szmiga-kolasa-fotografia 2 fotografów w cenie 1 31.03.10, 15:05 WWW.SZMIGA-KOLASA.PL Pracujemy na pełnoklatkowych body Canona z jasnymi obiektywami serii Canon Luxury oraz Canon fisheye, w związku z tym wszystkie zdjęcia wykonujemy w najwyższej rozdzielczości, dzięki czemu można je powiększyć do formatu A1, czy nawet A0. Ponadto obie mamy zawsze dodatkowe body zastępcze. Cały reportaż wykonujemy w duecie, dzięki czemu otrzymujecie materiał w podwójnej ilości. Pełny fotoreportaż obejmuje: 1) Przygotowania 2) Błogosławieństwo 3) Ceremonię zaślubin wraz z życzeniami gości 4) Przyjęcie weselne 5) Sesję plenerową - proponujemy w innym dniu niż dzień zaślubin i oczywiście w kilku miejscach (sesja trwa zazwyczaj ok. 4- 5 h). Każda z nas przekazuje: 1) Pełny materiał z reportażu w formie elektronicznej (płyta CD, bądź DVD), 2) 150 sztuk zdjęć poddanych artystycznej obróbce w 300 dpi w formie elektronicznej, wybranych spośród wszystkich zdjęć wykonanych dla potrzeb reportażu, 3) 75 sztuk odbitek fotograficznych w formacie 15x21 cm, wybranych spośród zdjęć poddanych artystycznej obróbce. Czyli w sumie otrzymujecie 2 płyty CD/DVD z całym materiałem (ok. 3 tys. zdjęć), 300 sztuk zdjęć poddanych artystycznej obróbce w formie elektronicznej oraz 150 sztuk odbitek fotograficznych w formacie 15x21 cm. Z pozdrowieniami Iwona i Alicja Odpowiedz Link
a.wolosiak tynki gipsowe z agregatu 01.04.10, 14:37 TYNKI GIPSOWE AGREGATEM wieloletnie doświadczenie, solidnie i profesjonalnie pracujemy na terenie województwa mazowieckiego - głównie Warszawa i okolice terminy do uzgodnienia zapraszam do obejrzenia wykonanych prac PRACUJEMY CAŁY ROK (MOŻLIWOŚĆ DOGRZANIA POMIESZCZEŃ) awanatak@gmail.com tel. 0502 626 122 Odpowiedz Link
grocholica Ogłoszenie napisane przez Optiva 23.04.10, 12:18 Oferuję pomoc w ratowaniu nadszarpniętych przez czas pamiątek - fotografii rodzinnych - wyblakniętych i poniszczonych. Z łatwością mogę odświeżyć kolory na zdjęciach z lat 70 i 80 ubiegłego stulecia - gdyż większość zdjęć była robiona na radzieckich kliszach i dziś zdjęcia przebarwiły się, charakteryzują się mdłymi kolorami z przesytem czerwieni. Bardzo chętnie pomogę odnowić zdjęcia z nagrobków - które niejednokrotnie są jedynymi wspomnieniami naszych bliskich, a są zniszczone i poobijane. Zdaje sobie sprawę, że chwile utrwalone na fotografiach są naszymi największymi wspomnieniami. Dlatego swoim klientom proponuję robienie albumów wspomnieniowych, które są wspaniałym i nietuzinkowym prezentem dla najbliższych. Np. na rocznicę ślubu czy urodziny specjalny album ze zdjęć od narodzin do dnia dzisiejszego lub od pierwszej randki do dziś. Album Wspomnień - to zdjęcia poddane obróbce ze specjalnymi efektami, na specjalnie stworzonych stronach z możliwością podpisów, wydrukowane na wysokiej jakości papierze i pięknie oprawiony. Obecnie wchodzimy w okres komunijny, dlatego proponuję swoim klientom wykonanie takich albumów komunijnych - zapewne każda babcia i dziadek chętnie w listopadowy wieczór siądą i obejrzą piękny album swojej wnuczki lub wnuczka z I Komunii Św. Ogranicza to koszty i czas rodzicom, którzy muszą wybrać udane zdjęcia, wywołać kilka kompletów zdjęć, kupić album i powpinać zdjęcia - Ja zrobię to za nich, a nawet nieudane zdjęcia mogę uratować. Poza tym świadczę usługi dla biznesu: loga, ulotki, reklama jednym słowem grafika dla firm. Mam nadzieję, że moja propozycja jest atrakcyjna. kontakt: optivo@vp.pl Odpowiedz Link
grocholica Ukrainka szuka pracy 27.04.10, 08:28 Groceries napisał/a: Ukrainka, młoda, solidna, z referencjami przyjmie sprzątanie, gotowanie, prowadzenie domu. tel. 880-341-203 Odpowiedz Link
peter2733 Re: Ukrainka szuka pracy 03.09.11, 08:51 szukam dziewczyny solaris8@o2.pl mozliwosc relokacji tu i zagranice Odpowiedz Link
office500 Re: Ukrainka szuka pracy 25.08.13, 10:17 Zatrudnimy gosposię do domu z zamieszkaniem. Najchętniej panią w średnim wieku (lubiącą wykonywać starannie prace domowe). Poszukujemy osoby bez zobowiązań (samotna).Praca na dłuższy okres czasu. Tel. 601.80.66.15 Odpowiedz Link
karolina2323-88 Re: Ukrainka szuka pracy 07.09.15, 18:18 Szukam Kolezanki .!!!!! Gwarantuje Tobie: -miłą i koleżeńską atmosferę pracy -luźną i co najważniejsze-domową atmosferę (własny pokój) -legalną,dyskretna i bezpieczną współpracę -wysokie zarobki -darmowy dostęp do internetu, -pełną dyskrecję i bezpieczeństwo -darmowa reklamę oraz środki do pracy (gumki, balsamy) -100% napiwki dla Ciebie, a pieniądze wypłacane są każdego dnia(2 tyg.2500 Do 5000 Euro ) -długość terminu zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twojej dyspozycyjności Aby poznać więcej szczegółów wystarczy wysłać smsa na podany nr telefonu, a oddzwonię i odpowiem na wszystkie pytania. Ogłoszenie jest zawsze aktualne. 0048/785360708 Od: Karolina Odpowiedz Link
grocholica Sprzedam wózek 27.04.10, 08:30 jomaja78 napisał/a: Sprzedam wózek firmy "Polak" model DEFRENDER. Wózek jest w bardzo dobrym stanie. Bardzo ładna kolorystyka. Cena: 400,00zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na mój email: jmp23@wp.pl lub telefon 600-426-132. Możliwość obejrzenia zdjęć po podaniu maila,lub osobiście(Rybie). Odpowiedz Link
jomaja78 SPRZEDAM WÓZEK... 27.04.10, 12:24 Sprzedam wózek firmy POLAK, model DERFRENDER. Wózek jest w bardzo dobrym stanie, ma ciekawą kolorystykę. Cena: 400,00 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: jmp23@wp.pl Szerszy opis, oraz zdjęcia udostępnie drogą mailową. [url=https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ma/kf/6fig/xM7d0Foz01m9xKT5TA .jpg[/img]]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link
macchiller PILAWA k.Garwolina_działka bud. 63zł/m2 (!) 28.04.10, 10:27 Najtaniej w całej PILAWIE,super lokacja oraz bliskie sąsiedztwo wszystkich mediów.Sprzedaję taniej z powodu zbliżającego się zawodowego wyjazdu. Dokładne szczegóły na otodom.pl/index.php? mod=show&insId=5340319 Wszelkie pytania:tel.0-513 44 88 58 Oferta prywatna i bezpośrednia Odpowiedz Link
grocholica Poszukuję opiekunki dla starszego małżeństwa- 10.05.10, 15:05 cynamonowa 28 napisała: Poszukuję opiekunki dla starszego małżeństwa w Jankach. Możliwość mieszkania na miejscu w dobrych warunkach. Uposażenie do ustalenia. Wszelkie pytania i szczegółowe informację proszę kierować na numer telefonu(22)720-49-43. Odpowiedz Link
grocholica Sprzedam lub wynajmę mieszkanie w Józefosławiu (51 10.05.10, 15:07 koraler napisała: Sprzedam lub wynajmę mieszkanie w Józefosławiu (51 m2). Mieszkanie na parterze w budynku 4-lokalowym: 2 pokoje, w pełni wyposażona kuchnia, taras. Osiedle strzeżone, blisko lasu kabackiego. kontakt: 607361132. Odpowiedz Link
raszynstraszyn ZOOPSYCHOLOG 16.05.10, 21:28 porady zoopsychologa, umawianie konsultacji telefonicznie- 600353800 zapraszamy Odpowiedz Link
mieszkam_w_zabkach Mieszkanie wykończone naturalnym kamieniem 18.05.10, 11:47 Polecam firmę, która specjalizuje się w wykańczaniu mieszkań/domów w naturalnym kamieniu (marmur/granit). Wygląda to niepowtarzalnie, pięknie, i nie znudzi się przez lata (nie tak jak glazura czy terakota). Mogę wrzucić zdjęcia dla chętnych. Ja mam ściany w kuchni i przedpokoju w marmurze,blaty i parapety marmurowe. pzdr tel. dla zainteresowanych do szefa firmy 603 408 451 Odpowiedz Link
atri Piękne szczeniaki Syberian Husky, Siberian, Haski 03.06.10, 09:19 Zapraszam do zakupu www.allegro.pl/item1062050596.html Odpowiedz Link
muszelka111 Pilnie sprzedam Dom 13.06.10, 08:49 Pilnie sprzedam dom w okolicy Piaseczna. Bardzo cicho,piękna działka,dom ok 160m2. Wiadomość 510078202 Odpowiedz Link
celista Re: Pilnie sprzedam Dom 27.08.10, 20:26 Witam, Proszę o zdjęcia i informację jaka jest cena domu na maila kkarolcia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
nedrax KREDYTY GOTÓWKOWE !!!!!!!!! 17.06.10, 17:05 Witam, OFERTA: *kredyty gotówkowe *kredyty konsolidacyjne *kredyty remontowe *kredyty samochodowe Do 130 000zł. na dowolny cel (nie sprawdzamy na co zostały wydane pieniądze); bez zabezpieczeń; dla wybranych grup zawodowych uproszczone formalności do minimum. Możliwość negocjacji warunków. Możliwość przystąpienia do kredytu drugiej osoby. Minimalny wymagany dochód netto to 2000zł. W razie pytań proszę dzwonić: Paweł 507-052-507 Odpowiedz Link
ecco7 Re: KREDYTY GOTÓWKOWE !!!!!!!!! 25.04.17, 11:31 www.bgzbnpparibas.pl/ zawsze warto brać w banku, bo ma się jasno napisaną umowę i warunki spłaty. Odpowiedz Link
trutek0 SPRZEDAM SOFY 30.06.10, 01:39 sofy:trójka i dwójka, pokryte eko skórą, zakupione w byłym WALTER MEBLE, pokrycie zniszczone, do wymiany, reszta mebla mocna, stabilna. Sofy bez funkacji rozkładania. Stały u mnie w salonie. Nowoczesne w formie, wygodne do siedzenia. Wystarczy tylko zainwestować w nowe pokrycie i pozostaną niemal idealne. Cena do uzgodnienia, odbiór własny, Rybie, tel.509 920 653 Odpowiedz Link
trutek0 SPRZEDAM MARKOWE UBRANIA PO DZIECIACH 30.06.10, 01:45 Do sprzedania (ceny do uzgodnienia) ubrania po moich dzieciach, używane ale w b.dobrym stanie, czyste, zadbane, markowe. Na chłopca koszulki letnie, bluzy ok.140-152 i kilka bluz, bluzek sportowych dziewczęcych, rozm.140-146. Mieszkam na Rybiu, tel.509 920 653 Odpowiedz Link
b.loszewski Tworzenie stron internetowych 10.07.10, 13:18 Projektowanie i tworzenie stron internetowych. Systemy zarządzania treścią (CMS). Sklepy internetowe Zapraszamy! www.csnet.pl kontakt@csnet.pl Odpowiedz Link
nicecoffee Nowa kawiarnia w Raszynie 27.07.10, 20:01 Z przyjemnością informujemy, że od początku lipca działa kawiarnia Nicecoffee na rynku w Raszynie. Zapraszamy na aromatyczną kawę, wytworną herbatę, ciastka, kanapki, sałatki i napoje. W słoneczne dni mamy do dyspozycji Gości stoliki obok fontanny, a każdego dnia klimatyczną atmosferę wewnątrz. Jesteśmy czynni od 10.00 do 20.00, a w niedzielę od 11.00. W trakcie organizowanych imprez na rynku jesteśmy czynni dłużej. ZAPRASZAMY !!! Odpowiedz Link
nii-dea DOMY DREWANIANE - TANIO I SOLIDNIE 05.08.10, 09:53 Oferuję budowę domów drewnianych wg indywidualnych projektów, dostosowanych do potrzeb klientów, dodatkowo ładnie wkomponowanych w krajobraz Oryginalna forma, niewysokie koszty. Konstrukcje o przeznaczeniu mieszkalnym całorocznym i sezonowym oraz użytkowym. Domy, chaty, dwory, karczmy, gospody, zajazdy. Drewno świerkowe i sosnowe, sezonowane, suszone i ręcznie wyrabiane. BUDOWNICTWO drewniane: zrębowe (z bali), szachulcowe (mur pruski) i szkieletowe (kanadyjskie). Cieśla. Mazowsze i cały kraj. Tel. 516-585-888 Zapraszam Oferta dla miłośników ciepłych i ładnych domów, przyjaznych ludziom i otoczeniu Odpowiedz Link
kamala03 Sprzedam rzeczy dla dziecka 30.08.10, 10:58 Mam do sprzedania sporo rzeczy dla dziecka, m.in. wózek Jedo Bartatina, łózeczko turystyczne, nosidełko chicco go, ubranka, zabawki. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt na maila gazetowego: kamala03@gazeta.pl Odpowiedz Link
clerk.ltd dom wynajmę 17.09.10, 14:55 Mam do wynajęcia (niedrogo) umeblowany dom w Jaworowej - 3 pokoje z kuchnią, łazienka (łącznie ok. 58 m2). Ogrzewanie gazowe. Jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany, proszę o kontakt e-mail: clerk.ltd@gazeta.pl Odpowiedz Link
grocholica Profesjonalna fotografia ślubna by www.nuart.com.p 22.09.10, 09:32 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług! Więcej informacji na stronie: www.nuart.com.pl Odpowiedz Link
raszynstraszyn pierwsza w Raszynie szkoła i przedszkole dla psów 06.10.10, 11:19 Już w najbliższą sobotę (9 października) na terenie parku w Raszynie rozpoczną się zajęcia dla psów i ich właścicieli. Zapraszamy wszystkich, którzy pragną mieć prawidłowo wyszkolonego psiaka. Na zajęciach uczyć będziemy budowania właściwej relacji i więzi pomiędzy psem i właścicielem, podstawowego posłuszeństwa, odpowiedniej socjalizacji psa a po skończonej sesji psiaki będą mogły pobawić się ze sobą. zapisy na miejscu od godz 11 lub telefonicznie 600353800 na miejscu po zajęciach będzie można się skonsultować z zoopsychologiem www.pieskot.eu ps. na zajęcia przyjmujemy psy po okazaniu aktualnej książeczki zdrowia a właścicieli prosimy o przyniesienie woreczkow na nieczystości więcej info na www.sangoma.pl/szkola serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link
naukajazdy-1 Auto-Szkoła KonradKursy Na Prawo Jazdy 505 710 711 12.10.10, 17:49 Witam Auto-Szkoła Konrad powstała w 2006 roku. Jej założycielem jest Janusz Szczepaniak, który całe swoje zawodowe życie związał z motoryzacją. Każdy może nauczyć się jeździć autem, ale aby stać się dobrym kierowcą, potrzebne jest właściwe podejście ze strony szkoły. To ona sprawia,że kandydat na kierowcę posiądzie wszystkie właściwe nawyki i odruchy niezbędne do poruszania się w gąszczu ruchu miejskiego. Dlatego nasza Auto-Szkoła stawia sobie za zadanie takie przygotowanie kandydata na kierowcę, aby nabyte w szkole umiejętności połączone z doświadczeniem zdobytym w praktycznej codziennej jeździe dawały obraz kierowcy, którego nie można będzie nazwać zawalidrogą. Swoim działaniem obejmujemy teren: Warszawa, Raszyn, Falenty, Janki, Michałowice i okolice. Auto-Szkoła Konrad to szkoła przyjazna dla kandydatów na kierowców! Miło nam poinformować, że powoli ale systematycznie się rozwijamy. Dowodem na to jest otwarcie dla wygody naszych Klientów nowego oddziału w Raszynie przy Al. Krakowskiej 80. Od lutego 2008 roku każdy kursant w naszej Auto-Szkole może odbywać praktyczną naukę jazdy samochodami Toyota Yaris - czyli autami spełniającymi wymogi WORD Warszawa w zakresie egzaminu państwowego na prawo jazdy kat. B. Na początku lipca 2008 roku rozszerzyliśmy naszą ofertę o kurs nauki jazdy na kategorię C. Dysponujemy samochodem marki Man. Mamy nadzieję, że ten krok ułatwi życie kandydatom na kierowców ciężarówek. Wiosną 2009 roku uruchomiliśmy naukę jazdy na kategorię prawa jazdy A - naukę jazdy motocyklem. W chwili obecnej możecie ukończyć u nas również kurs prawa jazdy kat. B+E oraz D. Rozwijamy się i uczymy! Odpowiedz Link
grocholica profesjonalne cv by marwiolek1 21.10.10, 21:58 Witam serdecznie Przygotuję dla Ciebie PROFESJONALNE CV ORAZ PROFESJONALNY LIST MOTYWACYJNY Dokument może być przygotowany dla Ciebie w 48 godzin Jestem absolwentką filologii polskiej, mam doświadczenie jako doradca zawodowy, pracuję w zespole Human Resources. Po odbytych szkoleniach wiem na co zwraca pracodawca przy selekcji dokumentów aplikacyjnych. Czy wiesz, że osoba rekrutująca poświęca zaledwie kilka sekund na przeczytanie Twojego CV? Dzięki poznanym technikom- jak stworzyć przejrzyste dokumenty aplikacyjne, pomogę Ci skuteczniej szukać wymarzonej pracy. Otrzymasz ode mnie formularz, który musisz wypełnić i odesłać do mnie. Gotowe dokumenty aplikacyjne prześlę Ci na e-maila w formacie Word w przeciągu 48 godzin. Jeżeli jesteś zainteresowany/a proszę o kontakt na maila mamypogaduszki@gmail.com Koszt za komplet dokumentów 35 złotych. A teraz odrobina humoru, wiadomo, przyda się jak się poszukuje pracy Rozmowa w sprawie pracy: - A jak wygląda u Pana sprawa języków obcych? - Znakomicie... Poza polskim wszystkie języki są mi obce. Odpowiedz Link
diabelmefisto Dziura w drodze - POSZUKUJĘ ŚWIADKA 22.10.10, 00:25 Dziury w drodze - Walka z TU InterRisk i MRDW o. Grodzisk Mazowiecki Drodzy Czytelnicy, Poszukuję świadków ISTNIENIA DZIURY, a zarazem zaniechania obowiazków ze strony Mazowieckiego Zarządu Dróg Wojewódzkich o. Grodzisk Mazowiecki, w jezdni na skrzyżowaniu Alei Jerozolimskich z Ulicą Regulską w Regułach w pierwszym kwartale 2010 roku. Ktoś, kto przejeżdżał tamtędy przez dwa miesiące z pewnością nie był w stanie nie zauważyć tej wielkiej wyrwy. Ja niestety jadąc za poprzedzającym samochodem zauważyłem ... ale nie w porę. Zawieszenie mojego samochodu uległo zniszczeniu. Na miejsce przyjechała policja, były oględziny z protokołem, zgodnie z informacją od pracownika MZDW, który uznał incydent za zaistniały, wezwałem rzeczoznawcę PZMOT. Za ekspertyzę zapłaciłem niemałe pieniądze a auto zrobiłem najtańszym kosztem na oryginalnych częsciach w tanim warsztacie ponieważ służy mi do codziennego dojazdu do pracy. W sumie niecałe 3000 zł. Rejon trzy dni później załatał wyrwę długości ponad 3 metry, szerokości ok 80 cm i głębokości..... 40-50 cm!!! Jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy po prawie pół roku wymiany dokumentów i poganiania ubezpieczyciela (TU InterRisk S.A. Vienna Insurance Group) , który uznał fakt i zasadność moich roszczeń, otrzymałem ODMOWĘ wypłaty odszkodowania z uzasadnieniem, cytuję: "Nie kwestionujemy zatem istnienia ubytku w drodze w dniu zajścia zdarzenia, natomiast wykazujemy, że podejmowane przez Ubezpieczającego (czyli MZDW - przyp. Solo4u) działania mające na celu jak najszybsze zapobieganie bezpieczeństu na drodze przesądzają o braku jego winy za zaistniałe zdarzenie. ... brak jest przesłanki (wykazania elementy zawinienia - vide art. 415 kodeksu cywilnego) umożliwiającej przyjęcie odpowiedzialności za zaistniałe zdarzenie , a co za tym idzie uznania wniesionych roszczeń..." To ja się pytam, gdzie były te KRASNOLUDKI co złamały mi wahacz, felgę, łożysko i oponę pogryzły????? w rowie? To jest jakieś irracjonalne przekonanie drogowców oraz ubezpieczalni, że są nie do tknięcia i że poszkodowany nigdy nie będzie ubiegał się o swoje prawo do wypłacenia odszkodowania, gdy go się odpowiednio wymęczy. A ja im udowodnię, że są w błędzie i płacimy im za to z naszych podatków by wykonywali sumiennie swoje obowiązki. W związku z powyższym APELUJĘ do wszystkich osób, które pamiętają istnienie tej wyrwy w tym miejscu o pisemne potwierdzenie tego faktu do mnie w informacją potwierdzającą, że ta dziura nie wykopała się tuż przed moim samochodem tylko istniała KILKA TYGODNI przed moim incydentem. Oczekuję tylko i wyłącznie uczciwych donosów Proszę także o pomoc prawną osoby, które są w tym kierunku wykształcone. Dobrych ludzi proszę o przesyłanie informacji na adres solo@wp.pl za co bardzo dziękuję ) SZEROKIEJ i RÓWNEJ DROGI! Sebastian D. Odpowiedz Link
pluciennikdorota Jeśli potrzebujesz dobrej krawcowej 27.10.10, 11:01 Masz materiał, pomysł, a brakuje Ci osoby, która ten pomysł pomogłaby zrealizować, skontaktuj się ze mną. Mam doświadczenie, ubrałam już niejedną panią o różnych rozmiarach, pomogę też we wszelkiego rodzaju przeróbkach, szyciu firan ,a także mam doświadczenie w szyciu eleganckich ubranek dla dziewczynek i chłopców (ubranka do chrztu i na inne ważne okazje) tel. 505737925 Odpowiedz Link
lolek1021 Re: Ogłoszenia drobne 29.10.10, 09:55 Witam, Chciałbym polecić firmę mojego brata (www.selektro.republika.pl), która zajmuje się instalacjami elektrycznymi. Firma ma siedzibę w woj. świetokrzyskim, ale w Pruszkowie, u mnie, ma bazę wypadową na Pruszków i okolice (Raszyn, Brwinów, Podkowa Leśna, Michałowice, Ożarów Mazowiecki, itd.). Z racji tego, klienci mogą liczyć na ceny niższe od "warszawskich". Firma Selektro jest wyposażona w najnowszy sprzęt budowlany (np. kucie bezpyłowe) i najnowocześniejsze mierniki elektryczne. Posiada również wszystkie stosowne uprawnienia (SEP). UWAGA: na terenie Mazowsza wykonujemy tylko większe zlecenia - nie wykonujemy drobnych napraw w gospodarstwach domowych. Zapraszam na www.selektro.republika.pl tel.:+48509169917 e-mail: selektro@wp.pl gg: 11143130 Pozdrawiam i zachęcam do skorzystanie z usług Odpowiedz Link