pokrzywawsx 25.03.08, 18:28 Witam wszystkich zebranych.. Zainteresowanym,i zapewne zdesperowanym osobom z borderline proponuję spotkanie.. choćby w najbliższy weekend. Paulina (25) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pchla999 Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 29.03.08, 22:50 :) podoba mi sie okreslenie zdesperowanym moze i ja bym sie spotkala Odpowiedz Link
liczby-11 Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 14.09.08, 20:31 Czy spotkaliscie sie juz? Napiszcie cos o Waszym spotkaniu. Odpowiedz Link
pokrzywawsx Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 31.03.08, 17:05 Cieszy mnie wasz odzew, choć nielicznych, ale zawsze to jakiś początek.. Proponuję bezpośredni kontakt e-mailowy: perlisty@onet.eu Odpowiedz Link
pokrzywawsx Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 18.08.08, 18:08 Witam ponownie W ten oto sposób aktualizuję ogłoszenie. Zapraszam Odpowiedz Link
yume.wo.uso Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 24.08.08, 14:43 Na jakich zasadach? :D Odbyło się w ogóle poprzednie? Odpowiedz Link
liczby-11 Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 05.09.08, 19:07 Szkoda, ze nie w KRAKOWIE> W GORE SERCA!!!!!!!! Odpowiedz Link
pokrzywawsx Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 26.09.08, 18:34 a i owszem aktualne a że na forum zaglądam sporadycznie kontakt e-mailowy proponuję perlisty@onet.eu Odpowiedz Link
grey-man Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 27.09.08, 08:36 kiedy i gdzie podajcie dokladnie i jestem Odpowiedz Link
grey-man Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 04.11.08, 19:50 ja zdecydowanie jestem za ale i tak nic z tego nie bedzie mam wrazenie ze proporcjonalnie jest na forum iecej ciekawskich i zdziwaczalych niz nas bpd-owcow Odpowiedz Link
annmargret Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 13.01.09, 22:29 Ja się chetnie spotkam. NAwet, a tym bardziej jesli mialoby byc tylko kilka osob. Lepszy kontakt ;) Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 18.01.09, 21:04 również sie chętnie spotkam; proszę o kontakt: anke2@o2.pl Pomysł jest super, więc nie odmawiajmy sobie tej szansy:) Annmargaret, czekam na maila:) Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 18.01.09, 21:07 ps. zwróciłam się do Annmargaret, bo była tu , na forum, kilka dni przede mną. Ale oczywiście mam nadzieję, że zbierzemy się jakąś małą grupką. pozdrawiam Odpowiedz Link
annmargret Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 20.01.09, 10:46 No poki co kontaktowalam sie z Paulina25. To jestesmy we 3 poki co. Czekamy na jeszcze kilku chetnych, moze jacys faceci ;P bo jakos ciezko mi BPD skojarzyc z facetami.... Odpowiedz Link
grey-man Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 20.01.09, 12:58 zdecydowane tak i za jesli chodzi o spotkanie ja juz sie ciesze.......a Wy??????? hej no gdzie optymizm i usmiech bedzie ok zobaczycie goraco pozdrawiam grey-man Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 20.01.09, 16:25 hej! bardzo fajnie, że jesteśmy - to już 4 osoby, więc jak najbardziej można zamiawiać stolik;) Czy odpowiada Wam najbliższy weekend? Jest fajna knajpka blisko metra Marymont, taka bezpretensjonalna , na luzie, wyleciała mi nazwa... A może są inne propozycje? Pozdrawiam:) Juleczko, załóż temat o spotkaniu, a nuż się znajdą chętni. Odpowiedz Link
annmargret Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 20.01.09, 18:21 Ja w najblizszy weekend wyjezdzam na zjazd na studia do innego miasta wiec nie moge. Zaczekajmy jeszcze z tydzien - moze jeszcze ktos dojdzie ;) Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 21.01.09, 14:32 annmargret napisała: > Ja w najblizszy weekend wyjezdzam na zjazd na studia do innego miasta wiec nie > moge. Zaczekajmy jeszcze z tydzien - moze jeszcze ktos dojdzie ;) Mogę czekać, annmargaret - za tydzień też jestem w Wwie Odpowiedz Link
bojakinaczej Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 27.01.09, 04:48 chcecie faceta z bordeline to ja moge przyjsc byle przed 15 luty Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 21.01.09, 14:30 Knajpka, o której pisałam, to Pracovnia pracovnia.h2.pl/artclub/ co Wy na to? Odpowiedz Link
annmargret Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 27.01.09, 13:05 Trudno na tej stronce cos znalezc... jakas galerie zdjec czy info o lokalu. Ok, czekamy na wiecej osob, zwlaszcza na facetów z BPD :P I jakis termin mozna wstenie ustalac. Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 30.01.09, 13:46 Niestety dopadła mnie grypa.:( Nie dam rady spotkać się w ten weekend. Odpowiedz Link
grey-man Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 08.02.09, 11:57 kochani kiedy to spotkanie bo czekam z niecierpliwoscia piszcie do mnie pmpk@op.pl Odpowiedz Link
anna.dorota Re: WARSZAWA-SPOTKANIE 08.02.09, 23:39 cały czas jestem ZA. pracowałam w sb., więc nie miałam powera na spotkanie w ten weekend. ale mam to w głowie:) Odpowiedz Link