tuurodzony 01.04.15, 11:54 Będąc rano na wycieczce widziałem stado bocianów nad Raszynem. Dwa z nich nie poleciały dalej tylko siadły na budynku gminy i bardzo się spiesząc, zaczęły wić gniazdo. Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 12:35 A to, że się spóźniły... Bo już lata temu para bocianków zrobiła sobie z naszej gminy ciepłe gniazdko i urodzajną łączkę i myślą że jest ich. Doją ja i doją... Szkoda, że te nasze bociany chociaż na zimę nie odlatują! Po za tym, takie wpisy jak ten to przykład prawdziwego internetowego trolowania, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby nie odpowiedzieć Odpowiedz Link
tuurodzony Re: Dziś widziałem 01.04.15, 12:51 Dziś jest dzień mówienia nieprawdy, więc nie szpanuj yntelektem Odpowiedz Link
nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 13:17 To dlaczego Zaręba, jego przyboczny bociek Kucharski, Lechańska i Chmielewski kłamią cały rok? A tak na marginesie, tuurodzony nie wiem czemu, ale od jakiegoś czasu męczy mnie myśl, że Ty też jesteś bocianem, do tego pracujesz w urzędzie, a twój nick ma nas, "yntelygentnych" zmylić Powiedz prawdę... Ps. każda okazja jest dobra żeby zabłysnąć swym ilorazem Odpowiedz Link
tuurodzony Re: Dziś widziałem 01.04.15, 19:05 Raz jednego myśl dręczyła, biedny myślał że ma trypla, a to była zwykła kiła. Odpowiedz Link
nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 19:32 No no... Tuurodzony to jest dopiero yntelygentny i elokwentny Jak ja śmiem z Tobą w polemikę wchodzić... Ps. Pracujesz w urzędzie i jesteś bocian? Odpowiedz Link