angelka.1988 05.01.12, 17:47 Czy w pobliżu ul. Słowackiego jest jakiś sklep z wózkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelka.1988 Re: Katowice 05.01.12, 18:12 Znalazłam takie: Ala ma kota ul. Chorzowska EneDueRabe ul. Pola Fido ul. Przemysłowa Mikołowska ul. Kasja W którym jest najwiekszy wybór? Czy znajdę tam nunę pepp? Odpowiedz Link Zgłoś
angelka.1988 Re: Katowice 05.01.12, 18:20 angelka.1988 napisała: > Znalazłam takie: > Ala ma kota ul. Chorzowska > EneDueRabe ul. Pola > Fido ul. Przemysłowa > Mikołowska ul. Kasja > W którym jest najwiekszy wybór? Czy znajdę tam nunę pepp? Kasja Ul.Mikołowska Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Katowice 05.01.12, 21:08 w fido na pewno nuny nie ma, bo ten sklep odwiedzam regularnie:) na pewno nunę widziałam w "Boćku" w Zabrzu :) zresztą tam jest bardzo duży wybór więc warto się przejechać:) W kasji nigdy nie byłam, więc nie wiem jaką mają ofertę. W ala ma kota ostatni raz byłam w te wakacje i dominowały jedo, x lander,mutsy, deltim, a z lekkich espiro i baby design. W ene due rabe maclareny, silver crossy, quinny zapp, joolz,p&t tyle pamiętam, najlepiej zadzwoń i zapytaj bo oferta mogła się zmienić:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia22.0 Re: Katowice 06.01.12, 11:07 na chorzowskiej zlikwidowali ala ma kota i przeniesli bodajze na w.pola do wczesniej istniejącego i tak jak pomilak sadze ze albo bociek zabrze albo viki tez zabrze:) ale jak masz blisko fido tez zajrzyj zalezy czego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś