Dodaj do ulubionych

Oo hello madafakers ^^ ;)

09.12.15, 19:57
Coś mnie ominęło? jakieś nowości? ploteczki? zbiorowe samobójstwa tudzież orgie? :P
Czytać jakby nie ma co - ludu brak - treści marne - nawet Brzask się poddała ;) i tutaj wielki szacunek za asertywność - serio

U mnie jak to u mnie - 10 kroków do przodu 2 do tyłu - i tak w kółko ale jednak i mimo wszystko do przodu się cofam ^^
Obserwuj wątek
    • demantio9 Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 10.12.15, 01:31
      na razie nie wiem za bardzo jak się wmieszać w tłum, ale przeżyłem cos wyjątkowego co mnie wciąga i fascynuje. Jestem głodny tej wiedzy.... chciałbym pogadać ale może oszczędzę beztreściwego gadania jaki może pytań które były tu setki razy zadawane. Ale staram się pogłębiać w ta tajemniczość

No może jedno pytanie, czy mnie tak naprawdę kochała czy byłem po prostu jednym z wielu...

Czy byłem dla niej tym Herkulesem czy po prostu chciała abym w to uwierzył....

W ostatniej naszej rozmowie powiedziała mi ze miałem czas aby się dowiedzieć co było prawda a co nie...hmmm

A tu cos macie wampirki tak na dobranoc

Love is like a headshot

na razie nie wiem za bardzo jak się wmieszać w tłum, ale przeżyłem cos wyjątkowego co mnie wciąga i fascynuje. Jestem głodny tej wiedzy.... chciałbym pogadać ale może oszczędzę beztreściwego gadania jaki może pytań które były tu setki razy zadawane. Ale staram się pogłębiać w ta tajemniczość

No może jedno pytanie, czy mnie tak naprawdę kochała czy byłem po prostu jednym z wielu...

Czy byłem dla niej tym Herkulesem czy po prostu chciała abym w to uwierzył....

W ostatniej naszej rozmowie powiedziała mi ze miałem czas aby się dowiedzieć co było prawda a co nie...hmmm

A tu cos macie wampirki tak na dobranoc

Love is like a headshot
      vimeo.com/63277960
      • toxic_chick Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 10.12.15, 21:58
        Nie rozmawiam z Tobą i nigdy nie będę
        Jesteś bardzo ale bardzo chory i tak bardzo, że żałuje, że nie mam mocy sprawczej żeby zwyczajnie zakazać Ci bywanie tutaj i w innych miejscach publicznych - pod dziesiątkami profili, które tworzysz tylko po co żeby ktoś zwrócił na Ciebie uwagę! jakby ogarnij się i won stąd albo będą konsekwencje i to jest jakby obietnica
        • demantio9 Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 10.12.15, 22:41
          aha, eeeee....okeeeej tez mi milo,
          odczowam pierwsze oznaki ze trafilem na wlasciwe forum :)
    • marekgazek Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 14.12.15, 10:22
      No proszę, kto się odezwał. ;) Jak widać nie ma nowych rozjechanych amatorów borderów. Reszcie, jak to w życiu bywa, przeszło z czasem. Pozdrowionka :)
      • tomaszzamojski Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 16.12.15, 21:31
        hehe - czyli forum spełnia swoja rolę :-). Świadomośc rośnie w społeczeństwie i coraz mniej chetnych na bepedetki :-)
      • toxic_chick Re: Oo hello madafakers ^^ ;) 19.12.15, 19:49
        Ależ oczywiście, że są i zawsze będą ;) mowa o amatorach osób zaburzonych - w tym BPD - absolutnie nie utożsamiać z bywalcami forum, piszącymi - i z samym forum... (mowa o życiu) taka oto heca, że forum o borderline ma mało wspólnego z borderline ^^ a zaburzonych tak czy owak w cholerę - psychopatów też i to takich co nie koniecznie wiedzą o tej stronie, a nawet jeśli to nie mają ochoty się dzielić ani pytać o rady (od tego są przyjaciele, rodzina, lekarze)

Moja odwieczna rada: szacunek wobec samego siebie, stawianie granic i zero toksycznych związków! Skoro ja jestem w stanie to przyjąć do wiadomości to chyba każdy "zdrowy" człowiek również

Moja odwieczna teoria: zaburzenia przyciągają zaburzenia.. małe, tycie ale jednak... nikt nie tkwi w syfie, jeśli syfu nie zaznał. Kropka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka