05.09.11, 13:59
Szukam osoby (osób), która miała by ochotę wybrać się ze mną do Lwowa. Termin do ustalenia (weekend)...Wiek/przedział najlepiej 20-30 lat. Wymagania - osoba o dużej dozie bezpośredniości, bezkonfliktowa,etc... lubiąca docenić piękno zabytków, jak i wieczorne imprezki ;-)
Crockett
Obserwuj wątek
    • madllena1 Re: Lwów 03.10.11, 20:17
      Hej
      Właśnie znalazłam to ogłoszenie. Podane kryteria spełniam, więc piszę ;)
      Chociaż we Lwowie byłam już kilka razy myślę, że jeśli o to miasto chodzi to nigdy za wiele :)
      Jeśli Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne daj znać . Pozdrawiam Magda
      • niebieski.tee Re: Lwów 11.10.11, 22:40
        Magda, podaj mi jakieś namiary na siebie, jeżeli możesz...
        • madllena1 Re: Lwów 11.10.11, 22:46
          Na Facebooku wyszukaj Magda Szczurek :)
          • niebieski.tee Re: Lwów 11.10.11, 23:19
            Spośród? ;-)
            • madllena1 Re: Lwów 11.10.11, 23:41
              No tak, wrażenie że człowiek jest jedyny w swoim rodzaju ;P kraków, kręcone włosy ;) albo lepiej mój email felloo@interia.pl :)
    • geograf83 Re: Lwów 03.11.11, 00:10
      Witam
      Poszukuje osób chętnych na wyjazd na Sylwestra we Lwowie.
      5 razy juz bywałem we Lwowie ale zazwyczaj przejazdem. Ostatnio też tam spędziłem sylwestra także noclegi mogę znaleźć poniżej 30-40 zł za os/noc. Mam skojarzeniowe namiary na miejscówkę na tanie schronisko blisko centrum ale musiałbym jak najszybciej rezerwować miejsce.
      Jakbys miała pomysł jak znaleść pewna ekipe na wypad do lwowa to daj znać.

Pozdro
      Piotr Łatka
      • madllena1 Re: Lwów 03.11.11, 23:08
        Hej, ja też byłam kilka razy we Lwowie ale na Sylwestrze nigdy. Moi znajomi byli 2 lata temu ale średnio wspominają ten wypad :P Ja jestem chętna na wyjazd do Lwowa ale Sylwester odpada. Jak znaleźć pewną ekipę na zabawę sylwestrową? No chyba najlepiej poszukać wśród swoich znajomych, to najpewniejsza opcja :) No chyba że rzucisz wątek na jakimś forum, może znajdzie się ktoś kto ma podobny problem :) Pozdrawiam Magda
    • elzik Re: Lwów 04.11.11, 07:58
      A ja bym się wybrał do Lwowa w ten weekend długi (11.11-14.11) i to pociągiem na bilet podróżnika, za 69zł. M 50+ z Wa-wy. Może ktoś chętny? piszcie na elzik@gazeta.pl
      • elzik Re: Lwów 09.11.11, 03:04
        I coś nie ma chętnych na ten wyjazd weekendowy. Trudno się mówi, trzeba znowu przesunąć termin tej wycieczki. A myślę, że warto odwiedzić to miasto z polskimi korzeniami. Może kiedyś?
        • bobekkozi00 Re: Lwów 11.11.11, 10:29
          :) to bedzie szybka piłka. Mielismy jechac ze znajoma do lwowa na weekend 11-13.11.2011 ale wykruszyla sie ekipa. Teraz lerze opierd..... a chetnie zwiedzil bym ten lwow :) moja propozycja jest taka jedziemy jutro 12.11 z samego rana z krakowa i wracamy wieczorem 13.11. Jedziemy samochodem w 4 osoby powinno wyjsc za droge nie wiencej niz 50 zl.... ktos chetny szukamy nie marud :P marudy nie mile widziane .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka