oluskakp 19.01.17, 09:44 WITAM. CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ WALCZYĆ Z BLIZNAMI WŁAŚNIE ZA POMOCĄ TEGO LASERA? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iredwena Re: LASER FRAKCYJNY 10.02.17, 16:27 Ja usuwałam przy pomocy tego lasera przebarwienia po oparzeniach słonecznych (ale dorosły) ,wydaje mi się że doktor mówiła że działa też na blizny nawet u małych dzieci, ale to lepiej dowiedz się sama. Panią doktor mogę polecić Joanna Czuwara, nie wiem czy przyjmuje w jednym miejscu w Warszawie czy w kilku ja byłam w Viva Derm na Mokotowie Odpowiedz Link
paulaq1 Re: LASER FRAKCYJNY 15.04.17, 23:54 Hej mam na imie Paulina, majac 2 latka wpadlam do wanny z wrzatkiem, mialam bardzo rozlegle blizny 2 stopnia na calym boku, dzis mam 31 lat i od 2 miesiecy smaruje blizny woda utleniona (czysta do analizy) 30% nie 3% ktora jest na odkarzanie ran ale wlasnie o wyszszym stezeniu 30% troche piecze ale jest to bardzo znosne pieczenie wiec sie nie poddawaj najpier robi sie blizna biala a pozniej zaczyna to schodzic i po kilku razach masz nowiutka skore bez blizny taka jak mialas wczesniej przed urazem jestem wdzieczna ze znalazlam te metode i szczesliwa bo juz niedlugo bede mogla chodzic na basen bo jako dzieko uwielbialam plywac a gdy zaczynalam dorastac i zwracac wieksza uwage na wyglad przestalam bo sie bardzo wstydzilam ale jak napisalam juz nie dlugo znow bede plywac to jak cud w zyciu nie pomyslalbym ze jeszcze kiedys to zrobie. Smaruj raz dziennie , ile takich dni bedzie ? To zalezy jak gruba warstwa jest blizny, po posmarowaniu blizny niczego nie nakladaj zadnych kremow masci czy balsamow poprostu tak zostaw po kilku dniach zobaczysz pierwsze efekty blizna bedzie sie splycac do momentu az zniknie, pamietaj zeby miec na rekach rekawiczki lateksowe i nakladaj patyczkiem do uszu, jak tylko zobaczysz efekty podziel sie tym z innymi ktorzy maja blizny. Zycze powodzenia Odpowiedz Link
summer23 Re: LASER FRAKCYJNY 31.05.17, 16:32 tak, korzystałam z zabiegów laserem frakcyjnym ResurFX w Vici Clinic (Kraków), w moim przypadku były to blizny po trądziku na twarzy. Zabiegi nieprzyjemne, ale dla pozbycia się blizn, z którymi tak długo ktoś się męczy, warto. Teraz mam gładką buzię Odpowiedz Link
lemurka981 Re: LASER FRAKCYJNY 12.02.18, 12:48 blizny nie ale zabiegi miałam dwa super efekty robiłam w beauty center w szczecnie jeschałam 100 km ale warto Odpowiedz Link