paluszek11 30.11.07, 18:55 Zbliża się wielkimi krokami zima. Coś słyszałam, że ma być lodowisko na Tarchominie. Czy ktoś wie coś więcej? Gdzie? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: lodowisko 02.12.07, 16:14 Tak, w grudniu dzielnica planuje je otworzyć obok BOS-u przy Strumykowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: lodowisko IP: 217.153.204.* 05.12.07, 12:47 Lodowisko wcale nie musi byc kryte. Stegny są? Tylko musi być mały budyneczek - baraczek, w którym mozna by było przebrać sie, itd. A lodowiska kryte w pozostałych lokalizacjach są w miejscach, gdzie już teraz sa kryte obiekty sportowe - radzę pojeździć po Warszawie i sprawdzić, a nie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziar Re: lodowisko IP: *.chello.pl 05.12.07, 21:27 Stegny nie są kryte ale to zabytek. Lodowisko archaiczne. Już nawet zawody choć troszkę liczące się nie odbywają się na tym torze. To akurat ochłap dla Białołęki. A na przykład na Potockiej mają budować kryte lodowisko. Tam jest dziś tylko basen czyli dach trzeba zbudować. Chętnie po raz kolejny zamienimy się na inwestycje z Żoliborzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: lodowisko IP: *.acn.waw.pl 07.12.07, 21:59 A ja cieszę sie ze do centrum nie bede musial jechac z dzieciakiem zeby na lyzwach pojezdzic. Niezadowoleni tzn herox przenies sie tam gdzie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: lodowisko IP: *.aster.pl 15.12.07, 18:10 chyba póki co bedziesz musial jeździc jednak do centrum (chociażby). Lodowska póki co w dalszym ciagu nie ma... Miało być huczne otwarcie z burmistrzem a były zawiedzione pary, rozczarowani rodzice z niepocieszonymi dziećmi... Ponoć lodowisko ruszy w przyszłym tygodniu w piątek tj. 21 grudnia... Cóż nam pozostało jak tylko czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miakaaa Re: lodowisko IP: *.aster.pl 16.12.07, 22:50 a co to za lodowisko-kryte? bezsens. Torwar to koszmar. A pod pkinem? tez nie kryty, a bezplatny. a ten nasz bedzie platny LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: lodowisko IP: *.chello.pl 17.12.07, 21:32 "echo" doniosło, że dzieci w ramach lekcji WF do godz 14 będa mogły korzystać z lodowiska bezpłatnie Ha Ha Ha a której szkoły można dostać się na strumykową i pojeździć na łyżwach w ciągu 45 min. totalna bzdura jak zwykle mój syn kończy lekcje 3 razy po 16tej czy nie może być tak że każde dziecko ma do wykorzystania 1, 2 godz w tygodniu w dowolnie wybranym czasie, a nie wtedy kiedy i tak nikt nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 21:23 juz jest te lodowisko i potrzebni sa ludzie do pracy jak co pis na sebek135@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: lodowisko 25.12.07, 10:07 Postawić pompę ciepła 1 MW nad dowolnym jeziorkiem albo i Kanałem Żerańskim i będzie: primo: ogrzewanie za pół-darmo dla kilkudziesięciu domów, secundo: będzie tafla lodu o bezpiecznej grubości od listopada do marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawell Re: lodowisko IP: *.subscribers.sferia.net 26.12.07, 13:25 jest na strumykowej przy gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu Re: lodowisko IP: *.chello.pl 26.12.07, 23:09 Jakie ono drogie ? A podobno miejskie ? A pod Pałacem jest za darmo. W czym Tarchomin się różni od Centrum ? Dajemy się robić naszemu burmistrzowi Kaznowskiemu w balona, aaa w lodowisko. Proponuję nadanie lodowisku imienia: Wielkiego Kaznowskiego - ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLOO Re: lodowisko IP: *.acn.waw.pl 29.12.07, 21:29 Cena taka jak na innych sztucznych lodowiskach. Czasy darmochy już minęły czemu ja mam dopłacać do twojej jazdy na lyżwach. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: lodowisko IP: *.chello.pl 31.12.07, 19:13 A dla tych pod Pałacem jest za darmo. To dlaczego tam dopłacasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubarti1 Re: a czy można tam naostrzyć łyżwy?? 05.01.08, 23:30 Łyżwy można i wypożyczyć i naostrzyć, stare za 7 zł, a nowe za 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: a czy można tam naostrzyć łyżwy?? IP: *.aster.pl 06.01.08, 17:29 a kto decyduje jakie są stare a jakie nowe? na jakiej podstawie? bo pewnie kazdemu bedziecie mowic ze sa nowe zeby wyciagnac wiecej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goka Byle deszcz i do domu IP: *.chello.pl 25.01.08, 21:27 A jednak inne dzielnice mają lodowiska zadaszone, za darmo i w dodatku dłużej czynne. Bo to na tarchominie czynne będzie od grudnia do końca lutego a na Namysłowskiej : Lodowisko miejskie "Namysłowska” będzie czynne do 31 marca, siedem dni w tygodniu. Jego otwarcie uatrakcyjnił program artystyczny, w którym udział wdzieli m.in. prezenter radiowy i telewizyjny Zygmunt Chajzer oraz olimpijka i najwybitniejsza polska panczenistka Erwina Ryś-Ferenc. Lodowisko "Namysłowska” powstało w okresie dwóch miesięcy, a całkowity koszt jego realizacji to 937 tys. zł. Do końca stycznia wstęp na ślizgawkę będzie bezpłatny.... . Odpowiedz Link Zgłoś