mieszkaniec_dawid 29.12.15, 14:18 Ciekawe wieści niesie nam na blogu Sękler. Który to radny panie Sękler ma księdza za ojca. Mam nadzieję że nie mojego rejonu bo już trzeci raz bym nie zagłosował a co do rady gminy to ta jakoś cicho siedzi. Widać chyba dobrze pracują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eust_achy Re: radny 29.12.15, 14:20 A kogo to obchodzi, czy radny ma za ojca księdza, kucharza czy profesora? Ważne, co robi i jak. Odpowiedz Link
mieszkaniec_dawid Re: radny 29.12.15, 14:37 Panie Eustachy ważne bo ja osobiście nie chciałbym mieć ojca ani geja, księdza, komunisty czy złodzieja. Co do pana słów to ma pan rację wazne jak robi no i czy robi dobrze. A czy robi dobrze to chyba najlepiej będą wiedzieć wyborcy już za kilka lat. Syn księdza może być lepszym radnym niż każdy inny pod warunkiem że się własnego ojca nie wstydzi. Tylko kto by na takiego głosował jak u nas wiadomo jakie społeczeństwo jest. Jak czytam blog Sęklera to jedno co z niego mogę wyciągnać że naszą gminą od dawna powinni się inni zainteresować. Pozdrawiam panie Sękler i czekam na więcej wieści. Szkoda że Iwicki przycichł ale ten jak wieśćgminnaniesie jest bombą z opóźnionym zapłonem Odpowiedz Link
sikorka-79 Re: radny 29.12.15, 15:54 A ja się zastanawiam panowie jakim radnym byłby nasz bloger? I czy i jak szybko by go do swojej drużyny kupił Zaręba. Jak się go czyta to wynika z tego że za nic by się nie sprzedał choć różne słuchy o im chodzą po Raszynie. No bo jeżeli taka jedna go owinęła wokół palca to pewnie jest coś za co by się dało go kupić. No i bardzo bym go chciała kiedyś zobaczyć w radzie gminy i wiem że by się działo. A jeszcze by było ciekawiej jakby radną została jego miłość. Odpowiedz Link
sekler Re: radny 29.12.15, 23:53 też się zastanawiam... na pewno nie byłbym łatwym dla Zaręby. Co do Moniki to ciekawie by było gdyby ona była radną Rybia, ja Raszyna... oj... A co do radnego syna księdza by nie wzbudzać sensacji wśród mieszkańców (bo sam się nie przyzna) to niech starix coś ujawni bo mnie ludzie zamęczą chłopie na mailach... Odpowiedz Link
sekler Re: radny 31.12.15, 15:35 wczoraj jeden z kolegów przypomniał mi iż na tymże forum ponoć atakują mojego ojca... hmm postanowiłem sprawdzić raz jeszcze... może ktoś coś dopisał. Cisza. Wytłumaczyłem koledze, że nie mojego oojca a piszą coś że jeden z naszych radnych ma ojca księdza. Hmm w sumie ponoć to nic dziwinego bo co 6-ty ksiądz ma w Polsce dziecko więc czemu akurat ten nie miałbyby być takim dzieckiem. Tyle że jak niedotyczy to kogoś bliskiego lub kogoś kogo znamy to tak nie dziwi ale już w przeciwnym razie tak. No i może dlatego zarówno dzieci się nie przyznają jak i ojcowie (księża) do swych potomków. tak więc kolego mój nie zauważyłem by ktoś mojego ojca atakował... Odpowiedz Link