no.logo Re: Lista obecności :-) 22.12.05, 18:32 Cześć preslawie. Wpadniesz dzisiaj do PŚ? Odpowiedz Link
diabelek2 już mogę!! 28.12.05, 21:15 chciałam się tylko przywitać i powiedzieć cześć wszystkim! Odpowiedz Link
rita78 Re: Lista obecności :-) 30.12.05, 12:20 witam witam i dziekuje za bilet wstepu. gdzie mozna oplacac skladki? prosze dopisac mnie do frakcji zenskiej Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 30.12.05, 12:25 Składki opłaca się na cokwartalnych spotkaniach w Siedzibie Zarządu Głównego FOrum WBC w Piwnicy Świdnickiej. Kwota - Jeden Biały Baran. Odpowiedz Link
rita78 Re: Lista obecności :-) 30.12.05, 13:16 a kiedy najblizsze spotkanie. na barana to jeszcze musze chyba uzbierac...poki co moze na mala owieczke starczy i to czarna w dodatku Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 03.01.06, 15:10 Rozgości się Pan, Panie Edwardzie i czuje jak u siebie. Witamy Odpowiedz Link
jochi Re: Lista obecności :-) 05.01.06, 20:13 Dobry wieczór we Wrocławiu. Jeszcze nie ustalono (- dziś zleciłam, ale niestety nie mam takiego aparatu nacisku, żeby było na zasadzie: "dziś pytanie, dziś odpowiedź") czy neon nadal jest, czy już go nie ma, ale zakładam, że nie pozbawili Was tegoż kultowego, rozświetlającego okolice dworca , napisu, bo że fontanna na Rynku jest, to sprawdziłam - bodajże w sierpniu - organoleptycznie. Skoro "Ojciec Założyciel" prosi o meldowanie się tutaj każdej nowoprzybyłej osoby - melduję swoją obecność. Chociaż na początku zrobię to, o co mnie proszą, bo później może być różnie. Za moje wyskoki będę odpowiadać osobiście, ale ewentualne pretensje dotyczące mojej bytności na tym forum proszę zgłaszać do samego Ojca z powodów nam dwojgu znanych, a Wam znanych za moment również - nie zapytał czy chcę tu być i dodał mnie do Waszej grupy. Możecie to złożyć na karb zmęczenia Ojca, chociaż on sam ma inną teorię w tej sprawie. Nie mogę niestety obiecać, że będę miła i grzeczna i do rany przyłóż i że będę się często odzywała, ale witam wszystkich. Szpieg bynajmniej nie z Krainy Deszczowców, a znad Zatoki Gdańskiej. Odpowiedz Link
no.logo Re: Lista obecności :-) 05.01.06, 20:16 No to z trójkącika zrobił nam się kwadracik: Wrocław - Niemcy - Gdańsk - Stolica... Czas zmienić nazwę forum? Odpowiedz Link
jochi Re: Lista obecności :-) 05.01.06, 20:45 Udzielam sobie prawa głosu: Nie czas. Szpiedzy są wszędzie, to i we WBC na liście niech będą, po latach ktoś znajdzie, ktoś upubliczni i dopiero będzie zabawa. Odpowiedz Link