Dodaj do ulubionych

Katowice i okolice

14.02.11, 13:02
Szukam osoby do wspólnych podróży, tych dalekich i tych bliskich. Kogoś, kto ma ochotę czasem bez planowania i zastanawiania się dokądś pojechać, a nie zawsze ma z kim. Tak ad hoc. Kogoś, kto lubi zwiedzać, odkrywać, poznawać. Ktoś dla kogo podróż bywa przygodą i radością samą w sobie. Kogoś, z kim można pojechać do ościennego miasta, do kina, czy na druga półkulę. Kogoś, kto nie narzeka, jest uśmiechnięty i jest po 30 :)
Obserwuj wątek
    • ivis Re: Katowice i okolice 14.02.11, 13:09
      tak, tak, tak - prosze o kontakt via mail :))
    • flyfate Re: Katowice i okolice 15.02.11, 21:24
      Odezwij się:)
      • vogue40 Re: Katowice i okolice 15.02.11, 21:59
        to ja też się chcę dopisac jakby co:)) Koleżankę flyfate tutaj pozdrawiam:)) przydałoby sie wyskoczyć do kina:))
        • flyfate Re: Katowice i okolice 16.02.11, 13:08
          Kiedy idziemy do kina?
          Dawno nie byłam wiec repertuar otwarty.
          pozdrawiam
          • lakrits Re: Katowice i okolice 25.02.11, 18:11
            No to kiedy idziemy?;)
    • alexianr1 Re: Katowice i okolice 19.02.11, 09:57
      Witam! Ja również szukam:) Dawałam nawet kiedyś jakieś ogłoszenia ale zauważyłam,że ludzie wolą propozycje konkretnego wyjazdu ze sprecycowanym terminem i kosztem, a na takie luźne ogłoszenia jakoś niewielki był odzew.
      Może teraz się uda;) Widzę,że napisało jeszcze kilka osób- można by stworzyć jakąś katowicką grupę wyjazdowo-rozrywkową?
      pozdrawiam
      Nie zaglądam tutaj zbyt często więc proponuję kontakt mailowy. mój mail: syrokomla@vp.pl
    • winodolski Re: Katowice i okolice 26.02.11, 18:14
      Moze jest ktos chetny zwiedzac zamki w polsce czechach lub w slowacji,a moze wycieczka do zamkow nad loara lub zamki bawarskie,ja z malopolski
      • awitch Re: Katowice i okolice 28.02.11, 08:56
        O tak, zamki! Jaki jest przewidywany termin i długość wyjazdu? Podróż 'na własną rękę'?
    • winodolski Re: Katowice i okolice 02.03.11, 21:24
      jesli zamki czeskie i slowackie to wlasnym samochodem na sobote i niedziele ,a zamki nad loara to z biura podrozy ale dopiero od kwietnia ,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka