Dodaj do ulubionych

Ciemności

13.12.15, 16:06
Kolejny już dzień na Światowida ciemna noc, dochodzi szesnasta. Komu te lampy mają świecić: wracającym z pracy i ze szkół, czy nocnym markom - nie wiadomo. Kierowcy mają też dodatkowe utrudnienia w okolicach przejść dla pieszych, chociaż ulicę zakwalifikowano jako zbiorczą. Wygląda to na celowe oszczędności, może na 2 miliony lampek świątecznych od Zamku Królewskiego do Wilanowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: Ciemności IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 13.12.15, 22:48
      Może zamiast klepać w klawiaturę byś to gdzieś zgłosił? np - do dyżurnego ZDM - 22 19633
      • lkan Re: Ciemności 16.12.15, 19:53
        Dzięki za podpowiedź. Dzwoniłem kilkakrotnie przez parę dni, ale nikt nie odebrał. Wygląda na to, że jakiś lewy numer podałeś, albo siedzi tam niezły cwaniak, bo mój aparat nawet nie zdąży wykonać jednego dzwonka, a już rozmowa jest odrzucona. W końcu zrezygnowałem, bo pomyślałem też, że jest tylu urzędników i funkcjonariuszy różnych służb, którzy jeżdżą za państwowe pieniądze, widzą to samo, co ja i żaden tego nie zgłosił. Poza tym nikt z mieszkańców, bądź użytkowników tego forum nie zainteresował się poruszanym tematem, to i ja sobie to odpuszczam. W końcu można poruszać się innymi, oświetlonymi ulicami, zamiast zbiorczą - Światowida.
        • Gość: Rychu Re: Ciemności IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 16.12.15, 23:40
          Odblokuj sobie numery informacyjne albo zmień operatora. Ja problemów z tym nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka