tsy 29.05.11, 23:32 pewnie niekożysta z internet explorera, ale na wszelki wypadek: sites.google.com/site/tentacoloviola/cookiejacking Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Nikt z Was 30.05.11, 10:50 tsy napisał: > pewnie niekożysta z internet explorera, ale na wszelki wypadek: > sites.google.com/site/tentacoloviola/cookiejacking cool. "z pomocą przeglądarki Internet Explorer masz możliwość przeglądania zasobów internetu" - Microsoft. anonimowy dopisek : "i vice versa" Odpowiedz Link
map4 Re: Nikt z Was 01.06.11, 15:39 tsy napisał: > pewnie niekożysta z internet explorera, ale na wszelki wypadek: > sites.google.com/site/tentacoloviola/cookiejacking "the site has been disabled", z powodu złamania polityki firmy Google. A ja głupi myślałem, że google to otwartość na wiedzę. Odpowiedz Link
tsy Re: Nikt z Was 01.06.11, 18:50 map4 napisał: > "the site has been disabled", z powodu złamania polityki firmy Google. > A ja głupi myślałem, że google to otwartość na wiedzę. > Tak wiedza może przynieść grube piniądze. Pracownik zbyt szybko ją ujawnił, ale mangement jest czujny. Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Nikt z Was 02.06.11, 05:05 tsy napisał: > > Tak wiedza może przynieść grube piniądze. Pracownik zbyt szybko ją ujawnił, ale > mangement jest czujny. To pracownik się wyrwał, opublikował 0-day exploit bez dania czasu na poprawki. Google nie będzie walczyć z Microsoftem na exploity, byłaby to totalna głupota. Odpowiedz Link