Dodaj do ulubionych

wspomnień czar

28.08.12, 18:59
witam wszystkich
tak sobie siedzę i myślę czytając te wszystkie (2) blogi że aż żal że nam się jeden z blogerów uspokoił a tak się fajnie zapowiadał. Szkoda ale jak pisze ten drugi (chyba lepszy od pierwszego) to już lada dzień powróci do pisania. Pewnie zastanawiacie się czemu akurat teresa? Jakoś musiałam się nazwać a że jestem znaną osobą w Raszynie to wybaczcie nie chcę by dzieci mnie palcami wytykały. Wystraczy że na blogach jest pełno ciekawości. Pan Sękler w dość ciekawy sposób walczy dziś z władzą z którą chyba na początku trzymał, a Iwicki z tego co wynika u Sęklera od tej władzy się oddala. Tylko pytanie do kogo się przybliża? Oczywiście nie mam na imie Teresa choć nie wiem tego do końca, a i nie jestem z piekła rodem choć może czasem? Po co macie mnie kojarzyć, też lubię czytać i pośmiać się też. Oj panie Grzegorzu S. nie raz jak pan dowali to aż ciarki kobieta ma, choć zazdroszczę tej o której pisze pan Jedyna, bo jak czytam to gdyby tylko powidziała słowo to pan byłby, ale sam pan wie gdzie. Szkoda, że zaprzestał swoje pisanie tzw bloger z falent bo byłam jego wielką fanką. Choć blogi dwa te coś łączy bo jeden żyje miłością swoją a drugi pisał o niej tyle że nie o własnej a swego dawnego oponenta dziś jak rozumiem kolegi z urzędu. Oj w tym sęk pewnie temat podchwyci, choć nie wiem czy zrobi to bo kolegi chyba nie będzie opisywał swego. Żeby historię przybliżyć to chodzi o wiecznego vice wójta i "kogoś" jeszcze z Urzędu. Czytając w tym sęk zauważyłam, że często zamieszcza utwory muzyczne tak więc i ja coś znalazłam może ktoś zauważy tu jakieś podobieństwo?
www.youtube.com/watch?v=dYgaIhIFORQ
czyż nie jest on słodki, jak się do niego chodzi do dziś to coś ma w sobie, ale za moment mogę już nie być teresa_z_hadesa więc nic więcej bo mnie rozgryziecie a mieliśmy tylko przecież przeżyć wspomnień czar
Obserwuj wątek
    • b.brudny_motocykl Re: wspomnień czar 30.08.12, 19:03
      ciekawy wpis i przepraszam że wcześniej nie zaważyłem ale straty nadrobiłem i już na blogu jest a może pani tak konkretnie przyblizy temat o "słodkim charlie" bo tak jak powiedziałem nie odpuści pani... oj wy kobiety potraficie być okrutne. Chłop się może już ustatkował a tu komuś się na wypominki zebrało... nie ładnie oj nie ładnie...
      • teresa_z_hadesa Re: wspomnień czar 30.08.12, 20:53
        panie Grzegorzu, przepraszam grzegorzu bo chyba tak pan woli nie każdy ma tyle czasu co pan. A ja cóż parca, dom, parca. Żeby mnie nie namierzyć to może nie parcuję, kto to wie? A pan mi tu jeszcze sugeruje, że co że nie teresa tylko jakaś na I? Czyli kto Izabela, Iwona, a może Irena? Oj panie blogerze widzę że zaczyna wchodzić pan na grząski teren, kolega "słodki Charlie" może być zły, że ktoś doszukuje się podwójnego dna. Pewnie nie wszyscy będą wiedzieć co i jak więc proponuję cofnąć się wstecz do blogu mego dawnego idola z Falent, dziś koalicjany tego którego tak pięknie kiedyś szkalował. Życie panie grzegorzu, życie. I ma pan rację bo będę drążyła temat bo jak każda kobieta nie lubię jak się inną kobietę oszukuje, a u was mężczyzn jest to wpisane w waszą naturę. O przepraszam pan może inny jest bo zakochany ale ciekawe jak pan już by zdobył co swoje to czy nie byłby pan jak ten "słodki" z teledysku, pewnie pan zaprzeczy i powie, że jest wyjątkiem. Pewnie tak jest.
        • b.brudny_motocykl Re: wspomnień czar 01.09.12, 23:26
          halo gdzie jesteś tereso? kolega mnie się pytał o dalsze rozwinięcie wątku... powspominajmy dalej razem... tak by czar nie prysł... mam nadzieję że jutro teresa też będzie na dożynkach? ale kogo tam nie będzie... ponoć ludzie ciekawi wykonania piosenki + tej niespodzianki przez Izabelę cóż trzymać kciuki i kibicować trzeba...
          • teresa_z_hadesa Re: wspomnień czar 02.09.12, 07:51
            jestem i proszę się nie martwić będę wraz ze znajomymi którzy nawet przyjadą z daleka by usłyszeć naszą Celinę a jedna z koleżanek do tego stopnia jest fanką Celiny że jak ogląda titanica to płacze ja borsuk. Do zoabczenia i mam nadieję że koleżanka się nie poryczy smile
            • sekler Re: wspomnień czar 17.06.16, 19:02
              choć minęło prawie 4 lata to wciąż piosenki na topie dziś www.youtube.com/watch?v=bjPobZ5Yxa8
    • nowynaforum_raszyn Re: wspomnień czar 17.06.16, 22:54
      Baba Jaga to Ty?
      • sekler Re: wspomnień czar 18.06.16, 00:06
        nie baba yaga to jakaś baba a nie ja... a czemu pytasz się o babę? Przecież wszyscy wiedzą kim jest baba yaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka