Dodaj do ulubionych

Jeśli lubisz Grocholicę

21.10.14, 08:34
polub jej stronę na facebooku.

Zachęcam do polubienia mojej strony poświęconej Mojemu Miejscu na Ziemi czyli Nowym Grocholicom.

Zachęcam też do sugerowania o czym pisać i jak aktywizować to miejsce wirtualnie i realnie

www.facebook.com/NoweGrocholice
Obserwuj wątek
    • slarix62 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 10:02
      Grocholico, a nie myślałaś o startowaniu na radną?
      Uprzedzając Twoje pytanie, ja nie mam czasu i sił na to.
      • starix62 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 12:11
        Slarixie, ty dalej masz strach w oczach ! Każdy ale to każdy, który nie zgadza się z twoją teorią spiskową, jest dla ciebie potencjalnym kandydatem na Radnego. Każdy nowy radny, będzie sto razy lepszy od tych lizusów zarebowych, co to nie umieją samodzielnie myśleć, a na zawołanie to tylko potrafią podnosić pęcinki ( za następnymi kredytami ) ! Nara.
        • trakt_grocholicki Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 19:28
          Ale Grocholica startuje na radną z Grocholic smile
          • starix62 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 22:37
            jeśli ma startować, to gratuluje jej wygranej ! Żadne Haczkury, żadne żałosne kandydatki zaręby, pani nie przebiją. Nara.
            • grocholica Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 23:09
              Dziękuję, bo ja też lubię grocholicę i mam nadzieję, że w realu nie będzie gorsza niż w neciesmile
            • opozycjonista14 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 21.10.14, 23:15
              Szczerze kibicuję! jeśli i ja "przejdę" z przyjemnością będziemy współpracować dla dobra naszego nowego miejsca na ziemiwink
              PS. Grocholicę lubię od dawnawink
              • starix62 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 22.10.14, 20:07
                Ja, też. Nara.
    • lechujarek69 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 23.10.14, 10:05
      A jeśli Grocholica lubi i szanuje forumowiczów, to mam nadzieję że przychyli się do prośby o usunięcie starych nieaktualnych linków ze strony głównej:

* Spółka Wodna
      BLOGI: Rafał Ulewicz
      FORA: Rozwoju Gminy Raszyn
      • grocholica Re: Jeśli lubisz Grocholicę 23.10.14, 10:16
        Lubi lubi tylko mam nadzieję, że nikt się nie obrazi
        Teraz w okresie przedwyborczym to będę mało aktywnym moderatorem, żeby nikt o nic mnie nie posądzałsmile Tylko wyrazy niecenzuralne będę usuwaćsmile
        A spółka wodna to chyba jakiś adres w internecie powinna posiadaćsmile
        • lechujarek69 Re: Jeśli lubisz Grocholicę 23.10.14, 10:25
          Z tego co się dowiadywałem, to w sprawach rowów melioracyjnych i zalewania najlepiej kontaktować się z urzędem gminy, a nowa spółka wodna strony nie ma. Pan Aranowski zablokował chyba poprzednią? Dlatego prośba o usunięcie linku do nieaktywnej strony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka