sekler 29.03.16, 19:09 rozwiązanie siłowe którego nie popieram... miało miejsce w ostatnich dniach w Raszynie... Nosił wilk razy kilka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoper57 Re: wpier*ol 29.03.16, 19:52 na zjawisko twojej głupoty niestety rozwiązania nie ma, nawet siłowego... Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 29.03.16, 21:39 no właśnie że jest panowie a złapać mnie za pisanie prawdy wywieźć gdzieś do lasu w łeb i po problemie kto będzie szukał sprawców? jakiś tuurodzonych, stoperów, frajerów... lub druga wersja podać mnie pod sąd, no tyle że tu się trzeba ujawnić. No który z was s********y się odważy zrezygnuje z niku i pójdzie do sądu? Czekam Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: wpier*ol 29.03.16, 22:08 cos ty stoper taki ciety na seka,przeciez go nikt nie czyta Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 29.03.16, 22:23 no właśnie "nikt" Monika nie, w Urzędzie wciąż blog zakazany i zablokowany do czytania... a po pracy to ludzie nie maja czasu czytać. No tylko nie wiem skąd te 207 tysięcy się wzięło, ale to nie dzięki mieszkańcom panie Zaręba. Odpowiedz Link
stoper57 Re: wpier*ol 29.03.16, 23:00 do zoo też sporo ludzi chadza, ale słoni czy hipopotamów jakoś nikt hodować nie zamierza.. Popatrzeć tak z ciekawości i owszem. Blog sęklerowy też lekturą szkolną nie będzie.. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: wpier*ol 29.03.16, 23:22 chodzenie do zoo a czytanie seka jednak robi roznice Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 29.03.16, 23:35 nigdy nie mówiłem, że chcę być aż tak znany żeby mnie w szkole czytać, choć kto wie może jak już mnie nie będzie (czyli niedługo) Odpowiedz Link
stoper_mirek Re: wpier*ol 29.03.16, 21:47 stoper -tak mi się coś zdaje ,że to Ty Nasz słynny wice !!! i to Ty może dostałeś od Pana I. co? Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 29.03.16, 22:27 o witamy nowego forumowicza mam nadzieję, że na dłużżej i na stałe stoper_mirek. Widać wystarczy rzucić ciekawy wątek a już się robi gorąco. Panowie Jackowski przepowiedział, że będzie taki czerwiec a nie marzec. Ja proponuję zrobić kolejny turniej w Raszynie bokserski i niech pan I. wyzwie pana Ch. chętnie wpadnę i może postawię na jednego z w/w zgadnijcie na którego...? A w przerwach jedna pani by nosiła tabliczki z kolejnymi rundami... Stoper_mirek podejrzewasz, że stoper to mirek, nie chyba nie no co ty on? Taki grzeczny co to by ponoć nikogo nie skrzywdził... Odpowiedz Link
stoper57 Re: wpier*ol 29.03.16, 23:04 tak, i wice, i wójt, i sekretarz - do wyboru Pozostają jeszcze panie - Klimaszewska, Adamiakowa, Lechańska i inne... Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 29.03.16, 23:37 stoper a czemu mówisz o Klimaszewskiej, czy Lechańskiej? Myślę, że chcesz odwrócić uwagą bo cię stoper_mirek dobrze podsumował Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 30.03.16, 13:14 i co panowie dziś cisza? Szkoda... pewnie blog jak i forum to czyta pan Iwanicki (nie piszę I. bo się kiedyś obraził) tak więc proszę jego może o odpowiedź w temacie. No chyba, że nie może odpowiedzieć z przyczyny wiadomej. jak się też dowiedziałem od sikorek i wróbelków zaprzyjaźnionych z rodziną Iwanickich to ponoć nieszczęścia chodzą parami bo żona pana Iwanickiego złamała nogę... ponoć "spadła" ze schodów jak twierdzi. A co do "samorządowca" to jak wczoraj kolega przez telefon mi powiedział też samorządowiec bez cudzysłowia, że pewnie jak się przeprowadził na niebezpieczną część miasta Pruszków to wiadomo (jak w Pruszkowie)... Ciekawe jest to, że złamana noga jak i pobicie zbiegło się w jednym czasie... może coś powie nam pan Paweł i niech nie uważa mnie za swego wroga bo wróg mego wroga zawsze moim przyjacielem jest (jak mówi PiS-mo) panie Pawle Odpowiedz Link
stoper57 Re: wpier*ol 30.03.16, 18:01 Sękler, wbrew twojemu przeświadczeniu, że jesteś niezbędny, jedyny i niezastąpiony - ludzie na tym świecie potrafią i raczej wolą załatwiać swoje sprawy sami, bez czyjegoś (twojego) pośrednictwa. Tyle, że ty w poszukiwaniu "sensacji" uwielbiasz - jak się wydaje - pakować się z buciorami... I wydaje ci się, że w ten sposób kontrolujesz Raszyn - prywatny i publiczny.. Odpowiedz Link
sekler Re: wpier*ol 30.03.16, 20:23 stoper, wbrew twoiemu przeświadczeniu powiem ci tak nie jestem jedyny któremu się taki stan rzeczy w Gminie Raszyn nie podoba. No właśnie jak widać na załączonym obrazku jeden pan z drugim panem "załatwił" sprawę bez pośredników. Bo gdyby to odbyło się za pośrednictwem można wtedy mówić o "działając wspólnie i w porozumieniu" spóściło się komuś lanie... Pakowanie z buciorami to chodzi ci pewnie o to, że nie podoba mi się zachowanie osoby publicznej Chmielewskiego? Zapytam tak a co ty masz z nim wspólnego? Rodzina jakaś?... a może sam jesteś kolego Chmielewskim tak więc najwyższy czas się przyznać a nie grać w ch*ja. Wiśniewski, Aranowski może się podpisać (no i ja) to chyba ty też. Osoba publiczna gdy zachowuje się niegodnie nie chroni jej żadne prawo... to jest nie tylko moje zdanie. Mam nadzieję, że niedługo ci to stoperze Chmielewski udowodnię Odpowiedz Link