alice043 01.08.15, 06:40 Szukam koleżanki na wyjazd na wczasy na tydzień na wyspy kanaryjskie do Maroko lub Grecji wylot najchętniej z Wrocławia albo objazdówka po Chorwacji lub czekam na inne ciekawe propozycje wyjazdu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemi-bemi Re: urlop wrzesień 01.08.15, 08:35 Ja chce na Krete do Hersonissos...bylam juz w maju ... moge leciec po 23.09.Jednak w pojedynke wychodzi drozej,a poza tym jakies te ceny sa wysrubowane na dzisiaj. Maj koszt ze wszystkim all ink 317 euro z Berlina. Masz cos na oku?,masz sprawdzone biuro i dobra propozycje ? lub tylko samolot do Hersonissos i same dalej? Taka opcja jest dobra ,bralam to pod uwage ale sama ? Co Ty na to alice ? odpisz na mojego majla ...zinka44@op.pl Pozdrawiam.Mozna sie poszwedac od hotelu do hotelu, bo zawsze cos sie znajdzie oczywiscie gdyby nie bylo gdzie sie zaczepic na caly tydzien czy ile tam czasu .Pozdrawiam Barbara.P.S.Sa loty nie drogie z przesiadka w Atenach ... Odpowiedz Link
marzena-active Re: urlop wrzesień 07.08.15, 11:21 Dziewczyny a może Maroko? Mamy dwa wolne miejsca w aucie, ruszamy 15, powrót 28. Trochę zwiedzania,sporo pustyni i dobrej zabawy, ale też wypoczynek nad morzem. Ekipa wesoła, wyluzowana,max 12 osób, tyle nam się zmieści w aucie :) Odpowiedz Link
elieta Re: urlop wrzesień 11.08.15, 00:06 Szukając objazdówki po Chorwacji zaciekawiła mnie Słowenia. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz maila : elieta@gazeta.pl Odpowiedz Link
ania26309 Re: urlop wrzesień 18.08.15, 18:31 Hej:) Wyjazd nadal aktualny? Odezwij się na aa-dg@wp.pl Odpowiedz Link