Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

20.03.09, 13:23
Witam ja raczej depresyjna i w stronę ChADu jestem, ale mam nadzieje ze mnie
stąd nie wyrzucicie....Aktualnie depresja mnie dopadła i bycie za szybą, w dół
dół główką o stół niestety... :(
Obserwuj wątek
    • czita88 Re: Dzień dobry 20.03.09, 14:10

Znam to... Moze przeczekaj te złe godziny, po prostu czekaj az
      minie. Nie rob nic glupiego... Wiem jakie mysli wtedy przychodza i
      że zadne pocieszanie nic nie da...
      • stardusts Re: Dzień dobry 20.03.09, 14:23
        Czita u mnie to niestety dni,rzadko godziny...najgorsze są skoki ze skrajności w
        skrajnośc...Leki lekami pomagają, najtrudniej mi wtedy myśli przekonać ze będzie
        dobrze....
        • liczby-11 Re: Dzień dobry 20.03.09, 16:47
          Witajcie na tym forum. Mysle, ze dzieki Wam nie bedzie to martwe forum martwych
          dusz. stardusts czy podejmowalas kiedys psychoterapie? Psychofarmakologia jak
          najbardziej, ale praca z terapeuta nad uswiadomieniem sobie Twojego wewnetrznego
          konfliktu jest u kazdej osoby chorej na jakiekolwiek zaburzenia wskazana... Ona
          na pewno nie zaszkodzi Ci...Pozdrawiam serdecznie...
          • stardusts Re: Dzień dobry 24.03.09, 12:19
            Hej Liczby-11 jestem na psychoterapi od 3.5 roku mniej lub bardziej
            intensywnej...ale oststnio jakos sie w sobie zamknelam i od 3ech tyg unikam
            pojscia na wizyte- gdzies moje ja sie schowało pod kołdrę i mówi pie&*** nie
            robie..:(
            • liczby-11 Re: Dzień dobry 24.03.09, 14:40
              Dlatego zamknelas sie, bo cos chociaz jest bolesne zaczyna dzialac na Twoja
              korzysc... Twoje JA jak i kazdego czlowieka jest silne, nie chce podjac walki o
              Siebie dla siebie... Konflikt ze soba ma kazdy czlowiek... a co dopiero chory.
              Nasze EGO ciagle przerasta nas...Oprocz podstawowego leczenia warto podjac
              psychoterapie... A jakie leki obecnie zazywasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka