Dodaj do ulubionych

Szewc na Tarchominie

29.11.09, 14:56
Ktoś zna i może polecić zakład szewski na Tarchominie?
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Szewc na Tarchominie IP: 91.209.141.* 30.11.09, 12:11
      zdecydowanie odradzam szewca na bazarku Światowida/ ćmielowska
      zdematerializował moje nowe buty i nie chciał zwrócić pieniędzy
      skończyło się niezłą awanturą, ale w końcu ustąpił

natomiast w niskich bloczkach na Pancera obok biblioteki nautilus
      jest porządny szewc
      • Gość: Marek Krępski Re: Szewc na Tarchominie IP: *.elka.pw.edu.pl 01.12.09, 09:55
        Oddaję tam buty od ponad roku i nie miałem żadnych problemów...
      • Gość: dobryszewc.pl Re: Szewc na Tarchominie IP: 85.222.87.* 19.08.10, 17:22
        Witam,
        Jeśli chcecie się Państwo przekonać jak może wyglądać profesjonalna naprawa obuwia, zapraszam do Otwocka na ul. Andriollego paw. 42 (Mały Bazarek). Wykonujemy naprawy szpilek, kozaków, czółenek, eleganckich mokasynów, trzewików butów turystycznych czy sportowych, wymiany fleków, zelówek, regeneracji czy też odnawiania butów zniszczonych. Wszystkie naprawy wykonywane są ręcznie z użyciem wysokiej klasy materiałów.

Szczegóły na www.dobryszewc.pl

Zapraszam serdecznie,

Dobry Szewc
        www.dobryszewc.pl
        www.naprawaobuwia.pl
        • maklik Re: Szewc na Tarchominie 20.08.10, 14:53
          Troche to daleko od Tarchomina...
      • Gość: gosc Re: Szewc na Tarchominie IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.12.11, 11:53
        a na jakiej ulicy na tarchominie mozna znalezc szewca
    • Gość: Polanka Re: Szewc na Tarchominie IP: *.jmdi.pl 30.11.09, 21:49
      Potwierdzam - szewc na bazarku to jakaś pomyłka. Wymieniał mi fleki w szpilkach.
      Wypadły zanim dotarłam do domu.
    • tynia Re: Szewc na Tarchominie 02.12.09, 09:01
      Od lat oddaję buty do szewca na osiedlu przy Odkrytej 67, jestem
      bardzo zadowolona. Przynoszę i odbieram buty z mieszkania "pana
      majstra", bo mi tak wygodnie, nie wiem gdzie ma swój zakład. Tel do
      niego: 0606 101 872.
    • Gość: lula Re: Szewc na Tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 12:59
      ja chodze na Pancera 12,
      pndz-ptk 11-19, w soboty chyba do 14ej.
      • Gość: ania Re: Szewc na Tarchominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 07:58
        Byłam tam ostatnio, szybko tanio i solidnie, Pozytyw
        • Gość: ror Re: Szewc na Tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 18:29
          Tekst linka
        • Gość: bombel Re: Szewc na Tarchominie IP: *.147.98.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.11, 12:23
          A jak z cenami? Interesuje mnie wymiana fleków
          • sylwcia77 Re: Szewc na Tarchominie 05.10.11, 07:34
            U Pana szewca na Pancera wymiana fleków w męskim obuwiu 22 zł.
            • Gość: bombel Re: Szewc na Tarchominie IP: *.147.203.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.11, 11:17
              Dzięki Sylwcia, a damskie orientujesz się? Mam 3 pary do wymiany :/
              • sylwcia77 Re: Szewc na Tarchominie 16.12.11, 13:51
                Niestety nie wiem jak jest z damskimi. A też muszę zanieść ;)
                • Gość: hmmm Re: Szewc na Tarchominie IP: 193.201.167.* 16.12.11, 14:02
                  jesli fleki standardowe to na allegro cena okolo 2,5zl za pare.
              • e_go Re: Szewc na Tarchominie 09.05.14, 15:01
                Polecam szewca na Pancera 12, błyskawiczna wymiana fleków, miałam swoje więc za sama wymianę zapłaciłam tylko 7pln.
    • zlotousty11 Re: Szewc na Tarchominie 20.05.12, 17:53
      Witam.
      Polecam Szewca ul. Pasłęcka 8D na Tarchominie to jest dokładnie taka osiedlowa "galeria pod dębami"
      ceny mają ok. robią solidnie i szybko.
      telefon do zakładu 662041851
      • Gość: at Re: Szewc na Tarchominie IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.12, 20:00
        zgadzam sie, jest b.dobry, jedank uwazam ze moglby troszke obnizyc ceny, bo sa zabojcze.
        • Gość: tolalaska Re: Szewc na Tarchominie IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 12:30
          GALERIA POD DĘBAMI- bardzo dobry szewc, szybko i tanio, ostatnio szpilki zrobił mi w ciągu 5 minut, przy okazji można dorobić klucze, polecam!!!
          • Gość: loko Re: Szewc na Tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 10:27
            Polecam szewca na bazarku przy światowida róg ćmielowskiej tamtego starego dziada już nie ma teraz są tam młodzi fachowcy i punkt usługowy oferujący szeroką game usług nie tylko naprawa obuwia (wymiana baterii,dorabianie kluczy i wiele innych i ceny przyzwoite pawilon 55
            • Gość: renes Re: Szewc na Tarchominie IP: *.jmdi.pl 22.05.14, 22:40
              Jak jest się specjalistą od wszystkiego, to w zasadzie od niczego ...- to moja teoria.
    • Gość: baś.ma Re: Szewc na Tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 21:58
      W marcu wymieniałam fleki w kozaczkach na bazarku przy Porajów, na rogu, przy siatce, nie pamiętam numeru budki.
      Pan szewc bardzo rozmowny, zrobił szybko i sprawnie.
      • Gość: tarchomin Re: Szewc na Tarchominie IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 18:27
        Ten szewc na na bazarku przy siatce od Porajów to porażka ... nieuprzejmy typowy buc ... jak przyniosłam buty nowe do rozciągnięcia to powiedział, że trzeba poczekać na wolne kopyto. ok poczekam. Stały u niego tydzień(z czego na kopycie 1 dzień), po tygodniu wróciłam przymierzyłam i powiedziałam, że jednak za mało rozciągnięte, że może jeszcze trochę powinny posiedzieć na tym kopycie, to powiedział, żebym sobie je nasmarowała od wewnątrz octem i tak pochodziła bo kopyto to on ma już zajęte przez inne buty ,,, no ręce mi opadły ... więcej do niego nie wrócę.
    • Gość: wlaa Szewc na Porajów IP: *.jmdi.pl 21.09.13, 16:04
      Również odradzam tego szewca na bazarku przy Porajów (ten od siatki). Od samego wejścia sprawia wrażenie niezadowolonego, że ktoś raczył dostarczyć mu pracy. Efekty jego wysiłków - masakra. Miałam buty bardzie zniszczone po naprawie u niego niż przed nią.
      • Gość: szewc Re: Szewc na Porajów IP: *.play-internet.pl 22.09.13, 17:37
        Zapytajcie o Pana Czajkę na ul Marcina z Wrocimowic,starszy pan,znany w okolicy,taniooo robi buty,szewc starej daty.
    • Gość: barbara Re: Szewc na Tarchominie IP: *.146.11.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.15, 13:56
      szewc na ul.Książkowej 9 od niedawna fleki w szpilkach zrobił mi od ręki 15zł
    • 5pascal Re: Szewc na Tarchominie 15.10.15, 18:54
      POLECAM nowy punkt "Bucior" przy Książkowej 9F lok. 5 (brama niedaleko przyst. Nowodwory w kier.centrum, przy ciągu pasażu sklepów, od wewnątrz osiedla).

Super miła obsługa, fachowe doradztwo i błyskawiczny termin realizacji przy EXTRA cenach :-))))))))

• 5pascal Re: Szewc na Tarchominie 15.10.15, 18:57
      www.facebook.com/BuciorWarszawa - fantastyczny punkt, P O L E C A M każdemu !!!
    • 5pascal Re: Szewc na Tarchominie 15.10.15, 18:58
      Bucior jest czynny 9.30 - 19.30, co jest kolejnym pozytywem, dzisiaj byłem pierwszy raz i wróciłem w lepszym nastroju :-)
    • dankob57 Re: Szewc na Tarchominie 27.11.15, 08:50
      Przestrzegam przed szewcem na bazarku przy ul.Porajów (określany jako na rogu przy siatce).
      Prawie zawsze robił łaskę z przyjęcia butów do naprawy ( były małe wyjątki jak pojawił się drugi szewc na bazarku - przez krótki okres ), ale wczoraj "przeszedł samego siebie". Ten człowiek jest chyba chory i ma coś z psychiką . Wykrzykiwał bardzo niecenzuralne słowa pod moim adresem, zrzucał buty z półek i wszystko co leżało na stołkach - nie mógł znaleźć moich butów które chciałam odebrać, gdyż termin naprawy mi nie odpowiadał. Świadkiem była klientka która stała na zewnątrz ze względu na pilnowanie roweru. Chyba ze strachu nie weszła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka