Gość: ja IP: *.t.softax.pl 13.05.13, 09:57 Witam, Poszukuję kaletnika na Tarchominie. Byłem u kilku szewców ale żaden nie podjął się mi pomóc odsyłano mnie do kaletnika. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emdikej Re: Kaletnik 14.05.13, 17:55 Witam, Też szukam, ale chyba nie ma. Jest dobry kaletnik, ale daleko, na Spiskiej - od strony Grójeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runni33 Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.14, 22:22 Bardzo dobra firma kaletnicza jest w Otwocku, warto sie tam przejechać - nazywa się DKAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kaletnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.15, 19:57 Można wysłać do nich pocztą dobrzy są kaletnik online kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopu Re: Kaletnik IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.14, 16:30 Dobry kaletnik jest przy Placu Inwalidów: zaraz za placem, po lewej stronie w kierunku Dworca Gdańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 15:41 Witam, polecam najlepszego kaletnika w Warszawie !!! Mistrza, do którego przyjeżdżają klienci z drugiego końca Warszawy i okolic ! Adres: ul. Balzaka 2 na Wawrzyszewie (Bielany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marga Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 13:29 Sluchajcie jeśli chodzi o wyroby kaletnicze, znalazłam sklep ( co prawda w Otwocku)ale głownie chodzi mi o Wasza opinię, chciałabym kupić karabińczyk do torebki – niestety to jedna z moich lubionych , wiec zalezy mi niezmiernie na znalezieniu kluczowego elementu :) myslicie ,ze tego typu będą ok. www.dkal.pl/karabinczyki/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marazma Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.14, 15:44 Nieopodal warszawy jest sklep z akcesoriami kaletniczymi , na ich stronie jest pełna oferta www.dkal.pl/ do momentu jak nie zepsuła mi się torebka nie wiedziałam,ze takie dodatki wogole można dostac:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.14, 15:00 Marazma a orientujesz sie czy u takiego kaletnika , szukam w pasmanteriach ale niestety nie moge znalezc , dostane regulatory do pasów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marazma Re: Kaletnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.14, 15:17 Tak mają, chodzi Ci o takie: www.dkal.pl/regulatory/ ? generlanie keipesko w pasmanteriach szukać takich dodatków… ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekf.1983 Re: Kaletnik 29.10.14, 20:13 W hurtowni amegra.pl maja takie rzeczy.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbizkowski Re: Kaletnik IP: *.146.132.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.16, 12:21 jest taka firma pod Warszawą, w Załubicach. Może tak zapytaj. Tu masz co parwda adres ich sklepu internetowego www.kaletnictwo-gama.pl/index.html, ale jak się skontaktujesz to dopytaj o pracownie. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Kaletnik 13.07.17, 13:19 Nie polecam taj firmy absolutnie. Chciałam zamówić kronikę wg indywidualnego wzoru. Na stronie www sto tysięcy zachęt, że takie wykonują. W praktyce usłyszałam od właściciela, że nawet mu się nie opłaca ze mną gadać. Łaskawie zgodził się przeczytać maila z opisem projektu do wyceny, po czym zaproponował rozwiązania rodem ze sklepu fotograficznego - jeden format (przy czym zastrzegają się - znowu tylko na stronie www., ze mają ich dziesiątki do wyboru), jeden typ oprawy (beznadziejny brązowa "sztuczna skóra", bez możliwości zrobienia tego czy tamtego. Właściciel w rozmowie był niegrzeczny i arogancki. Na drugi mail, w którym wprost zapytałam, jak sie mają jego deklaracje na stronach internetowych do praktyki, nie odpowiedział. Buc do kwadratu. Życzę tu takich klientów jak ona sam. Projekt zamówiłam i zostanie bez żadnej łaski wykonany w firmie Koneser. Pozdrawiam. Anita Odpowiedz Link Zgłoś