Dodaj do ulubionych

Alpy weekendowo

26.10.15, 11:59
Bilety do Genewy można kupić za śmiesznie małe pieniądze. Na miejscu już trochę drożej, ale idzie wytrzymać te 3 dni. Wylatujemy w piątek 30.10 z Okęcia raniutko, zwiedzanie, nocleg w hostelu. Potem przejazd do Chamonix, kolejki górskie, 2 noclegi w hotelu i wracamy do Wa-wy w pon. rano. Ktoś zainteresowany? Proszę o kontakt na maila z podaniem nr. tel. bo czasu mało zostało.
Obserwuj wątek
    • elzik Re: Alpy weekendowo 26.10.15, 12:00
      Mail gazetowy: elzik@gazeta.pl
      • elzik Re: Alpy weekendowo 27.10.15, 11:10
        Ponieważ czasu mało zostało, to proszę zainteresowane osoby o podawanie swojego nr.telefonu w mailach do mnie kierowanych. To znacznie przyspieszy i usprawni proces rezerwacji. Ja oddzwonię natychmiast.
        • elzik Re: Alpy weekendowo 27.10.15, 13:43
          Proszę sobie sprawdzić aktualną cenę biletów na stronce wizzair.com i dopiero wtedy po jej akceptacji do mnie pisać. Dziś jest ca. 400zł, ale było 78zł historycznie. Jak widać raczej szybko trzeba się decydować.
          • elzik Re: Alpy weekendowo 28.10.15, 10:01
            Z kolei dziś w ramach szalonej środy mamy Lotowskie bilety do Genewy w dwie strony w cenie 445zł z bagażem rejestrowanym. Ale to już pewnie na inne terminy, nie z nami tego 30.10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka