Gość: wrazliwa IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.09, 13:36 urocza perspektywa przelewu scieków z całej Warszawy to juz niebawem :) wyborcza.pl/1,94898,6372189,300_mln_zl_za_kolektor_sciekow_w_Bialolece.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: smrodek nadchodzi 17.03.09, 14:53 a o co chodzi? Przecież Czajka stoi już sobie parę lat? Nie wiedziałaś, że raczej jej nie zlikwidują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: smrodek nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:05 Po prawej stronie kolektor będzie budowany w wykopie otwartym na odcinku 6087 m – dwie rury po 2,8 m średnicy. Wyglądać to bezie podobnie do budowy końcówki I linii metra metodą wykopu. Można by rzec, że mieszkańcy Tarchomina będą mogli naocznie zapoznać się z technologią budowy metra. To „tarchomińskie metro” w wykopie będzie budowane również na znacznym odcinku wzdłuż Modlińskiej a co to oznacza? - totalna kicha komunikacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: smrodek nadchodzi 17.03.09, 21:17 kicha komunikacyjna to nic nowego :/ ja czekam na sensowne pociągi z Legionowa i żegnam się z Modlińską. Szkoda, że przy okazji budowy tego "metra" nie pociągną tego właściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: smrodek nadchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 08:30 Bo wyżej cenią g..no niż wyborców z Tarchomina i stad te priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też Re: smrodek nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:32 Też nie mogę doczekać się „sensownych pociągów” z Legionowa i zmniejszenia na Modlińskiej g… z Legionowa Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: smrodek nadchodzi 18.03.09, 10:01 jasne, a skąd Ty się na tej Białołęce wziąłeś? Przeprowadziłeś się z rodowej kamienicy na Nowogrodzkiej? Prawda jest taka, że to mieszkańcy Białołęki, która rozbudowując się do granic możliwości bez żadnego zaplecza komunikacyjnego powodują najgorsze kroki na Modlińskiej. Jakoś od strony Legionowa nic się nie korkuje, koreczek powstaje od wyjazdu z Tarchomina przy ratuszu dzielnicy. Trzymaj się faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawca korka Re: smrodek nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:17 Do smrodka będę miał tyle samo co ty, ale już dzisiaj z ranka to się butaprenu nawąchałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zext Re: smrodek nadchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 23:07 Nie wiem czy wiesz, ale po butaprenie można całkiem fajne obrazki malować chnurami. Odpowiedz Link Zgłoś