Dodaj do ulubionych

samotni gorsi!???

10.06.11, 08:18
Jestem rozgoryczona bo okazuje się że człowiek starszy i samotny nie ma takich samych praw jak w "parze" chciałam sobie sama pojechać nad jakieś jeziorko, pokajakować, sama nacieszyć się pięknem natury, namalować trochę obrazów i co?... nie mogę bo są tylko pokoje wieloosobowe, i w dwójce muszę zapłacić za drugie puste łóżko! Z polskiej emerytury??!! Nie powiem co mnie trafia!..
Czy jest na to jakieś rozwiązanie? A może ze mną jest coś nie tak? Może powinnam w moim wieku 60+ siedzieć w fotelu z pilotem w ręku? Albo lepiej w przychodni lekarskiej?!!!!
Obserwuj wątek
    • meg-an44 Re: samotni gorsi!??? 10.06.11, 12:34

• jakkalina Re: samotni gorsi!??? 10.06.11, 19:01
        Namiot... to dobry pomysł... muszę to przemyśleć. Dziękuję za radę i serdecznie pozdrawiam.
        • biblio125 Re: samotni gorsi!??? 12.06.11, 14:44
          Witaj jakkalina:)
          Mam podobny problem, szukałam miejsca dla siebie nad morzem na lipiec lub sierpień i niestety, nie chcą tam takich jak ja...Jedźmy zatem razem...Ty malujesz,ja fotografuję...Pozdro:)
          El.
          • anula36 Re: samotni gorsi!??? 16.06.11, 23:32
            A ja nie rozumiem, jak w dobie internetu kiedy wszystkie noclegownie maja swoje strony internetowe, mozna nie wytrzec 1 osobowego pokoju:)
            Moge podeslac pare linkow do takich miejsc , jakbys jeszcze byla zainteresowana.
            • anula36 Re: samotni gorsi!??? 16.06.11, 23:33
              nie wypatrzec oczywiscie.
              • mavera7 Re: samotni gorsi!??? 16.06.11, 23:43
                dlaczego gorsi? ja nie chcę wyjeżdżać sama. dużo przyjemniej dzielić z kimś wrażenia. a ty lubisz sama wyjeżdżać?
                • jakkalina Re: samotni gorsi!??? 29.06.11, 05:13
                  mavera7 jestem trochę wybredna i wolę być niezależna niż na siłę szukać drugiej osoby.
                  Zresztą być sam na sam ze sobą, z przyrodą, gdy nikt nie brzęczy za uszami..... to sama przyjemność. :-)
      • lew-gl Re: samotni gorsi!??? 29.06.11, 11:09
        Drogie Panie,
        Żle wybrać towarzystwo do wojaży to ryzyko przynajmniej zepsutych wrażeń - gdy jeden chce się smażyć, a drugi biegać, jeden na dyskotekę, drugi na odludną skałę o zachodzie słońca... Najpierw należy uzgodnić priorytety :).
        A co do planów namiotowych, wybieramy się w dwójkę, póki co, ale ... w grupce raźniej i koszty się dzieli - planowane paliwo + winiety - ok. 1650 PLN. Opis wyjazdu zamieściłem pod linkiem:
        www.twoja-podroz.pl/podroz/140143/Dalmacja+pod+namiotem
        Gdyby ktoś był zainteresowany - proszę kontakt.
        Pozdrawiam,
        Adam
        • jakkalina Re: samotni gorsi!??? 03.07.11, 10:57
          Witaj! Twoja propozycja - fantastyczna a ja w lipcu mam zaklepaną pracę jutro rozpoczynam - trza zarobić na paliwo he he... dopiero sierpień mam do dyspozycji. Dziękuję za zaproszenie , polecam się na przyszłe wyprawy i życzę udanego wojażowania.. dodam że nie poddaję się i kompletuję sprzęt, namiot, materac i śpiwór już mam pozostały drobiazgi i heja w świat!....
    • agnieszkaa_33 Re: samotni gorsi!??? 05.07.11, 14:14
      napisz na adres bialyzibi@interia.pl ja dostałam od organizatora informacje o wyjeżdzie, co prawda chodzi o góry, ale nie dla zaprawionych w chodzie więc może coś wspólnie. jest tam kilka osób , chyba w podobnym wieku do Ciebie, więc może...
      pozdrawiam agnieszka
      • jakkalina Re: samotni gorsi!??? 06.07.11, 17:08
        Agnieszko dziękuję i oczywiście napisze. Pozdrawiam... paaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka