodaj do ulubionych

NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY

14.06.07, 17:58
Na spotkaniu z szefem ochrony proponuję, by ochroniarze oprócz pilnowania, by dzieci nie wysypywały piasku z piaskownicy zbierali kupki po psach. Są odpowiednie rękawice a i spać nie będą.
Obserwuj wątek
    • nesta77 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 14.06.07, 18:09
      Rozumiem,że to co napisałeś,było żartem?
      Jeśli uważasz,że wszyscy ochroniarze śpią (a wyraziłeś się w liczbie
      mnogiej),to chyba powinieneś zgłosić to do Administratora.
    • tonieja12 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 08:03
      heniusemeryt napisał:

> Na spotkaniu z szefem ochrony proponuję, by ochroniarze oprócz pilnowania, by
      > dzieci nie wysypywały piasku z piaskownicy zbierali kupki po psach.
      ???????????????????????????????????????????????????
      kto zbiera te kupki????????????????????!!!!!!

Są odpowiedn > ie rękawice a i spać nie będą.
      JA jestem za tym by ochrona chodziła po osiedlu powinno być ich dwóch jeden na
      wjeździe a drugi w terenie- za taka kasę jaka placimy!20 dychy od lokalu to
      przeliczcie sobie ile wychodzi z całego osiedla z tego jakieś 1500 dla
      pracownika a reszta ????

Pozdr.
      GG

• anita2006 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 09:04
        Według mnie ochrona w nocy powinna robić obchody, jednak od zbierania kupek
        psów są ich właściciele, a jeżeli oni tego nie zrobią to osoby sprzątające
        osiedle.
    • szwejas Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 11:09
      O Jezuś!!! Do pilnowania dzieci, czy nie wysypują piasek z piaskownicy są
      rodzice, a do czyszczenia psich kup są właściciele psów (skoro mają psy na
      osiedlu to znaczy że zgadzają się na zasady panujące na osiedlu - zbieranie kup
      po psach w tym przypadku). Ochrona ma dbać o bezpieczeństwo na osiedlu, czyli o
      to aby nikt niepowołany na nie, nie wchodził, no i rozumiem że pracownicy
      ochrony powinni interweniować w razie niebezpieczeństw zaistniałych na osiedlu.
      I właśnie, według mnie, należy zadbać o to aby pracownicy ochrony do tych zadań
      bardziej się przyłożyli. Jeżeli będą zbierać psie kupy to na pewno się z nich
      odpowiednio nie wywiążą.
      • anucha7 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 12:55
        Ochrona do ochrony jak najbardziej (nie do pilnowania dzieci i sprzątania),
        tylko jak to się ma do tego, że ta druga furtka osiedlowa bardzo często jest
        otwarta? No i znajdująca się przy niej brama wjazdowa, która często się zacina
        też daje nieograniczony dostęp na osiedle.
        Trochę jakby brak konsekwencji...
        Więc może DRUGI ochroniarz powinien mieć swoje miejsce w pobliżu tego drugiego
        wejścia?
        • marey1 Re: NOWE OBOWIĄZKI OCHRONY 15.06.07, 13:33
          Jest rozpatrywany temtat drugiego posterunku, który działałby przy ul. Złotej
          Renety
          Drugi ochroniarz miałby za zadanie patrolowac osiedle w dzien i w nocy
          Mam juz propozycje i koszty, bedę rozmawiał o tym z Zarzadem RJ
          Admistrator

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka