jacek.o 04.01.05, 11:31 Czy ktoś wie kiedy będzie u nas chodził ksiądz po kolędzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omim Re: kolęda 04.01.05, 12:16 Rozmawiałam z Księdzem i stwierdził, że na kilka dni przed zostaną wywieszone ogłoszenia. Niestety w niedzielę w Kościele nie byłam. Pozdrawiam, M. Ps. jak to często bywa, że ogłoszenia są zdejmowane z klatek (zanim zostaną przez wszystkich przeczytane), więc proszę o info, gdy już ktoś się dowie Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: kolęda 04.01.05, 12:19 no wlasnie! ja tez bylabym wdzieczna za info. :o) pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigi_d Re: kolęda 04.01.05, 15:13 Info mozna znalezc tu: lukaszowka.prv.pl/ - poki co nie widac tam naszego adresu. pozdr Zbigi Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: kolęda 04.01.05, 15:44 no prosze! w tym internecie jest wszystko! dzieki za info i namiary na strone! wyglada na to, ze o nas zapomniano... a moze powinnismy sie gdzies zglosic? obwiescic, ze jestesmy, mieszkamy? zupelnie sie nie orientuje w tych sprawach. czy ktos cos wie na ten temat? pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigi_d Re: kolęda 04.01.05, 15:54 Chyba rzeczywisicie, aby ksiadz przyszedl po koledzie trzeba sie najpierw "zarejestrowac"...aczkolwiek tez nie mam w tej sprawie duzego doswiadczenia :-( pozdrawiam Zbigi Odpowiedz Link Zgłoś
marta_ef Re: kolęda 04.01.05, 16:08 Moim zdaniem "rejestrować" sie nie trzeba! Napewno o nas wiedzą bo przeciez przed świętami ksiądz opłatki roznosił! Ale faktycznie na liście nas pominęli! No chyba, że skoro jesteśmy pomiędzy Odkrytą 53 a 67 to kolęde będziemy mieć dziś! Pozdrawiam, Marta (55d/14) Odpowiedz Link Zgłoś
annkord Re: kolęda 04.01.05, 23:03 Witam sąsiadów, Byliśmy w niedzielę w kościele i z ogłoszeń wynika, że w ciagu najbliższych 2 tygodni nie będzie u nas kolędy (a właściwie 1,5 tygodnia). Nas również zdziwiła kolejność odwiedzanych bloków (osiedli). Na osiedlu Faelbetu (niebiesko-białe bloki naprzeciwko naszego osiedla) będą miały kolędę za 1,5 tygodnia, chyba w weekend. Na pewno nasze będą następne. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigi_d Re: kolęda 25.01.05, 09:32 Witam, Czy ktos wie na 100% jak to jest w koncu z ta koleda? -> bo u nas spokojnie wisza sobie kartki ze 26 stycznia.. a na stronie lukaszowka.prv.pl jest mowa o 27 stycznia (a 26 stycznia budynki 55 A i B )...moze ktos wiec cos wiecej zeby rozwiac watpliwosci? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martin55 Re: kolęda 25.01.05, 11:49 Cześć, Jak mnie pamięć nie myli to kiedyś nasze budynki nazywały się 55A i B. Może po prostu pomylili sie na stronie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: kolęda 25.01.05, 12:54 w budynku "D" koleda ma byc 27 od godz. 16, wg. informacji zamieszczonej na tablicy i wydaje mi sie, ze tej informacji trzeba zaufac. :o) pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
dems39 Re: kolęda 25.01.05, 19:25 Witam wszystkich, kolęda w budynku 55c będzie w środe od 16.00 w 55d w czwartek od 16.00, tak mówił ksiądz w ostatnią niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
omim Re: kolęda - niezbędne 26.01.05, 16:47 Witam! Czy ktoś z sąsiadów orientuje się, gdzie tak na szybko mogę nabyć kropidło i krucyfiks? Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: kolęda - niezbędne 27.01.05, 07:52 czesc! wstyd sie przyznac ale ja pozyczylam od kolegi z pracy.... :o) sklepy z dewocjonaliami (tak to sie chyba nazywa) znam dwa ale na Pradze... jeden jest na Bialostockiej, prawie dokladnie na przeciwko centrum handlowego "Wilenska" a drugi na Brzeskiej (ale szczerze mowiac nie wiem czy jeszcze istnieje). Ten na Bialostockiej jest na 100%. :o) pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś