Dodaj do ulubionych

Protetyka superdentysta Myśliborska A.Pietrzyk

IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.04.15, 17:28
Witam Państwa,
proszę o opinię o dentyście, protetyku na Myśliborskiej 104, nie mogę znaleźć aktualnych opinii na temat robienia protez i protetyki w tym gabinecie. Trochę dziwne w dobie dzisiejszego netu.
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: smokdiplodok Re: Protetyka superdentysta Myśliborska A.Pietrzy IP: *.jmdi.pl 07.04.15, 18:49
      na temat robienia protez zębowych nic nie powiem, ale załatwiałam sobie u tego lekarza z 8 lat temu czyszczenie zębów i nakładkę relaksacyjną (zapobiegającą bruksizmu), której nazwy nie pomnę.
      lekarza oceniam źle. nie wiedziałam, ile kosztuje czyszczenie zębów, powiedziałam, że mam przy sobie 200 złotych. zaradny lekarz po wykonaniu usługi zażyczył sobie równo 200 złotych. usługa polegała na oczyszczeniu zębów czymś płynnym o kwaśnym smaku. w domu okazało się, że lekarz oczyścił tylko przednie zęby a cały tył sobie darował. dodam, że nie chodziło o piaskowanie ani usuwanie kamienia. tylko czyszczenie osadu.
      tak więc niedokładnie i podejrzewam - nieuczciwie - bo podejrzewam, że za taką usługę należało wziąć może z 50 złotych.
      natomiast jeśli chodzi o nakładkę, to pękła mi po pierwszym upadku na podłogę, ale trzeba powiedzieć, że lekarz naprawił ją gratis - wszak reklamował się, że daje dożywotnią gwarancję.
      poza tym śledzę w lokalnych gazetach reklamy tego stomatologa i podejrzane wydaje mi się, że mieni się lekarzem wszystkich 'zębowych' specjalności - ortodoncja, periodontologia, protetyka, stomatologia zachowawcza.
      nie polecam.
      • dermalamor Re: Protetyka superdentysta Myśliborska A.Pietrzy 28.04.15, 05:27
        Również nie polecam. Kilka lat temu męczył mnie z pół roku z jednym zębem, a po jego zabiegach jak bolało, tak bolało. Stwierdził że mam dziwną wadę anatomiczną i nie może znaleźć trzeciego kanału, więc ząb może najwyżej wyrwać. Nie zgodziłem się, poszedłem do innego stomatologa i tamten bez problemu kanał znalazł, ząb wyleczył i od wielu lat mam spokój.
    • terlew Re: Protetyka superdentysta Myśliborska A.Pietrzy 14.12.16, 23:35
      Tak jak ktoś napisał, omijać łukiem, to prawda, ale baaaardzo dużym łukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka