stardusts 20.03.09, 13:23 Witam ja raczej depresyjna i w stronę ChADu jestem, ale mam nadzieje ze mnie stąd nie wyrzucicie....Aktualnie depresja mnie dopadła i bycie za szybą, w dół dół główką o stół niestety... :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czita88 Re: Dzień dobry 20.03.09, 14:10 Znam to... Moze przeczekaj te złe godziny, po prostu czekaj az minie. Nie rob nic glupiego... Wiem jakie mysli wtedy przychodza i że zadne pocieszanie nic nie da... Odpowiedz Link
stardusts Re: Dzień dobry 20.03.09, 14:23 Czita u mnie to niestety dni,rzadko godziny...najgorsze są skoki ze skrajności w skrajnośc...Leki lekami pomagają, najtrudniej mi wtedy myśli przekonać ze będzie dobrze.... Odpowiedz Link
liczby-11 Re: Dzień dobry 20.03.09, 16:47 Witajcie na tym forum. Mysle, ze dzieki Wam nie bedzie to martwe forum martwych dusz. stardusts czy podejmowalas kiedys psychoterapie? Psychofarmakologia jak najbardziej, ale praca z terapeuta nad uswiadomieniem sobie Twojego wewnetrznego konfliktu jest u kazdej osoby chorej na jakiekolwiek zaburzenia wskazana... Ona na pewno nie zaszkodzi Ci...Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link
stardusts Re: Dzień dobry 24.03.09, 12:19 Hej Liczby-11 jestem na psychoterapi od 3.5 roku mniej lub bardziej intensywnej...ale oststnio jakos sie w sobie zamknelam i od 3ech tyg unikam pojscia na wizyte- gdzies moje ja sie schowało pod kołdrę i mówi pie&*** nie robie..:( Odpowiedz Link
liczby-11 Re: Dzień dobry 24.03.09, 14:40 Dlatego zamknelas sie, bo cos chociaz jest bolesne zaczyna dzialac na Twoja korzysc... Twoje JA jak i kazdego czlowieka jest silne, nie chce podjac walki o Siebie dla siebie... Konflikt ze soba ma kazdy czlowiek... a co dopiero chory. Nasze EGO ciagle przerasta nas...Oprocz podstawowego leczenia warto podjac psychoterapie... A jakie leki obecnie zazywasz? Odpowiedz Link