andrzej_zygmuntowicz 11.04.12, 13:36 Jak mnie poinformowano przed chwilą... w dniu dziisiejszym w godzinach porannych zmarł nasz proboszcz Maciej Cholewa. Pokój jego duszy ++ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grocholica Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 13.04.12, 09:07 Informacje na stronie parafialnej Odpowiedz Link
debowa67 Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 15.04.12, 13:19 Cześć Jego pamięci!!! mam zapytanie - czy ktoś z uczestników uroczystości pogrzebowych dysponuje zdjęciami (z piątku, soboty w Raszynie i Sochaczewie) - wiem, że wiele osób robiło zdjęcia, ja byłem zbyt daleko, aby coś zobaczyć, nie mówiąc o zdjęciach - i mógłby je udostępnić? Odpowiedz Link
mkaiper Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 15.04.12, 20:46 Mam zdjęcia z mszy pogrzebowej w Raszynie - podaj mail na mój adres m.kaiper@onet.pl, mogę przesłać. Odpowiedz Link
debowa67 Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 16.04.12, 15:43 adres podałam w mailu - dzieki za pomoc... Odpowiedz Link
debowa67 Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej prośba o zdjecia 18.04.12, 08:08 Witam, Ponawiam uprzejma prośbę o zdjecia z uroczystosci pogrzebowych - może ktoś ma i może je udostepnic.... Odpowiedz Link
mkaiper Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej prośba o zdjecia 18.04.12, 17:23 Proszę zatem o ponowne przesłanie adresu - nie wiem gdzie go szukać. Wielu osobom zdjęcia wysłałam. Odpowiedz Link
debowa67 Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 18.04.12, 19:53 wyslalam maila (po raz drugi) na adres podany we wcześniejszych postach - uprzejmie proszę o sprawdzenie czy korespondencja doszła . Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie Odpowiedz Link
debowa67 Re: ++ Śp. X Proboszcz Maciej Cholewa ++ 19.04.12, 20:12 Bardzo dziękuję za przesłane zdjęcia - trochę straciłam nadzieję, a tu takie miłe zaskoczenie - jeszcze raz bardzo dziękuje (bardzo mi na tych zdjęciach zależało) Pozd. Odpowiedz Link